dr NIK@ Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 ma gde god bili bend je do jaja... i poslednji album je bas dobar... najvise mi se svidja sto bas ima neki prepoznatljiv i specifican stil u njihovoj svirci koji pritom jebe keve... Quote
М Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 III: In The Eyes Of Fire je muzika jebacka samo tako. Pesme March Of The Mutes, Sanctity Of Brothers (koja mi je omiljena sa albuma) , The Devil Has Risen i This Time Was Mine su mi onako najbolje sa albuma, ali mislim da sam na svakoj pesmi nasao barem po jednu melodiju koja mi se svidela, stvarno, gitarista je mrak kakve melodije sastavlja. Mislim da ovom bendu nije mesto na Death i Grind forumu, vishe mi je za Metalcore, ne? Quote
Geozee Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Dajte onda modovima da je prebace na Metalcore... Quote
kejd Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Shutkaaaaaa i tako to, prateci bokali i flashe Skoro sam poceo da slusam Unearth i skroz su dobri. Quote
Geozee Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Zna se koja je najjaca pesma... neko odavde ima takav nick... Quote
Geozee Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Uh da... zaboravio sam da si promenio... smradu jedan... Quote
necko Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 (edited) mrsh bre! morao sam u skladu sa novim nacinom zivota Edited July 5, 2007 by xnemanjax Quote
Geozee Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 :):) Samo da se zna, ta pesma je najjaca i najsavrsenija pesma od Unearth-a... a mozda i metalcore-a uopste... Quote
necko Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 pa tako nekako zombie autopilot za one koji ne znaju Quote
necko Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 koji smo mi spameri al' boli nas kurac uzivamo :) Quote
kejd Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Ko se boji spama jos 3 za gros Imam valjda 3 njihova albuma kuci, neam pojma...znam samo da je produkcija varijabilna. Quote
Recommended Posts