Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Album im fino zvuci. Zao mi je sto nije izasao napolju. Nacuo sam da su se raspali. Da li je to istina?

Inace, sa njima licno imam dosta losa iskustva.

• 3 weeks later...
Posted

Ja sam ih slusao uzivo kad je Paul Di'Anno tezgario prvo vece i meni su sasvim ok uzivo.Jedino je bio problem da ih prepoznam posto su svi sem bubnjara osisani.Muzika sa albuma koju su svirali ima taj melodicni prizvuk,ali sa mnogo jakim vokalom tipa Amorphis.Sto se tice novih pesama koje su svirali,imaju klavijature,ali pesme po meni nemaju veze sa thrashom vec su mnogo u doom vodama.Znaci dosta sporo da malo i podseca na My Dying Bride,jer su ubacili i ciste vokale......ali tip se i dalje dernja

Posted

Ja sam cuo da su jako losi uzivo!!!!

I komentar tipa "da lik nije najavio Umbru ne bi je ni poznao"!!!!!!!!!

Gledao sam par snimaka sa njihovih svirki i koliko sam mogao da vidim i cujem zvuce dosta dobro i uzivo.

• 4 weeks later...
Posted

Znam da ih on ne izdaje(u svakom slucaju on je SMRAD!!!),ali bi mogao malo vise da ih podrzi u MEX-u,a ne da se izvlaci kad njegov glupavi novinar napise da je "Plavu grobnicu" napisala Desanka Maksimovic,a on napise kako je covjek iz Amon Din-a izvalio tu glupost!Ma Rogosic je u svakom slucaju SMRAD, ko mu jebe mater!

Posted
Sta sada Amon Din treba da se non-stop vrti po MEX-u?
Pa prijatelju,nemaju svi racunar,znam uzasno puno ljudi kojima se svidja A.D. ,ali nemaju odakle da saznaju nesto vise o njima(,a htjeli bi),mnogima je jedini izvor informacija MEX.
Posted
Znam da nemaju svi racunar. Pa, ja sam za Amon Din, cuo preko raznih fanzina... Trebali biste da se malo interesujete i za fanzine, tu ima mnogo vise informacija... Onda sam lepo kontaktirao Amon Din i oni su mi poslali original traku...
Brate,ne znas kako je kad zivis u jebenom Zvorniku,mjestu gdje zivi 99% seljaka,u takvom okruzenju je tesko doci i do MEX-a,a o fanzinima da i ne pricamo(ja se snalazim nekako,ali ima onih koji ne mogu,jebi ga)
  • 1 year later...
Posted

Brate,ne znas kako je kad zivis u jebenom Zvorniku,mjestu gdje zivi 99% seljaka,u takvom okruzenju je tesko doci i do MEX-a,a o fanzinima da i ne pricamo(ja se snalazim nekako,ali ima onih koji ne mogu,jebi ga)

A ti očekuješ da fanzine nađeš na trafici, jel' da? E, prijatelju, onda ne bi bili fanzini.

• 2 weeks later...
Posted

Amon Din i Sacramental Blood bi trebali svirat' 27112003, DomOmladine Beograd, subota oko 22h, karta oko 120-150 dinara ...

www.amondin.cjb.net

Omashiosamdanabogamiimesec

D A K L E

AMON DIN + SACRAMENTAL BLOOD = 26 12 2003 A.D. D.O. BgD.