AGGRESSOR55 Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Hangar 18 je raspad od spota. Mislim one lutke brate, kao mocni rendzeri. Inace svidja mi se kad snimaju bend kako benguje Quote
blondie Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 ne zajebaji. meni je hangar vrh. zbog daveovih bijelih tola Quote
AGGRESSOR55 Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 I meni je to ok, kazem ne svidjaju mi se oni vanzemaljci Quote
RNA Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Чекај мало, зар није поента целог спота управо у тим ванземаљцима и тестовима над њима, и уопште над скривањем свих дешавања у области 51? Quote
AGGRESSOR55 Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Чекај мало, зар није поента целог спота управо у тим ванземаљцима и тестовима над њима, и уопште над скривањем свих дешавања у области 51? Da brate, ali bilo bi mnogo bolji kad bi vanzemaljci bili autenticniji Quote
RNA Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 А шта им то, по теби, толико фали? Мени су баш профи урађени, чак и она риба са ваештачким додацима што изгледа као Борг. Quote
AGGRESSOR55 Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Ma daj, kao ona cudovista iz mocnih rendzera Quote
RNA Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Е, па, сад га и ти прећера. Ови ванземаљци се бар не тетурају обучени у одела од картона и не падају на зграде од картона. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 (edited) hermafrodit mi govori. brate, kad ti se razvije grudni kos u MUSKI pravi onda mi se javi, a nemoj mi isturati tu kokosija prsa! kako kazu - ono sto ne koristis, to i gubis, pa je logicno sto ti kitu nemas vise, a NE MORAS TO NA DRUGOGA DA PREBACUJES a sad setaj s ove teme, da te ne bi ljudi pljuvali u paketu sa mnom. chuj....kokoshije grudi....kakve su to jadne i nadasve neargumentovane prozivke....ti si stvarno brdjanka bosanske provinijencije, ja se svE trudim da nikog lokalno ne prozivam, da ne kazem da je brdjanin, al' moras ti da kenjas, 'aj pali i razmnozi se veC jednom.... mogu ja tebi da kazem da si najveci gabor na svetu i tako dalje i da ne promasim previse (il' promasim) al' necu zato shto mi argumetacija ne bi bila dovoljno ubedljiva.... Edited November 2, 2005 by Blacksunray Verb Delikvent Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 1. Megadeth se samo jednom zvanično povukao, pa se opet vratio. 2. Ako ti se nije svidio koncert, nemoj da opet dođeš ako ga bude, i pusti nas kojima se sviđa da uživamo. Ne moraš uvijek da budeš kontra. svaka ti cast na ispraznoj frazici koju drzis u potpisu k'o da je sustina zivota.... koncert saM po sebi je biO ok, dave je takodje kenjao da je system poslednji album.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 Kako volim kad cujem kako ih sabani zovu megasmrt... ja posebno volim kada se shabani prze na prevaru.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 nego shta centar grada rulz ostali u planine doK civilizacijski ne dorastete....isH.... Quote
blondie Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 jadnicko. ajde, dijete - prvo se ljeba najedi. pa onda izadji malo na svjez zrak da te to blijedilo prodje, jer ako ostanes u toj rupi, evolucija ce te opet zaobici kao i do sada. a sada, ako ces fakat da se vrijedjas, kao sto si navikao (oce to kod usamljenika), samo izvoli, posto ja odoh. poz. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 pljuni narodno-seljacki 'argumet' kada nemas shta da kazes - hleb, bledilo - nisi ti sasvim pri sebi.... Quote
blondie Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 narodno-seljacki i bilo kakav argument tebi reci NE VRIJEDI. ne vrijedi mnogo sta, ali bar mi je lakse kad ti kazem - ODJEBI jel to dovoljno narodno-seljacki? Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 e, stvarno je dosta bilo.... Quote
Ivan_Creed Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 (edited) ja sam skinuo wulfenshtajna sa neta pa sad ceo dan to pikam! Jesi li skinuo originalni ili Enemy Territory...? OdakleN? Edited November 2, 2005 by Nigga Quote
Tatyannahhh Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 nosi naopako.... ma nezgodno bre majku mu Quote
Vic Rattlehead Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 (edited) On topic: gledao sam neki dan na VH1 emisiju 40 Least Metal Moments i lik koji je komentarisao (nekadašnji voditelj Headbangers Ball Riki, ne znam mu prezime) je nosio majicu sa natpisom "Dave Mustaine For President". Takođe je Nick Menza komentarisao, bilo ga je zanimljivo vidjeti poslije toliko godina. A ispod je pisalo Nick Menza, Megadeth. icon_sad.gif (emisija je iz 2004) Edited November 2, 2005 by Vic Rattlehead Quote
Vic Rattlehead Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 On topic: gledao sam neki dan na VH1 emisiju 40 Least Metal Moments i lik koji je komentarisao (nekadašnji voditelj Headbangers Ball Riki, ne znam mu prezime) je nosio majicu sa natpisom "Dave Mustaine For President". Takođe je Nick Menza komentarisao, bilo ga je zanimljivo vidjeti poslije toliko godina. A ispod je pisalo Nick Menza, Megadeth. (emisija je iz 2004) Quote
bloodchild Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 kOJA CE POSTAVA SVIRATI NA NOVOM ALBUMU? Quote
THE WIZARD Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Jesi li skinuo originalni ili Enemy Territory...? OdakleN? et... to je ono u multiplayeru... e jel ima negde opcija da se postovih neki ljudi iskljuche tj da ih ne vidim??? ja nemam mozda dva spota iz one liste! al zato imam live spot iz engleske! pesma je simfonija destrukcije! znachi elefsona kratka kosa, fridman neshto kratko kovrdzavo... sve u svemu !!! i tako... smor... Quote
dethman Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Hmmmm, pitam se bas koga bi iskljucio Na novom albumu ce svirati braca Droveri i McDonough (to je bar bila poslednja informacija) Quote
Ivan_Creed Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 e jel ima negde opcija da se postovih neki ljudi iskljuche tj da ih ne vidim?? Kako mislis? Quote
Recommended Posts