RNA Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 Што, шта му фали? Немо' бре да вас тужима Папију што му скврнавите име! Quote
MudriPanj Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 a pa ne'm pojma, mislim, iz tolkina je, to je nekako tupavo i ne ide bas uz njihovu muziku Quote
RNA Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 a pa ne'm pojma, mislim, iz tolkina je, to je nekako tupavo i ne ide bas uz njihovu muziku Можда би онда требало да се замисле око тематике текстова, а Сале? Уосталом, шта фали Amon Amarth-у? Не видим да се у последње време и они ослањају много на Толкина. Quote
azal Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 ovo sa myspace-a Ovo sto citate je svojevrsno obavestenje, i nista manje i nista vise od toga. Ja ne sviram u Amon Din-u vec 2-3 meseca, a obavestenje o tome druga strana nece da objavi. Stoga sam ja primoran da ovo uradim. Ne radi se o tome zasto je doslo do toga, vec kako. A doslo je na malogradjanski nacin. Zbog toga, cela prica o novom albumu propada, zato sto je ime albuma, naslovi tekstova, tekstovi i ime benda moja autorska svojina i kao takvi su zasticeni u Zavodu za zastitu intelektualne svojine. Ostatak grupe sve to mora da menja, jer ja ne dozvoljavam da se to objavi, niti da se javno izvodi... S' obzirom da nisu hteli ni da me potpisu na omotu albuma, moralo je doci do ovoga... Pored toga je veliki procenat muzike moj, a i mix albuma smo zajedno radili Sasa Vujic- Vuja (kod koga je album i sniman) i ja, a nece ni to da potpisu. Dakle, ne dam drugima da kradu ono sto je moje. Oni ce, kao i svako ko se bude oglusio o moje zabrane, pravno odgovarati. Zao mi je sto se ovako dobra stvar propada (kao i odlican rad Juan "Punchy " Gonzales-a) zbog gluposti. Sta ce raditi na buducim nastupima, ne znam. I sta ce biti sa snimljenim albumom, takodje ne znam, ali to Amon Din do sad poznat, vise nece biti. Bosko Rankovic :( sta bi ljudi? Quote
SATAN-iz Batajnice Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 samo da ih vise ne gledam kao predgrupe.Daleko da imam bilo sta protiv njih ali na svakom su koncertu... Quote
RNA Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 ovo sa myspace-a Ovo sto citate je svojevrsno obavestenje, i nista manje i nista vise od toga. Ja ne sviram u Amon Din-u vec 2-3 meseca, a obavestenje o tome druga strana nece da objavi. Stoga sam ja primoran da ovo uradim. Ne radi se o tome zasto je doslo do toga, vec kako. A doslo je na malogradjanski nacin. Zbog toga, cela prica o novom albumu propada, zato sto je ime albuma, naslovi tekstova, tekstovi i ime benda moja autorska svojina i kao takvi su zasticeni u Zavodu za zastitu intelektualne svojine. Ostatak grupe sve to mora da menja, jer ja ne dozvoljavam da se to objavi, niti da se javno izvodi... S' obzirom da nisu hteli ni da me potpisu na omotu albuma, moralo je doci do ovoga... Pored toga je veliki procenat muzike moj, a i mix albuma smo zajedno radili Sasa Vujic- Vuja (kod koga je album i sniman) i ja, a nece ni to da potpisu. Dakle, ne dam drugima da kradu ono sto je moje. Oni ce, kao i svako ko se bude oglusio o moje zabrane, pravno odgovarati. Zao mi je sto se ovako dobra stvar propada (kao i odlican rad Juan "Punchy " Gonzales-a) zbog gluposti. Sta ce raditi na buducim nastupima, ne znam. I sta ce biti sa snimljenim albumom, takodje ne znam, ali to Amon Din do sad poznat, vise nece biti. Bosko Rankovic :( sta bi ljudi? Ех, ово је занимљив обрт! Ја сам знао да Боле више не вира у бенду, али ово нисам очекивао. Шта даље? Quote
Milogled Bluff Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Ех, ово је занимљив обрт! Ја сам знао да Боле више не вира у бенду, али ово нисам очекивао. Шта даље? Objasnicu ti sutra Na veliku zalost BUTTajnickih i ostalih diabola (Devil, Beelzebub, Lucifer, Belial), Amon Din i dalje svira. Za sada sutra uvece pre Kreator-a, i 12. jula na EXIT-u... Vidimo se tamo!!! Quote
Џрк Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Nije valjda da je sve ovo pokrenuo onaj post o tome kako je Bosko los bubnjar???!! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Na veliku zalost BUTTajnickih i ostalih diabola (Devil, Beelzebub, Lucifer, Belial), Amon Din i dalje svira. Za sada sutra uvece pre Kreator-a, i 12. jula na EXIT-u... Nije diabole nego Dijabole Ajde da ne svirate pls?Ajde pls?:puppy face: Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Ne spamuj nesreco... bilduj tamo za prve redove bem ti kube :)hehehe. Quote
RNA Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Objasnicu ti sutra Ајде, пошто сам ионако чуо само вест, не и разлоге. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Ne spamuj nesreco... bilduj tamo za prve redove bem ti kube :)hehehe. Idem sad u solarijum pa u teretanu.A posle idem kod frizera.Necu da budem neuredan za Kreator E da idem kolima ko pizda i ne pijem i guracu se samo na par pesama jer idem sa nekim To su ti ultrasi iz Bataje Hahahahahaha da da Quote
SATAN-iz Batajnice Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Depiliracu se zbog rne,da mi se ne gigolji jer ga golica Quote
RNA Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 А тај неко сам ја? Нека хвала, не излазим са напаљеним пречанима који се депилирају. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Nemoj sad da se foliras. EMO JE GAY nisam davno,ae da ne trujem vise temu Quote
RNA Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 (edited) Ја само могу да поздравим повратак у бенд старих чланова са првог албума! Edited June 17, 2007 by RNA Quote
ΣΟΚΙ Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 (edited) ja sam bio malo zacudjen...malo ste bili staticni ali dobro ja mislim da sam vas u ovoj postavi gledao u Cacku pre mnogo godina xD u svakom slucaju nije bilo lose juce...a sad sta ce biti dalje jel moze neko da mi kaze? Edited June 17, 2007 by @@ Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 Dalje Exit i jos jebade , i sto vise koncerata itd. Ono je juce po meni bilo odlicno s'obzirom da je prva svirka sa starom/novom postavom . Quote
Џрк Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Da, staticni ali dobro je bilo. PEvac do jaja ima grrowl, samo malo da ne izglda kao da peva RATM Quote
Recommended Posts