delay Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 sjajan bend,samo zajebite metalcore uticaje stvarno vam zelim sve najbolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEDIEVAL Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 dobra ova bela majica... Inace odlican bend! re-izdanje za walk je lepo odradjeno,i sto mi se najvise svidja neke pesme su izbacene samo napred! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 А зашто ти се свидел што су их избацили? Баш су биле кул зезалице. Иначе, већ сам рекао и Саши, ово је мој други омиљени српски бенд (некада био први, док нисам чуо Azazel, Space Eater наравно ен рачунам) и тврдим да људе који раде квалитетно заслужена награда стигне кад тад. Само напред момци. Пуна подрша од бенда Space Eater! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 Е, да, да не заборавим да изразим жаљење због Бугарске. Није нека утеха, али је у С. Митровици било феноменално. Ваљда ћемо имати прилике још да свирамо заједно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Е, да, да не заборавим да изразим жаљење због Бугарске. Није нека утеха, али је у С. Митровици било феноменално. Ваљда ћемо имати прилике још да свирамо заједно! Ja i ne žalim toliko za Bvlgariom... Trenutno mi je u glavi samo studio i new songs (nije nestala melodija kriv je tonac, hehehe) iako bi bio veliko iskustvo, koncert u Bugarskoj bi znatno usporio snimanje a to bi bilo jako loše... U SM je bilo odlično, ponovilo se dbgda... I da, čim malo stanem na noge od snimanja, poslaću ti na pp adresu za diskove, pošalješ mi AZ i SE a ja poštaru pare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 (edited) Nikako nisam stizao da postujem na ovoj temi. Dakle, mislim da ste jedan od tops bendova na ovom prostoru i shire. Zelim vam sve najbolje i gledamo se na Morbidima uskoro. Poz od RDa Hvala na podršci i weedimo se na Andjelima... Poz. Edited August 1, 2006 by SasaAmonDin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Butcher Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Fotografije iz studija sa snimanja novog albuma mozete pogledati na www.butchersound.com na gallery link . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesquik Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 (edited) samo da podvucemo: dinamoneyezed jebe sve Edited August 4, 2006 by Nagash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
negative creep Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Vidimo se u cetvrtak! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 samo da podvucemo: dinamoneyezed jebe sve Ja ne mogu da docekam da cujem novi album ! Nakone 7 jebenih godina ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Једина ствар због које ја жалим, након што сам чуо неке од нових песама у С. Митровици, је губитак мелодије из песама, која је била један од битних фактора зашто су песме са првог албума биле онако добре. Боле рече да грешим и да ћу чути већ како све то изгледа. Искрено се надам да грешим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesquik Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Meni su melodije, onakve solaze, klavijature i Sasa Sarcevic (posebno) najbitniji i najbolji faktori ovog benda. A njih vise (odaaavno) nema, i mislim da cu se mnogo razocarati sledecim albumom. Nadam se, a i jako bih voleo da gresim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Клавијатуре у целој причи, барем мени, нису толико битне, јер су само давале атмосферу неким песмама. Сама структура и музика на албуму су генијални и то је оно што је битно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Ovo što je do sada snimljeno zvuči fenomenalno (bubanj, bass, rhytm guitars...) Jedva čekam mix i mastering da čujem ceo album kako treba... Vuja rulz, jebeno je najbolji snimatelj (za ovakvu muziku) u nas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legacy Promotion Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 AMON DIN ce na koncertu Morbid Angel-a 16.og avgusta snimati svoj prvi zvanicni DVD, zato budite u 20h u Basti SKC-a ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urs Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 ? samo svoj nastup ili celu svirku? ( sto ce reci, kako li ste se sa Morbidima dogovorili??? ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Ceo nastup ce biti snimljen i najverovatnije ce ici kao bonus cd sa novim albumom, videcemo. Imamo jos mnogo lepih vesti, ali o tome kada sve bude definitivno potvrdjeno(citaj nakon 16og avgusta!) . A Morbid Angel nose svoje kamere, mozda i snime koncert kod nas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Претпостављам да се ради о још неким концертима са Morbid Angel ван граница наше земље, ако буду задовољни наступом 16-ог, јесам ли у праву? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Nesto se skarabudzilo sve u svemu... www.myspace.com/amondin ima pesma sa novog albuma, to je za one koji imaju brzi net od dial up-a, ovako ne mozete ucitati jer ne moze da se skida. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 18.11-Zrenjanin javljam gde se odrzava za par dana ... trebalo bi da bude u amfiteatru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kramp Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Jel izmiksovano ono sto je postavljeno na myspace-u ili je to sirovi materijal koji tek treba da se miksuje, posto je produkcija prilicno losa, mada je pesma odlicna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enemy Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 ljudi pa gde je moj post odavde?juce ili prekjuce sam ga postavio!ko ga je izbrisao i zasto kad je bio u skladu sa temom??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Nije radio forum ceo dan pa je proradio i pozaboravljao par postova, i moji su nestali, niko ih nije izbrisao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enemy Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 e do kurca... inace,u tom postu sam rekao da ste vi ubedljivo nas najjaci bend!nema boljeg! kad izlazi novi album i jel ce izaci taj dvd sa morbid angela?jel sniman taj koncert uopste?tu svirku ste stvarno razbili,da morbidi nisu odsvirali god of emptiness cak bi i rekao da ste bili bolji od njih... i da,ima li neki sajt gde mogu procitati kompletnu biografiju benda i skinuti slike sadasnje postave? molim odgovor... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 I jedno i drugo je na amondin.net kao i na http://www.myspace.com/amondin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts