FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 ..mislim eda bi bilo produktivnije da se preselite u neku zapadnu zemlju, ili po mogucstvu u Skandinaviju, promenite licna imena, ili cak ni to, i za ovakvim snimkom, i Osmose bi vapio Kaze manager label-a da su mnogo jaki za Osmose... . Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Zjebao sam se Season of Mist je bio u pitanju a ne osmose . Quote
RNA Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Mislim da je u pravu, posto Season of Mist i nije neka kuca po mom misljenju, iako Mayhem izdaje za njih na primer. Quote
Џрк Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 @Frubi: Ako se ne zajebavas, u kom smislu mnogo jaki? Quote
ba+a. Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 pa u smislu da bi ih ovi iz amon dina prebili ako im ne bi izdali album Quote
RNA Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 Ma, to je jedan od standardnih izgovora izdavackih kuca, mada nije iskljuceno da je lik stvarno mislio da je muzika previse dobra za njih, ali ko jos to otvoreno kaze? Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 ja mislim da je sjajan bend Quote
RNA Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 A sta bi sa sinocnjim nastupom? Mislim, nisam ulazio, ali mi insajderi javili da niste svirali. Quote
Imenjak Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 taman sto smo trebali da zapocnemo tonsku, predgrupa nije htela da da svoja pojacala na koriscenje tako da Amon Din nije bio u mogucnosti da svira ima vremena, polako svirace opet Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 au, kakve su bre ovo afere. metalci svih zemalja ujedinit se. Quote
Џрк Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Mustaine, meni je Bosko iz AD-a rekao da je bilo opreme, ali da menadzer nije dao jer nije znao da i oni treba da sviraju. Quote
Imenjak Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Mustaine, meni je Bosko iz AD-a rekao da je bilo opreme, ali da menadzer nije dao jer nije znao da i oni treba da sviraju. pa nije hteo, sto je i razumljivo... samo mali minuscic organizatoru zbog tog problema, to je trabalo ranije biti reseno Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Trebalo je biti reseno, ali dzabe kada ti majmun kaze 15.min pre nastupa da mora da doneses svoju opremu, a ti si pre toga ugovorio sve . Gde ja da nadjem za 15min gitarske glave i ostalu opremu !? Da su rekli bar 1h pre ne bi bilo problema, ali generalno glavni agent je zajebao stvari. Mada ko ih jebe. Ispali su u sustini picke,one fore kao stvarno nam je zao, Alex Webster se kao izvinjavao Safetu sto nisu svirali itd. M.A su ipak ispali carevi nad carevima(to se najmanje ocekivalo od njih... ) ... Bice na Kreatoru sve ok . Quote
Fetus Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 ovo je najjaci domaci bend po meni! oboaavam amon din! imam prvi album na originalu,a i jedva cekam da izadje drugi album,po demou koji sam slusao ono je...dajem glavu da ce to biti najbolji srpski metal album ikad snimljen! gledao sam 2 puta uivo,pred morbid angel i vader... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 Evo track liste sa novog albuma : Intro + Doom of The Centuries Where The Dreams No Longer Exist Murder Begins When the Sky is Bleeding Beast of Nihilism Intro II + Ime i Krv Abysmall Ignorance Sleepless Demise Of Cadavers and Scum Zavet Quote
zoom Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 Evo track liste sa novog albuma : Intro + Doom of The Centuries Where The Dreams No Longer Exist Murder Begins When the Sky is Bleeding Beast of Nihilism Intro II + Ime i Krv Abysmall Ignorance Sleepless Demise Of Cadavers and Scum Zavet kakva je bila rakija TS Quote
Milogled Bluff Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 Rakija do Tokija (correcting people) Quote
MudriPanj Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 gramaticki bi bilo pravilnije - Where Dreams No Longer Exist dakle bez 'The' takodjer mislim da bi stilski bilo bolje - The Beast of Nihilism Quote
Milogled Bluff Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Ovde jedno manje The, ovde jedno vishe... Vazno je da je The na broju.... Quote
MudriPanj Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 al ozbiljno, vazno je to, ako cete da vas sto ozbiljnije shvate vani, iako je sad vec kasno da se mijenjaju nazivi i i sl... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Koji tacno ?!)) Meni su extra... Quote
MudriPanj Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 pogledaj moj pretprosli post mislim, i meni su do jaja, samo sitnica... Quote
Milogled Bluff Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 al ozbiljno, vazno je to, ako cete da vas sto ozbiljnije shvate vani, iako je sad vec kasno da se mijenjaju nazivi i i sl... Nikada nije kasno... Josh nisu odshtampani omoti jedino je zajebano mutirati vokale na odredjenim mestima hehehehehe... Ne znam toliko gramatiku engleskog jezika, verujem da si u pravu... Ipak kada sam bio mali (recimo prva godina highschool-a) sam doslovno prepisao text One od Metallice na pismenom... Dobih keca k'o vrata i celu pesmu prepravljenu... Negde sam zagubio taj papir ali ako ga nadjem poslacu Jamesu da proba da ga otpeva, ja sam pokushao i umro od smijeha... Anyway hvala na sugestiji... Quote
RNA Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Nikada nije kasno... ...да се љуби страсно, свира гласно и једе масно, да цитирам Карла. Quote
Recommended Posts