jovan Posted February 4, 2002 Report Posted February 4, 2002 STA MISLITE O OVOM YU(DA NE KAZEM SER.)DEATH-BLACK(MOZDA) BANDU MENI SU C L Quote
RNA Posted February 5, 2002 Report Posted February 5, 2002 Ja odgovorno tvrdim da je "Dynamoeyezed" najbolji album ikad snimljen na ovim prostorima. Nazalost, nikad nisam uspeo da ih vidim uzivo. Ono jedan put kad su svirali na onom demo festivalu, ja sam bas prethodni dan bio otisao kuci. Quote
jovan Posted February 5, 2002 Author Report Posted February 5, 2002 ja sam na srecu imao prilike da ih cujem uzivo na demo festu posle onoliko smooor bandova oni su ispali kao KRALJEVI sto i jesu Quote
Apeiron Posted February 6, 2002 Report Posted February 6, 2002 Dosta dobar bend. Produkcija na albumu je zaista za svaku pohvalu. Jedino sto bih ja sa albuma izbao je ona glupost pod imenom "Little Shit". Ne znam sta ce im to. "Umbra", "Destiny", Into the Mirror", sve sami hitovi... Quote
Damke Posted February 24, 2002 Report Posted February 24, 2002 Mnogo dobar bend...ali jako mi je zao shto nikako da izdaju CD...mada je tonjihova krivica, Rogoshic mora da ih juri za materijal...shteta, odlicni su!!! Quote
Tormentor Posted April 5, 2002 Report Posted April 5, 2002 Uz veliko postovanje prema May Resultu i STF-u,ali Amon Din je najbolji domaci bend. Quote
RNA Posted April 8, 2002 Report Posted April 8, 2002 I opet ih ne videh. Mamu im, kad su ih ubacili kao predgrupu dva dana pred koncert, a tad vec nisam imao para da kupujem i za prvi dan. Na '202-ci' rekose da ce uskoro biti i diska. Ajde, pa da vidimo i to. Jedva cekam, sta drugo da kazem. Samo treba jos sacekati i videti kako ce da zvuce na drugom albumu, sada kada je Papi otisao. Nadam se da nece biti bas nekih velikih promena u koncepciji muzike i zanru. Quote
RNA Posted April 8, 2002 Report Posted April 8, 2002 I opet ih ne videh. Mamu im, kad su ih ubacili kao predgrupu dva dana pred koncert, a tad vec nisam imao para da kupujem i za prvi dan. Na '202-ci' rekose da ce uskoro biti i diska. Ajde, pa da vidimo i to. Jedva cekam, sta drugo da kazem. Samo treba jos sacekati i videti kako ce da zvuce na drugom albumu, sada kada je Papi otisao. Nadam se da nece biti bas nekih velikih promena u koncepciji muzike i zanru. Quote
Tormentor Posted April 8, 2002 Report Posted April 8, 2002 On mi rece da vise nemaju klavijature, i da su malo vise zakoracili u thrash. Quote
RNA Posted April 11, 2002 Report Posted April 11, 2002 Mmmmmm, pa to bi onda moglo jos i dobro da ispadne. Inace, klavijature se ni na albumu nisu bogzna koliko primecivale, ali su dosle kao lep zacin. Quote
Cold Posted July 6, 2002 Report Posted July 6, 2002 A znaci "Dynamoeyezed" treba da izadje na CD-u,je li? Ja sam slusao samo "Umbra" i mnogo je dobra stvar...samo mrzim kasete... Quote
+DamyaN+ Posted July 9, 2002 Report Posted July 9, 2002 Da,da ja sam cuo da treba uskoro da izadje....oni to i zasluzuju....umbra i Blue Tomb....bash su dobri... Quote
JABUCILO Posted July 9, 2002 Report Posted July 9, 2002 Odlican bend,a istovremeno i jedan od baksuznijih.Da ljudi ne mogu da spoje 2 god.rada...steta...A i miniraju ih pojedini... :x Quote
Fiery Posted July 14, 2002 Report Posted July 14, 2002 On mi rece da vise nemaju klavijature, i da su malo vise zakoracili u thrash. kad si to cuo? Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 18, 2002 Report Posted July 18, 2002 E mene su odusevili stalno su ih pustali na 202-ci gde ima da se nadje album??? Ima oko 12 clanova ako sam upravu i mnogo dobro sviraju nesto kao Cannibal Corpse. Quote
Tormentor Posted July 19, 2002 Report Posted July 19, 2002 E mene su odusevili stalno su ih pustali na 202-ci gde ima da se nadje album???Ima oko 12 clanova ako sam upravu i mnogo dobro sviraju nesto kao Cannibal Corpse. Nisi u pravu! Prvo u bendu je bilo 6 clanova na prvom albumu i ne verujem da su primili 6 novih posto ne znam koje instrumente bi svirali,jedino ako ne zele da imaju 2 bubnja,3basa i 5 gitara :? Drugo muzika im se nikako ne moze porediti sa CC,to pricam na osnovu prvog albuma koji imam i koji je koliko ja znam i jedini koji su do sad snimili. Mene oni ne podsecaju na mnogo bendova jer momci su zaista izgradili svoj stil,a jedini bend sa kojim bih mogao da ih poredim je raniji Amorphis. Steta sto momci nemaju sredstava i mogucnosti pa da i u inostranstvu pokazu prave vrednosti jer je njihov album daleko odskocio od svih u domacoj Metal sceni. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 23, 2002 Report Posted July 23, 2002 TORMENTO:Nisi u pravu bilo je 6bendova..... Neznam ja sam na sajtu citao da imaju 12clanova perkusije,jebm li ga neke udaraljke i ostalo neznam tacno sta. Quote
Tormentor Posted July 24, 2002 Report Posted July 24, 2002 TORMENTO:Nisi u pravu bilo je 6bendova.....Neznam ja sam na sajtu citao da imaju 12clanova perkusije,jebm li ga neke udaraljke i ostalo neznam tacno sta. Sta 6 bendova??? Quote
Recommended Posts