FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 26, 2002 Report Posted July 26, 2002 Ma mislio sam na 6clanova zajebao sam se.Izvinite jebiga... Quote
Kolosus Posted August 11, 2002 Report Posted August 11, 2002 Album im fino zvuci. Zao mi je sto nije izasao napolju. Nacuo sam da su se raspali. Da li je to istina? Inace, sa njima licno imam dosta losa iskustva. Quote
Millennium Posted September 2, 2002 Report Posted September 2, 2002 Ja sam cuo da su jako losi uzivo!!!! I komentar tipa "da lik nije najavio Umbru ne bi je ni poznao"!!!!!!!!! Quote
Vermis Posted September 5, 2002 Report Posted September 5, 2002 Ja sam ih slusao uzivo kad je Paul Di'Anno tezgario prvo vece i meni su sasvim ok uzivo.Jedino je bio problem da ih prepoznam posto su svi sem bubnjara osisani.Muzika sa albuma koju su svirali ima taj melodicni prizvuk,ali sa mnogo jakim vokalom tipa Amorphis.Sto se tice novih pesama koje su svirali,imaju klavijature,ali pesme po meni nemaju veze sa thrashom vec su mnogo u doom vodama.Znaci dosta sporo da malo i podseca na My Dying Bride,jer su ubacili i ciste vokale......ali tip se i dalje dernja Quote
Tormentor Posted September 5, 2002 Report Posted September 5, 2002 Ja sam cuo da su jako losi uzivo!!!!I komentar tipa "da lik nije najavio Umbru ne bi je ni poznao"!!!!!!!!! Gledao sam par snimaka sa njihovih svirki i koliko sam mogao da vidim i cujem zvuce dosta dobro i uzivo. Quote
JABUCILO Posted October 3, 2002 Report Posted October 3, 2002 Uskoro se pojavljuje prvi album na disku!!!Sa radom naravno nastavljaju,samo polako. Quote
cotoha Posted October 3, 2002 Report Posted October 3, 2002 Amon din su jedan od najboljih yu bendova(,a Psychoparadox?!?),samo sto ih onaj SMRAD Rogosic zapostavlja. Quote
cotoha Posted October 3, 2002 Report Posted October 3, 2002 BTW ja sam NIKOLA,a ne Cotoha!!!!!! Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted October 3, 2002 Report Posted October 3, 2002 Amon din su jedan od najboljih yu bendova(,a Psychoparadox?!?),samo sto ih onaj SMRAD Rogosic zapostavlja. jebiga... ne izdaje ih on... Quote
Max Butcher Posted October 5, 2002 Report Posted October 5, 2002 od 08.10.2002. CD amon din 250 ptt uracunat Quote
Cyber Posted October 10, 2002 Report Posted October 10, 2002 Znam da ih on ne izdaje(u svakom slucaju on je SMRAD!!!),ali bi mogao malo vise da ih podrzi u MEX-u,a ne da se izvlaci kad njegov glupavi novinar napise da je "Plavu grobnicu" napisala Desanka Maksimovic,a on napise kako je covjek iz Amon Din-a izvalio tu glupost!Ma Rogosic je u svakom slucaju SMRAD, ko mu jebe mater! Quote
Chicken Little 420 Posted October 10, 2002 Report Posted October 10, 2002 Sta sada Amon Din treba da se non-stop vrti po MEX-u? Quote
Cyber Posted October 14, 2002 Report Posted October 14, 2002 Sta sada Amon Din treba da se non-stop vrti po MEX-u? Pa prijatelju,nemaju svi racunar,znam uzasno puno ljudi kojima se svidja A.D. ,ali nemaju odakle da saznaju nesto vise o njima(,a htjeli bi),mnogima je jedini izvor informacija MEX. Quote
Chicken Little 420 Posted October 14, 2002 Report Posted October 14, 2002 Znam da nemaju svi racunar. Pa, ja sam za Amon Din, cuo preko raznih fanzina... Trebali biste da se malo interesujete i za fanzine, tu ima mnogo vise informacija... Onda sam lepo kontaktirao Amon Din i oni su mi poslali original traku... Quote
Cyber Posted October 15, 2002 Report Posted October 15, 2002 Znam da nemaju svi racunar. Pa, ja sam za Amon Din, cuo preko raznih fanzina... Trebali biste da se malo interesujete i za fanzine, tu ima mnogo vise informacija... Onda sam lepo kontaktirao Amon Din i oni su mi poslali original traku... Brate,ne znas kako je kad zivis u jebenom Zvorniku,mjestu gdje zivi 99% seljaka,u takvom okruzenju je tesko doci i do MEX-a,a o fanzinima da i ne pricamo(ja se snalazim nekako,ali ima onih koji ne mogu,jebi ga) Quote
RNA Posted October 24, 2003 Report Posted October 24, 2003 Brate,ne znas kako je kad zivis u jebenom Zvorniku,mjestu gdje zivi 99% seljaka,u takvom okruzenju je tesko doci i do MEX-a,a o fanzinima da i ne pricamo(ja se snalazim nekako,ali ima onih koji ne mogu,jebi ga) A ti očekuješ da fanzine nađeš na trafici, jel' da? E, prijatelju, onda ne bi bili fanzini. Quote
Milogled Bluff Posted October 25, 2003 Report Posted October 25, 2003 Amon Din i Sacramental Blood bi trebali svirat' 27112003, DomOmladine Beograd, subota oko 22h, karta oko 120-150 dinara ... www.amondin.cjb.net Quote
Milogled Bluff Posted November 7, 2003 Report Posted November 7, 2003 Amon Din i Sacramental Blood bi trebali svirat' 27112003, DomOmladine Beograd, subota oko 22h, karta oko 120-150 dinara ... www.amondin.cjb.net Omashiosamdanabogamiimesec D A K L E AMON DIN + SACRAMENTAL BLOOD = 26 12 2003 A.D. D.O. BgD. Quote
Марија П : Posted November 7, 2003 Report Posted November 7, 2003 Jesu li to oni shto cje sutra da sviraju u Holiday-u? Quote
Recommended Posts