Џрк Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 Pa naravno kad zivimo u dupetu sveta, pa nam trebaju vize za sve i svja. Quote
Milogled Bluff Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 Poslednji voz za sviranje u Bvlgary bez vize smo uvatili... Prsli smo nacisto... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 Ma vole nas braca balgari :)ahahaha. Inace dobih mail od Punchy Banile skoro je zavrsio mastering, pa cu vam preneti utiske kada dobijemo master :)ahhaah. Nadamo se da nije usrao :)ahahah. A posle da vidimo koji izdavac ce izdati ovaj album. Samo cu vam reci da svi koji su voleli priv album, bice i ovim odusevljenim, jer je mnogo zreliji u svim pogledima od Dinamoneyezeda. I mislim da se 6meseci kod Vuje u studiju isplatilo na kraju. Ko zna videcemo sta ima da kazu ovi kapitalisti preko :)ahhaah. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 (edited) E narode ima fantasticnih slika sa koncerta u sofiji na sledecem linku : http://gmn-bg.com/?lang=BG&do=galerias...view&gid=31 Samo me zivo zanima koji fotoaparat su ovi koristili , odavno nisam video bolje slike ... u ************** ! Edited January 4, 2007 by Simona Ventura Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 E narode na majspejs strani Amon Din uploadovana je pesma sa novog albuma . Poslusajte ako hocete . Ostavite komentar slobodno ;)hahaha. Ah da stranica je : www.myspace.com/amondin Pesma ce biti online danas i sutra samo ! Quote
Milogled Bluff Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 Jbmt shta mu napravi Gonzalez... Vrh!!! Vidim ja da sledeci album snimamo na Floridi Ajde Bole preslushaj ovo, zivo me zanima shta mislish??? Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 (edited) Znaci strasno... usrao ga je ! Jos jednom : www.myspace.com/amondin Beast Of Nihilism danas i sutra samo ! Edited February 15, 2007 by Frubi666 Quote
Milogled Bluff Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 www.myspace.com/amondin Beast Of Nihilism danas i sutra samo ! ... u vashem gradu, a prekosutra u Novom Sadu(su)!!! Quote
RNA Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 Jbmt shta mu napravi Gonzalez... Vrh!!! Vidim ja da sledeci album snimamo na Floridi Ajde Bole preslushaj ovo, zivo me zanima shta mislish??? Kad budem isao kod basiste, moj net je tragicno spor. Quote
Narsil Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 shta se to deshava sa dushanom? chuo sam da necje vishe biti u bendu? nesuglasice sa bubnjarem... ??? Quote
Milogled Bluff Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 Ma prica se svashta, samo neka se brblja, sve je u redu... Quote
Narsil Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 ja sam to chuo od jedne pouzdane osobe! necju da kazhem ime zbog nje , ali ...... Quote
RNA Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 Nadam se da su u pitanju samo glasine... Usotalom, verujem Saletu. Quote
Milogled Bluff Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 ja sam to chuo od jedne pouzdane osobe! necju da kazhem ime zbog nje , ali ...... Znachi zensko. a? Saznacemo mi ko je to pa cemo dati Cannibalima da je pojedu Ma vidimo se na istim (Ljudozderima) sa sve Duletom on da majkrofon i BTW upravo sam uploadovao novi Amon Din site, pa pogledajte www.amondin.net naravno ne rade sve opcije ali je novi design, videcete i ko ga je radio ako kliknete na link... PozDraw!!! Quote
RNA Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 A sta biva sa albumom? Miks je gotov, sta dalje? Kad ce sirotinja raja to moci da cuje? Quote
WoS Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Poslusao sam neku pesmu sa novog albuma na ortakovom mp3 playeru... Vrh!!! Odusevljen sam. Odlican posao,vuce pomalo na Deicide u nekim trenucim cini mi se Kad izlazi album??? E da i ko vam je pisao onaj text na myspace-u bas je inspirisan :lol: Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Album bi trebao da izadje za 3-4 meseca ako bude sve po planu( al s'obzirom da je to amon din, ne bi me cudilo da nikad i ne izaadje , kakve su srece ) . Buaahahhaah ). Salim se ja malo, znace se za mesec dana otprilike, kada se potvrdi i izdavac. Ono na majspejsu pisao prijatelj koji radi i zivi u Cikagou ). Quote
RNA Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 (edited) Vrh!!! Odusevljen sam. Odlican posao,vuce pomalo na Deicide u nekim trenucim cini mi se Koji k...? Na Deicide? Sve ce vas se odreknem ako je stvarno tako! Sta ce mi Amon Din da mi lici na Deicide, kada su bili onako lep unikat?! Edited February 28, 2007 by RNA Quote
Џрк Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Ma u nekim delovima, ali malo, vrlo malo. Ne svidja mi se sto nema solaze, ali pesma je kul. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 Mislio je da lici na Deicide jer ima preklapanja vokala, kao na zadnjem albumu deicidea... pretpostavljam... ) . Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 Evo ga Safet ovde pa neka vam on objasni... ja sam ipak fan )hahahaha. Quote
Milogled Bluff Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 Solaze suxx... Ovo je punk-death album Bolje jedna dobra pesma neg' deset solaza... Shalim se, u The Beast Of Nihilism solaza je nepotrebna (odluceno posle trodnevnog glasanja, majke mi) Quote
Milogled Bluff Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 Koji k...? Na Deicide? Sve ce vas se odreknem ako je stvarno tako! Sta ce mi Amon Din da mi lici na Deicide, kada su bili onako lep unikat?! Nije Bole ne boj se... Mozda podseca na kojeshta ali je u osnovi Amon Din, kad preslushash ceo album videcesh... Quote
RNA Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 Solaze suxx... Ovo je punk-death album Bolje jedna dobra pesma neg' deset solaza... Shalim se, u The Beast Of Nihilism solaza je nepotrebna (odluceno posle trodnevnog glasanja, majke mi) Ne mora bas svaka pesma da ima solaze. Ako je dovoljno raznovrsna po pitanju promena tempa i razlicitih rifova, solaza bi cak dosla kao bespotreban teret. Quote
Recommended Posts