Jump to content

89 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Чекај мало, зар није поента целог спота управо у тим ванземаљцима и тестовима над њима, и уопште над скривањем свих дешавања у области 51?

Posted
Чекај мало, зар није поента целог спота управо у тим ванземаљцима и тестовима над њима, и уопште над скривањем свих дешавања у области 51?

Da brate, ali bilo bi mnogo bolji kad bi vanzemaljci bili autenticniji

Posted

А шта им то, по теби, толико фали? Мени су баш профи урађени, чак и она риба са ваештачким додацима што изгледа као Борг.

Posted

Е, па, сад га и ти прећера. Ови ванземаљци се бар не тетурају обучени у одела од картона и не падају на зграде од картона.

Posted (edited)

hermafrodit mi govori.

brate, kad ti se razvije grudni kos u MUSKI pravi onda mi se javi, a nemoj mi isturati tu kokosija prsa!

kako kazu - ono sto ne koristis, to i gubis, pa je logicno sto ti kitu nemas vise, a NE MORAS TO NA DRUGOGA DA PREBACUJES  laugh.gif

a sad setaj s ove teme, da te ne bi ljudi pljuvali u paketu sa mnom.  icon_smile.gif  ph34r.gif  icon_wink.gif

chuj....kokoshije grudi....kakve su to jadne i nadasve neargumentovane prozivke....ti si stvarno brdjanka bosanske provinijencije, ja se svE trudim da nikog lokalno ne prozivam, da ne kazem da je brdjanin, al' moras ti da kenjas, 'aj pali i razmnozi se veC jednom.... icon_smile.gif

mogu ja tebi da kazem da si najveci gabor na svetu i tako dalje i da ne promasim previse (il' promasim) al' necu zato shto mi argumetacija ne bi bila dovoljno ubedljiva....

Edited by Blacksunray Verb Delikvent
Posted
1. Megadeth se samo jednom zvanično povukao, pa se opet vratio.

2. Ako ti se nije svidio koncert, nemoj da opet dođeš ako ga bude, i pusti nas kojima se sviđa da uživamo. Ne moraš uvijek da budeš kontra.

svaka ti cast na ispraznoj frazici koju drzis u potpisu k'o da je sustina zivota....

koncert saM po sebi je biO ok, dave je takodje kenjao da je system poslednji album....

Posted

jadnicko. ajde, dijete - prvo se ljeba najedi. pa onda izadji malo na svjez zrak da te to blijedilo prodje, jer ako ostanes u toj rupi, evolucija ce te opet zaobici kao i do sada.

a sada, ako ces fakat da se vrijedjas, kao sto si navikao (oce to kod usamljenika), samo izvoli, posto ja odoh. poz.

Posted

narodno-seljacki i bilo kakav argument tebi reci NE VRIJEDI. ne vrijedi mnogo sta, ali bar mi je lakse kad ti kazem - ODJEBI icon_cool.gif

jel to dovoljno narodno-seljacki? icon_smile.gif

Posted (edited)

On topic: gledao sam neki dan na VH1 emisiju 40 Least Metal Moments i lik koji je komentarisao (nekadašnji voditelj Headbangers Ball Riki, ne znam mu prezime) je nosio majicu sa natpisom "Dave Mustaine For President". icon_biggrin.gif Takođe je Nick Menza komentarisao, bilo ga je zanimljivo vidjeti poslije toliko godina. A ispod je pisalo Nick Menza, Megadeth. icon_sad.gif (emisija je iz 2004)

Edited by Vic Rattlehead
Posted

On topic: gledao sam neki dan na VH1 emisiju 40 Least Metal Moments i lik koji je komentarisao (nekadašnji voditelj Headbangers Ball Riki, ne znam mu prezime) je nosio majicu sa natpisom "Dave Mustaine For President". icon_biggrin.gif Takođe je Nick Menza komentarisao, bilo ga je zanimljivo vidjeti poslije toliko godina. A ispod je pisalo Nick Menza, Megadeth. icon_sad.gif (emisija je iz 2004)

• 2 weeks later...
Posted
Jesi li skinuo originalni ili Enemy Territory...? OdakleN?

et... to je ono u multiplayeru...

e jel ima negde opcija da se postovih neki ljudi iskljuche tj da ih ne vidim???

ja nemam mozda dva spota iz one liste! no.gif al zato imam live spot iz engleske! pesma je simfonija destrukcije! icon_da.gif znachi elefsona kratka kosa, fridman neshto kratko kovrdzavo... sve u svemu icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif !!!

i tako... smor...