Jump to content

Recommended Posts

Posted

[Omashiosamdanabogamiimesec

D A K L E

AMON DIN + SACRAMENTAL BLOOD = 26 12 2003 A.D. D.O. BgD.

Svejedno. To ce da se gleda!

Posted

Hm... mozda je Sasa malo vise URLao juce zaslugom prokletog

MITRO'S-a, (dabogda im sva deca imala little dickies, ukljucujuci i kcerke) veruj mi na bini se nista nije culo a o zblanutom pogled tonca kojem sam rekao da kada je pojacalo crklo ukljuci gitaru direktno u mixetu da i ne govorim 8O 8O 8O

Posted

Mitro's i ozvucenje... hahaha. Znas kako me je tonac gledao kad sam mu usred pesme pokazivao da mi pojaca monitor jer me je idiot skroz smanjio tako da se nista cuo nisam?

• 2 weeks later...
Posted

A tek koliko deru za žice, trzalice i ostale accessories... oni su ladno Fender authorized dealer, a pola stvari koje sam hteo da uzmem kod njih ili nema ili je 30% skuplje nego u Zagrebu gde srećom imam tetku koja mi donosi sve što mi treba tongue.giftongue.giftongue.gif

Posted

Ja sam slusao Amon Dina kada su svirali sa Sacramentalom i Emeticom u Cacku, nazalost pred 70 ljudi :cry: :x :cry: :x

Hahaha tonci su kod nas stvarno najveci retardi, jeste videli sta je samo radio onaj tonac na hellhammeru!?! smile.gifsmile.gifsmile.gifsad.gif

Posted

Dobro je što nije bilo više ljudi jer je zvuk bio blagi užas :x :x :x

Onaj dječak je nešto petljao po mixeti, pisao na papir, računao i na kraju izračunao da je bolje da se mane ćorava posla tongue.giftongue.giftongue.gif A tek majstor koji je doneo one dve kutije koje su videle više swadbi i ispraćaja (dočeke i maturske večeri ne računajući) tek došao sa jedne od pomenutih zabava,

u zubima čačkalica a o ruci nehajno visi (skupi) debilni phone koji se par puta dok je dotični stajao i proklinjao dan kada je onom prevarantu iznajmio "odlične aktivne kutije" oglasio sa melodijama rodnoga kraya 8O 8O 8O STRAVA & UŽAD 8O :evil: 8O :twisted:

Posted

Album je (skoro) spreman ali se neće pojaviti pre spota na kome se radi ovih dana, najverovatnije ćemo ga snimiti potkraj godine kod Vuje u Kragujevcu, trebalo bi da ga objavi AT recordz početkom 2004 :wink:

Posted

Iscimajte Butchera da se malo više potrudi oko izdavanja drugog albuma. Prvi je bio do jaja, a ostao samo kao kasetno izdanje, što je živa bruka s obzirom da se radi o jednom od najboljih srpskih metal albuma!

Posted

Kruševcu probijen led mi dolazimo da ga spržimo :evil::twisted::evil:

Ma samo vi dodjite neznam ko ce da vas zove posle one ispale necu vas pozvati pa neznam sta da se desi.Ja i drug koji smo organizovali smo ti takvi ljudi jednom nas zajebesh dovidjenja....ma koliko vi bili dobri!!!!

Posted

Ne znam zašto se toliko uzbuđuješ zbog toga :? :? :? Saša ti je objasniio zašto nismo mogli da dođemo i to je to... A što se tiče organizacije, napravio si jednu dobru svirku i sada dižeš nos kao da si doveo 1000 ljudi na koncert!!! Samo ti nastavi lepo da radiš a mi ako budemo hteli da dođemo u Crashewatz nećemo računati na tebe (nemoj nikada da misliš da si jedini) već ćemo naći nekoga ko će nam to obezbediti :wink::wink::wink:

• 2 weeks later...
Posted

Dobro ljudi, nema potrebe za prepirkama. Nismo ovde da bismo se svađali, već da bismo videli kako najbolje da doprinesemo zajedničkom interesu širenja metala po vasceloj zemlji Srbiji.

• 9 months later...