Milogled Bluff Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 (edited) Biroslawe opet pijes?! Cekam da viidm kako ces da sviras u sofiju bez "srednjaka" ! Ma ne jutros sam na prazan stomak spicio Tuborg Christmas Edition i dojaja mi je... Imam srednjaka, sjebao sam kaziprst na nekom momku u kavani prekjuce, nije nishta strashno... Edited December 10, 2006 by SasaAmonDin Quote
Џрк Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 (licno shvatam podelu metal muzike na podzanrove, jednom od najvecih gluposti veka) slazem se da nishta slazem se da nishta novo tu ne mozesh smisliti Quote
heroinchic Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 kanda, rna, kodza i nebojsa, jesam, i sad sam uvereniji nego ikad da je tako. a sasa, zasto mislis da nisam? Bese to pre 3 i vise godina, na koncertu Dimmu Borgir-a u BudimPesti Na sta me je on uhvatio u spansku i rek'o: "Budes li jos jednom za nas rekao da smo pozeri, grkljan cu da ti iscupam!" More tHAn Words AKA IDIOT Necu da vise prozivati. poz. Quote
RNA Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 (edited) kanda, rna, kodza i nebojsa, jesam, i sad sam uvereniji nego ikad da je tako. Bas mi je drago sto sam ti ojacao uverenja. Uostalom, stara japanska poslovica kaze: "Covek koji se cvrsto drzi svoje lazi, casniji je od onog koji se odrice svoje istine." Edited December 11, 2006 by RNA Quote
Milogled Bluff Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 (edited) slazem se da nishta novo tu ne mozesh smisliti Ajde dobro nemoj da se mrstish, ti mozesh... "Covek koji se cvrsto drzi svoje lazi, casniji je od onog koji se odrice svoje istine." Ova ti valja (ustvari Japancima) Edited December 11, 2006 by SasaAmonDin Quote
Џрк Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 Brate, ja te ne kapiram. Sviras u bendu, ozbiljnom bendu, i sam ne verujes da mozete da smislite nesto novo?! Wtf... Nije valjda da si u bendu samo zato sto je to ql i volis da gledas kako se masa sutira na vase pesme...jebes to. Quote
RNA Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 Je l' to pricas Saletu? Ne verujem da je on u tom fazonu. Ne bi se covek cimatao toliko da ne veruje u ono sto radi. Uostalom, pored svega sto se u poslednje vreme desava sa Amon Dinom, glupo bi bilo ne verovati. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 (edited) Aj pa se gledamo sutra ... bice izuvanje iz papuca : Edited December 11, 2006 by Frubi666 Quote
Џрк Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 Je l' to pricas Saletu? Ne verujem da je on u tom fazonu. Ne bi se covek cimatao toliko da ne veruje u ono sto radi. Uostalom, pored svega sto se u poslednje vreme desava sa Amon Dinom, glupo bi bilo ne verovati. Pa brate pogledaj post iznad mog, on je mene kvotovao, sam je rekao da se slaze da se nista novo ne moze izmisliti. Nije on mene 'povredio' kao sto misli vec se ne slazem sa njim da nema novog...naravno, ne moze SVAKO da napravi nesto novo, zato su inovacije do jaja, jer su retke i neocekivane Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Bese dobro sinoc, jes da bez Vadera ali nema veze :)ahahhaha. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Aha Amon Din bio headliner :)hahhaha, jer nije dosao Vader . U zivotu nisu svirali vise od 45min, sinoc svirali oko 70-75min :)hahaha. Postovacu slike na majspejs uskoro . Quote
RNA Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Gde je to bilo, u Bugarskoj? Kako Vader nije dosao? Sta im se desilo? Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Aha u Sofiji bio cert. Bila neka frka sa granicarima i ovi iz vadera se malo izgleda zapili ,pa kasnije ustali nego sto je bilo planirano itd. Bas bzvz. zajebali organizatora do jaja. Hteli ljudi da ga ubiju uz kurac... Quote
Apeiron Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Aha u Sofiji bio cert. Bila neka frka sa granicarima i ovi iz vadera se malo izgleda zapili ,pa kasnije ustali nego sto je bilo planirano itd. Bas bzvz. zajebali organizatora do jaja. Hteli ljudi da ga ubiju uz kurac... Uh... Valjda nisu besni Vader fanovi gadjali kakvim flasama Amon Din... Quote
MudriPanj Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 nadam se da ste razvalili pred onolikom publikom i stekli mnostvo bugarskih fanova! Quote
Milogled Bluff Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Fanovi su nas odushevili, iako smo prvi put svirali ljudi su skakali kao da znaju napamet sve pesme... Neverovatno je da su trazili od Dushana da najavljuje pesme na maternjem jeziku, umesto na englesko-bugarskoj varijanti kakosmo planirali... Zvuk vrhunski, oprema takodje organizacija bez ikakve zamerke... Niko se nije bunio zbog headlinera, pivo je podnoshljvo... Sve u svemu, odlican koncert... Nije valjda da si u bendu samo zato sto je to ql i volis da gledas kako se masa sutira na vase pesme...jebes to. To sam radio pre nekih 16-17 godina, nije losh fazon, ali odvec sam star da bih sada tako razmishljao, guess again? Quote
RNA Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 E, to je lepo cuti. Moglo je da dodje do obrnute situacije i da ljudi izbojkotuju svirku zbog Vadera. Sva sreca te nije bilo tako. Sta vas briga, bili ste hedlajneri na Vader turneji, hehe! Quote
Milogled Bluff Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Vader Umesto Vadera Ili Luke Skywalker umesto Vadera Quote
RNA Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 (edited) Kad pomenu "Zvezdane ratove", tek kad sam malo izucio holandski shvatio sam poentu imena Vader, jer na njihovom jeziku 'vader' (cita se 'fader') znaci 'otac'. Uzgred, postojao je i poljski bend koji se zvao Lord Vader, pre ovog Vadera. A ti to onako skromno proglasavas Amon Din Vaderom? Lepo, samo nemoj da te Poljaci cuju! Edited December 14, 2006 by RNA Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Da decki iz A.D imaju samo istu opremu kao Vader sto svire ne bi morali uopste da izlaze na binu(mislim na vader)... . Kada sviras na opremi koja vredi 100e naspram one njihove od 15.000e jako je zajebano izaci na kraj. Quote
RNA Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 A ne koriste istu opremu na turenji? Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Ma jok bre... Ni jedan bend ne dozvoljava koriscenje opreme . Da koriste to bi bila druga prica . Mislim iz tog razloga i ne daju support bendovima da koriste opremu, niti dozvoljavaju svog tonca , nego sve sami :)ahhaha. Ustvari kada je Vital Remains bio oni dali svoju opremu. Kada je bio i Sinister svirali su na istoji , oni koji su gledali taj koncert znaju sta se desilo :)hahahaha. Quote
RNA Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Pretpostavljam da je bila situacija: predgrupa bila bolja. Dobro, mogu da razumem. Obezbede se da zvuce bolje u startu. Quote
Џрк Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 To sam radio pre nekih 16-17 godina, nije losh fazon, ali odvec sam star da bih sada tako razmishljao, guess again? Pa...ne znam, ti rece da se nista novo ne moze izmisliti, a para nema u Metalu, sta onda? Quote
Recommended Posts