RNA Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 (edited) Убићу их што нема никаквог новог материјала и што се не потруде мало више да коначно издају на ЦД-у први албум. Оно је феноменална музика, а само касета урађена. Нећу ни да помињем онај аматерски ЦД-Ром са копираним странама. Edited September 19, 2004 by RNA Quote
CYBERWASTE Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 koliko ja znam iz pouzdanih informacija,nisu... Quote
RNA Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Не би требало. Немој неко да се шали са главом да ми растура један од најбољих домаћих бендова. Quote
Dowla Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 NEBESKA SRBIJA Tamo daleko, daleko od svega, Tamo daleko nasli smo put. Tamo su pupoljci vedre zore, Tamo qubav sva nasa vri. Tamo se vezu slabost i snaga, Tamo je skriven bol nas sav, Tamo vecnost vlada i sudi Tamo cemo ugledati dan. Tamo gde otisla proslost je slavna, Tamo je Nebeske Srbije tajna. Tamo gde proslost nasa je slavna, Tamo je Nebeske Srbije tajna, Tamo je Nebeske Srbije tajna, tajna. Quote
Fiery Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 Ne znam šta se Boško dogovorio sa ekipom tamo :? :? :? U svako slučaju dolazimo gde god nas zovu (osim u Čačak) ako dobijemo pare za prevoz unaprijed I jeste bila sramota vala... Mada sad ima nove decurlije i kad se uzme manji prostor, popunilo bi se. Sacramental Blood su bili ponovo i nisu lose prosli. Quote
Chicken Little 420 Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 Cuo sam novu stvar... Super je ali mi novi vokal ne lezi bas najbolje... Navikao sam na stari... Quote
Milogled Bluff Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 Jeste Rodoljub malo više HC pevač ali kada čuješ ostale stvari videćeš da je bolji od Saše... Quote
Fiery Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 Ја нисам чуо тако од њих. Vidis, moze biti da imam nesto nize standarde od njih Quote
Dowla Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 fenomenalan bend,gledao sam ih u Enteru,veoma su uvezbani,bubnjar je razbio jedino je steta sto nisu svirali Nebesku Srbiju Quote
[retardus] Posted May 28, 2005 Report Posted May 28, 2005 Izvor www.exitfest.org : METAL HAMMER STAGE Performers05: 09.07.2005. Vox populi Concrete worms Amon Din Abonos Dead soil/Nemačka X centar Bombarder Ground zero Armageddon/Kipar Evo za sve koji do sada nisu imali priliku da chuju Valjevske death-metal snage. Quote
Dowla Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 slusao sam preko 202 nastup u Valjevu pevac je je***a kevu Quote
LUC1FER Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 Jel moguce nabaviti CD izdanje albuma Dinazmonized? Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 Planira se re-izdanje albuma sa bonus pesmama, i mozda snimkoma sa exit festivala kao drugi cd! Quote
Cyber Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 Ej,ljudi,na exitu ste bas razbili,svaka cast!Milan se odlicno uklopio,nego ko je onaj novi pjevac?Cini mi se da moze i bez njega,al ok... Zao mi je sto ne dodjoste onda sa Sacramentalom u Zvornik,al nadam se da ce biti neka druga prilika,bar cu se potruditi da bude Poz! Quote
Misantrophil Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 novi pevac je sranje bolje da samo basista i peva Quote
walk Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 Jel moguce nabaviti CD izdanje albuma Dinazmonized? Interesuje me Vase misljenje o ovom bendu? posto planiramo da Re-izdamo “Dinamoneyezed” pa me interesuje koliko ljudi uopste ima interesovanje za ovaj odlicni bend? vise informacija kada sve dogovorimo! Quote
Cyber Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 Ako do toga dodje,odma` racunaj 10 prodatih diskova u Zvorniku Quote
RNA Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Interesuje me Vase misljenje o ovom bendu? posto planiramo da Re-izdamo “Dinamoneyezed” pa me interesuje koliko ljudi uopste ima interesovanje za ovaj odlicni bend? vise informacija kada sve dogovorimo! Вала, био би ред да тај албум више доживи своје право издање. Један од најбољих, ако не и најбољи албум у историји метала у Србији, а тавори већ читавих 6 година! БРУКА! Ја бих можда мало да га прогурам у неке дистрое напољу. Quote
Dowla Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 ja sam zainteresovan.Gledao sam ih 2 puta i odlicni su. Quote
walk Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 njihov prvi album sa bonus pjesmom ce biti gotov do sredine novembra. vise informacija na www.walkrec.tk Quote
Vladan Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 To majstore! Nego kako zdravlje? Poz P.S. Imaju li oni novog materijala, i ako imaju za koga i kad izdaju? Quote
Apeiron Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 Cool ideja za reizdanje. Uostalom, na disku taj album imaju samo pravi postovaoci (), ali bilo bi super imati ga i na oficijelnom izdanju. Sad cu da ih gledam uzivo u nedelju sa Vital Remains... malo mi se gube kao bend, svaka nova pesma drugacije od prethodne zvuci... Quote
Recommended Posts