Jump to content

Recommended Posts

Posted

Upravo mi se javio Frubi iz Sofije, kaze da je Amon din svirao pred cak 1000 ljudi!!!! i kaze da je bila ludnica, publika skakala sa bine, pravila sutke,skandirala ime benda, posle nastupa trazili bis...Bend ne zna sta ih je snaslo!Kaze da im je ovo mozda i najbolji koncert u karijeri...

Svaka cast ludim Bugarima!!!

Posted

bash dojaja,u srbiji ih nije gledalo mnogo ljudi(ili mi se to chinilo zbog velike sale?)al' nema veze lepo zvuche momci i treba da se probijaju,svaka chast!

Posted

Evo narode dosli smo iz Sofije, svirali i u Bukurestu... kakvo jebeno izuvanje iz papuca ... ja ono stvarno ne mogu da verujem sta nas je snaslo...

A jos jedan dokaz da je A.D maler je to da je kamera na pocetku nastupa prsla i ostali smo bez baterije, pa trk po punjac i snimili samo dve poslednje pesme ...

Prvo da se vratim na Bukurest, tamo zamalo da ne sviramo. Jer je Nile i ekipa stigla tek u 21h ! Srecom , snasli smo se izneli Laboge koje ne da zvuce nego jebu mamu, i doneli nam bubanj i bas pojacalo. Bile dve predgrupe i mi treci . Bukurest je bio sold out concert 450ljudi, i na tom koncertu Amon Din je dobio ovacije i napravio extra atmosferu i koncert. Ucinilo nam se da je to bio mozda i najbolji nastup na turneji(gresili su na nekim pesmama, ali je publika poludela bila ) . Bili smo oskrnavljeni za opremu, tonca itd. i pdo svim tim okolnostima iskobeljali smo se nekako i pokidali su !

Ali onda SOFIJA , JEBENA SOFIJA ! Spremaju se da izadju na binu, i publika skandira Nebeska Srbija BUAHHAHAHAHAHA :)). Dosla gomila skinsa i krenuli da prave ludnicu od atmosfere , da dizu tri prsta, da skandiraju kosovo je srbija itd. Kada je krenuo bend oko 800-900 ljudi je krenulo sa izuvanjem iz papuca. Znaci u tom trenutku je komplet ekipa Grave, Belphegor, Nile dotrcala kod ulaza na stage ( iz backstage-a ) da vide sta se ovo desava ... ja ono nisam mogao da verujem . Gledali smo koncert sa balkona i ono je bilo ne daj boze ... znaci onakav prijem jos nisam video da je neki support bend dobio . Verovali ili ne bila je bolja atmosfera nego na Belphegoru, Grave-u i Nile-u ! Na A.D bilo izginuce, pa se izginuce nastavilo na Belphegoru, onda na Grave malo se stisala situacija , i kao po obicaju nista spec. na Nile.

Zahvaljujuci svim ovim zajebancijama, imamo vise nego savrsen tretman na celoj turneji , od kada smo krenuli komplet ekipa nas je primila kao svoje imamo tonca, tehnicare , profi opremu ( messa boogie, ampeg IV, marshalle 2000, marshalle 900, laboge (nase), bubnjeve itd. itd. ) , ketering full, sve na najvisem i najprofi nivou ! Krenule su i interne sale , prozvali su nas da smo Led Zeppelin :)hahha, ispricacu vam anegdotu jednog dana hahahaha...

Tako da sutra nastavljamo turneju idemo u Zagreb , pa Bolognu , pa jebeni MArsej.

U Bologni se svira u klubu za 2000ljudi, pa cemo videti kako i kolko ce nas biti ... trentuno nam je veoma bitno da ostavimo dobar utisak u Zagrebu , pa videcemo sta ce biti ...

Ovo u Bukurestu i Sofiji je bio toliki blast da mi jos ne moze da verujemo ....... jebem li ti lebac ....

Pisemo se narode !!!

Posted (edited)

Evo nas i dalje u ZG !

Koncert , tj. publika je bila odlicna, i jako je dobro prihvatila amon din ...

ž

ellem imate na blogu, detalje o koncertu, mrzi me da kucam.... organzacija ocaj zivi , znaci promoteri su ucinili sve samo da ne izadjemo na binu, nisu nas reklamirali, doneli nam jednu flasu vode za ceo dan i to je to ... ali Punchy i ostali bendovi su skocili za nas i na kraju smo morali da sviramo , do duse 25min.

Bolje ista nego ista, jos jednom odlicna publika u ZG iako ih nije bilo mnogo oko, 250.

poz

ps. ko zna bugarski ;

Amon Din. Въпреки че политиците ни всячески се опитват да ни скарат със западните ни съседи, на ниво метъл това няма как да стане. Приветливо усмихнати и дисциплинирано забиващи мачкащия си “Bolt Thrower”-ски дет метъл, Sasa Sarcevic и компания окончателно накараха публиката да заври и закипи под звуците на парчетата от двата им албума Dinamoneyezed и Where the Dreams No Longer Exist. На Abysmal Ignorance вече мелето беше набрало сериозна мощ, която не секна и при изпълнението на хладнокръвните австрийски блек-дет касапи

Edited by Frubi_ZMIJA
Posted

kurace jebes zagreb, prvo treba napraviti bazu fanova na balkanu , pa onda gurati dalje...

Elem, zavrsili smo koncert u Bolonji, bilo je ok . Nista spektakularno, ali ok. Najbolje do sada je Amon Din zvucao, nisu imali ni jednu jebenu greskicu , ali dzabe kada je bilo 200-250 ljudi samo na koncertu ! A klub je za 2000ljudi :(. Bas malo ljudi je doslo na koncert :(. Promoter kaze da je bas sranje , jbg. Inace ovo je do sada najbolje organizovan koncert na celoj turneji, odlican klub, ozvucenje i osvetljenje mnogo dobro, i svej e islo kao po planu.

Sutra zavrsavamo turneju, sviramo Marsej i to je to , na zalost , tek smo se sada usemili sa svima i tek sada svima na turneji do jaja... al jbg.

Azurna obalo here we come !:))ahhhaha

metal

ps.uzimamo dodatnu kolicinu diskova u marseju , pa ce knacno drugi album moci da se kupi/downlaoduje sa neta :)ehheehe...

Posted

OK!

Evo vracamo se polako kuci sa turneje, trenutno smo u zagrebu odmaramo od dalekog puta 1500km smo prosli heheh. Koncert sinoc nist specijalno, fanovi u zapadnoj evropi su izgleda go kurac ahhaha. Elem napisacemo komplet raport, tj. utiske sa ove turneje sutra kada se vratimo u bg . Veliko iskustvo, mnogo novih fanova, mnogo novih mogucnosti, mnogo novih prijatelja , sve je bilo kako treba, mnogo vise nego sto smo ocekivali, jednom recju 9 od 10 (9 zbog otkazane peste i ljubljane , da je i to bilo bilo bi savrsenstvo ) ahhhaa.

pozzzz

Posted

Ja se vrnuo kuci prvi, pa da postavim jednu-dve slike sa rastanka...

Sa Colliasom u nasoj majici, covek je legenda, a svira kao trojica...

IMG_8183Small.jpg

Belphegor & Amon Din u Marseju, posle svirke i mnogo rakije...

IMG_8184Small.jpg

Fabrizio, covek koji nam je radio zvuk na celoj turneji

IMG_8177Small.jpg

Bice josh slika na spejsu, a bogami i video klipova (u svakom gradu smo snimali skoro cele nastupe)...

Ziveli!!! :pivopije: :pivopije: :pivopije:

Posted

Да претпоставимо да је оне групњаке сликао Фруби, пошто га нема ни на једној слици?

Posted

Jao Fabricio je mega gotivan lik, blejao sam s njim na Krisiunu, pa posle na Leagcy na Vaderu, mali Brazilac od metar i zilet koji stalno fura kacket i mnogo dobro radi svoj posao. Inace vama svaka cast, jedva cekam da se sretnemo negde pa da cujem detalje, a ova turneja je pokazala da se i mi ostali mozemo necemu nadati.

Posted
Да претпоставимо да је оне групњаке сликао Фруби, пошто га нема ни на једној слици?

Ma kakav Frubi da slika, dali smo mu u Slovackoj da proba da nas slika na bini i te slike necemo nigde kaciti, hehe... Ovu sa Colliasom je slikao Chris, bassista, a sa Belfegorom Mangan, mladi gitarista Grave-a...

Posted

Dobro, to je tvoj standard da peglas gde stignes, cuti dobre te nisu izgubili negde uz put!xexexe

Posted
sta mi je sa podocnjacima?

:violent:

bugarska mi nije dobro legla... bila pegla na 30km od sofije ...

jbg. kad mi GRANATA dao tocilicu da tocim kolko ocu ...

:rolleyes:

Bljuvatore ko je GRANATA!?!?!? :bigblue: