AGGRESSOR55 Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 e jel ima negde opcija da se postovih neki ljudi iskljuche tj da ih ne vidim??? Ima, zatvoris oci i nista ne vidis Quote
THE WIZARD Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 kreativno nema shta! @dethman pa i nije mnogo teshko za pogoditi!!! @milko pa mislim, kao shto mogu da se iskljuche potpisi, da iskljuchim postove nekih likova!!! a shto plakajuci smajli??? Quote
blondie Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 vec mi se svidZa ovaj miksajlo. Quote
blondie Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 http://media.putfile.com/Megadeth_on_DD AAAhahaha, ljudi, pogledajte Patka Dacu u epizodi s Dave Mustaineom!!!! genijalno..... gicko prasic i ostala raja, a Dave prasi Back In The Day i puca s gitarom Quote
THE WIZARD Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 ma bre plavojko gde ti nalazish ovako dobre stvari??? ali ladno kaze patak: ako ne znash u kom se gradu nalazish samo reci DETROIT i postoji kao velika shansa da si upravu! Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 ma ko ce da se zeza sa time.... Quote
Mega_Deda Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 Jel ima neko iz novog sada da mi nareze The system has failed? Ganjam ga vec jako dugo... [email protected] Quote
AGGRESSOR55 Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Vise od godinu dana on ne moze da nadje jebeni album... Quote
blondie Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 ko zna gdje covjek zivi.. a mozda mu i nije stalo toliko. Quote
THE WIZARD Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 pa ocigledno je negde iz okoline novog sada... i ocigledno da mu nije stalo... Quote
Vic Rattlehead Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 e jebo me dial up Mene jebe već četiri godine, a kao stoje stvari u mojoj usranoj državi, i dalje će... Quote
blondie Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 super, odgledaj onaj crtac s daveom s prethodne strane Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Bog pozivio Megadeth da nam gude jos 100 godina.... Svirace mi svadbu... Quote
THE WIZARD Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 e blondi aj mi baci pp sa linkom gde mogu da skinem one razne gluposti sa megadeth sajta! Quote
Vic Rattlehead Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 Nabavio sam Cryptic remasterizovan. Nisam oduševljen kao što sam bio bio So Far-om, ali nije loše. Zanimljive su bonus pjesme. Quote
niking Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 (edited) http://media.putfile.com/Megadeth_on_DD AAAhahaha, ljudi, pogledajte Patka Dacu u epizodi s Dave Mustaineom!!!! genijalno..... gicko prasic i ostala raja, a Dave prasi Back In The Day i puca s gitarom ahahahahahahahaaa... kako sabija... hvala bogu na ortacima sa kablovskim... ne verujem... najgotivnijih crtanih 11 minuta... Nabavio sam Cryptic remasterizovan. Nisam oduševljen kao što sam bio bio So Far-om, ali nije loše. Zanimljive su bonus pjesme. A trust spanska je da se upisas... mislim, kul je, ali njegov izgovor... a ove druge dve su ok... Edited January 6, 2006 by niking Quote
blondie Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 e blondi aj mi baci pp sa linkom gde mogu da skinem one razne gluposti sa megadeth sajta! posalji mi prvi pp, a ja cu u medjuvremenu naci sifru i username jerbo sam zaboravila Quote
*nitro* Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 ali stvarno blondie onaj crtani je skroz do jaja htanx i daj josh takvih linkova ako ima od remastersa imam peace sells, countdown, youth in Asia i cryptic i najvishe mi se svidja bonus pesma Absolution sa jutanazije ako se ne varam Quote
blondie Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 evo nek okaci raja koja je cackala moj privatni nalog na njihovom sajtu mene mrzi da se cimam tamo.. wizard, dethman i sl.. Quote
THE WIZARD Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 qe? da okachim one stvari sa sajta? to? Quote
Recommended Posts