Milogled Bluff Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 O pa di ste AMON DIN! Vidim da ste objavili svirku u Dvoristu, ali jel datum siguran? Nesto sam nacuo da je svirka 12. decembra... Pozdrav od Divizije Piva! Di si kolega, 'bem mu sarmu!!! Ja ne'am pojma kad sviramo, samo me pokupe i odnesu na svirku. U svakom slučaju ima da se gledamo tamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Khargash Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Di si kolega, 'bem mu sarmu!!! Ja ne'am pojma kad sviramo, samo me pokupe i odnesu na svirku. U svakom slučaju ima da se gledamo tamo E da, ipak je svirka 6. decembra! Bice ludilo!!! Poz!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nefas Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 De u dvorište da stane 120 ljudi, onde maksimum 50. Svejedno, ja dolazim obavezno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 E da, ipak je svirka 6. decembra! Bice ludilo!!! Poz!!! Jeste, javio mi Frubi danas!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saša Grbić Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Stigao i kod nas album. Nabavljam uskoro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saša Grbić Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Samo ću reći odličan album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Hvala, hvala, sledeći će da bude još bolji!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Хм, ако се будете држали досадашње динамике издавања, следећи албум ће изаћи 2017. године. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 ... al će da bude ubojica!!! Jbg Bole, bolje jedan dobar neg' šes' šes' šes' prosečnih Imamo mi gomilu pesama snimljenih, nedovršenih, svršenih 'vakih i 'nakih, ali ko zna kada će se, i da li će se nekada uglaviti na neki album, ili vazda ostati kao demo snimak... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Па, оно, истина... али, ако је динамика каква јесте, онда би боље било да је албум проклети убица. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 u moje selo se uvek govorilo bolje igkad nego nikad :)hehehe ili ko zuri u grob zuri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Ima da ga opravimo da spada korpspejnt sa lica kad ga čuješ Zajebavam se, naravno da bi bilo strava da se izbacuje jedan album godišnje minimum, ali nema teorije da jedan bend našeg muzičkog opredeljanja to uradi a da nema nekakve sponzore or something... Ne dolazi u obzir da snimamo albume koji zvuče katastrofalno samo da bi nabiflali broj izdatih cedeja. Da bi napravio dobar snimak treba ti gomila para, a mi realno te pare nemamo niti možemo da ih povratimo od sviranja, dakle pare se gomilaju, plati se dobar studio, izbaci se dobro izdanje, pa do sledećeg puta, kad se lova opet nakupi. Mada ko zna kako će da ispadne treći album, ovaj drugi ni malo ne podseća na prvi, što se meni dopada, možda na trećem napravimo i pare, Devil bi ga znao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Боља је варијанта да вам издавач плати снимање. То чак није ни неки претеран луксуз. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Боља је варијанта да вам издавач плати снимање. То чак није ни неки претеран луксуз. To jeste najbolja moguća opcija, ali sa ovim izdavačem smo potpisali ugovor kada je album već uveliko bio snimljen, pa ta priča nije bila izvodljiva. U Srbiji nema ni pola posto šanse da se tako nešto desi, videćemo šta strejndžeri misle o tome posle ovog albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banedeathmetal Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 ili ko zuri u grob zuri :) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Amon Din intervju postavljen na Serbian-Metal.org Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 (edited) Bravo Laki, brži si nego što sam mislio... Šaljem novu biografiju uskoro!!! Edited February 27, 2009 by Nežni Abigor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Evo malo snimaka sa EXIT-a, biće još uskoro... name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>&hl=en&fs=1"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Evo još malo EXIT-a, Murder Begins, sa drugog albuma... name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>&hl=en&fs=1"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseact...logId=504843168 Konačno smo našli klavijaturistu!!! Igor Nikić je novi član benda, sviraće u subotu 15. avgusta prvi put sa nama na jednoj lokalnoj manifestaciji u Valjevu, a već smo probali i neke nove stvari sa njim i zvuči odlično... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 Је л' свирате у суботу у Смедереву? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 Koliko znam sviramo, samo ne znam gde, pretpostavljam da je Streetfighter u pitanju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 То је једино место где бисте могли да свирате. Биће то одлична свирка. Је л' може једна мајица за мене? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 Ako je ostalo, može, ja sam imao svoje dve i poklonio, a nemaju više veličina za mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 Послао сам ти пм. Па, брате, стомак ради своје. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts