Grobodan Posted July 27, 2004 Report Posted July 27, 2004 Dakle...svedski bend,momci sviraju VIKING/PAGAN BM,imaju tri albuma:Nordstjarnans Tidsalder,Havets vargar i Dodsfard,jedini koji sam cuo od njih.Mnogo dobra svirka,ko voli THYRFING ili EINHERJER,definitivno bi trebalo da poslusa. Quote
Predator Posted July 27, 2004 Report Posted July 27, 2004 Mislio sam da negde vec ima tema te nisam otvarao. Manegarm je svakako medju najboljima u svom zanru. Novi Dodsfard definitivno nije izneverio ocekivanja posle bogovskih albuma kao sto su Nordstjarnans Tidsalder i Havets Vargar. Savrsena kombinacija melodicnosti, brzine i brutalnosti. Onako, viking sa dosta black uticaja. It doesn't get any better then this... Quote
Out Of Time Posted July 28, 2004 Report Posted July 28, 2004 Mislio sam da negde vec ima tema te nisam otvarao. Manegarm je svakako medju najboljima u svom zanru. Novi Dodsfard definitivno nije izneverio ocekivanja posle bogovskih albuma kao sto su Nordstjarnans Tidsalder i Havets Vargar. Savrsena kombinacija melodicnosti, brzine i brutalnosti. Onako, viking sa dosta black uticaja. It doesn't get any better then this... alal ti plajvez... sam radio 'tervju sa Marcus-om za B.Vibe #5... ''bu majku kako su najbolji... Thyrfing mogu da im lizu ispod mishke... Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted July 28, 2004 Report Posted July 28, 2004 Mislio sam da negde vec ima tema te nisam otvarao. Manegarm je svakako medju najboljima u svom zanru. Novi Dodsfard definitivno nije izneverio ocekivanja posle bogovskih albuma kao sto su Nordstjarnans Tidsalder i Havets Vargar. Savrsena kombinacija melodicnosti, brzine i brutalnosti. Onako, viking sa dosta black uticaja. It doesn't get any better then this... Mogu da se zakunem da sam je otvorio al ko zna kakve sve andjame ima na ovaj forum pa zamezile ))) JEsu dobri ali bre THYRFING SU CAREVI Quote
Predator Posted July 28, 2004 Report Posted July 28, 2004 alal ti plajvez... sam radio 'tervju sa Marcus-om za B.Vibe #5... ''bu majku kako su najbolji... Thyrfing mogu da im lizu ispod mishke... Jeste da momci lome kost ali su rame uz rame sa Thyrfing-om. Jebiga, morace sami da se kupaju. Quote
Goxy Posted July 28, 2004 Report Posted July 28, 2004 (edited) prvi album, smor drugi ,malo manji smor(vadi ga brzina) treci ,najgora smaracina Edited July 28, 2004 by kadabra Quote
Grobodan Posted July 28, 2004 Author Report Posted July 28, 2004 Shto,bre?Meni se bash svideo.Ti bas ne volis taj zvuk,izgleda. Quote
Goxy Posted July 28, 2004 Report Posted July 28, 2004 Shto,bre?Meni se bash svideo.Ti bas ne volis taj zvuk,izgleda. slabo ja taj viking metal slusam volim falkenbach,kampfar,stari enslaved,hin onde i mozda jos ponesto Quote
Out Of Time Posted July 28, 2004 Report Posted July 28, 2004 Jeste da momci lome kost ali su rame uz rame sa Thyrfing-om. Jebiga, morace sami da se kupaju. ma Garga je vishe nego odlichan album, a ovo ostalo je prilichno loshije... a kad sam ih gledao na delu, smeshni su bili za 10... mislim da su se tada pokopali kod mene... izashli na scenu polugoli i umazali se blatom ko prasici, a onda zasvirali prilichno loshe... retko koju pesmu sam povatao ko chovek... eto, ja toliko... Quote
Predator Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 ma Garga je vishe nego odlichan album, a ovo ostalo je prilichno loshije... a kad sam ih gledao na delu, smeshni su bili za 10... mislim da su se tada pokopali kod mene... izashli na scenu polugoli i umazali se blatom ko prasici, a onda zasvirali prilichno loshe... retko koju pesmu sam povatao ko chovek... eto, ja toliko... A to sam cuo, valjda od tebe na nekoj temi. Jebiga...jeste bezveze. Quote
Grobodan Posted July 29, 2004 Author Report Posted July 29, 2004 Prica se o Wackenu?Ja sam video slike,stvarno zivi pish.I jos sve to u po bela dana. Quote
Predator Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 Eto malo da dignemo Manegarm-a iz prasine. Izbacise momci novi album, Vargaresa - the Beginning, ovo je medjutim tesko pravi album vec su to reizdanja starih pesama ali postoje na njemu i neke do sad neizdate pesme. I tako, sve u svemu mnogo lep i simpatican omot kada se razvije ceo booklet. Anyways toliko, pa ko voli Manegarmu... Quote
Grobodan Posted November 19, 2005 Author Report Posted November 19, 2005 Manegarm su izbacili pre nekog vremena novi album Vredens Tid koji je za dva koplja ispred njihovih ranijih radova.Pesme su super,produkcija je bas kako treba,nisu onako budjavo klavijature u prvom planu(kako to radi veliki deo slicnih bendova),vec gitare fino cepaju a ostali instrumenti se provlace ispod i daju finu atmosferu.Nije bas savrsen album kao novi Moonsorrow,ali sasvim solidno.E,da,i omot je bogovski: Quote
Čupavi Sir Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Pgledaj ko im pravi omote ,pa onda pogledaj kome taj lik jos pravi omote. Quote
The Watchtower Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 (edited) Månegarm - Urminnes Hävd - The Forest Sessions (EP) Out on 28th of June! This new Folk style mini album is something the band wanted to do for a long time and it turned out even better than they expected. A masterpiece in the Folk genre with the aid of the Swedish Folk band "Två Fisk Och En Fläsk". 1. Intro 2. Himmelsfursten 3. Utfard (MP3) 4. Alvatrans 5. Hemkomst 6. Doden 7. Vaggvisa Edited June 8, 2006 by The Watchtower Quote
Grobodan Posted June 8, 2006 Author Report Posted June 8, 2006 Jej!Bice ovo vrlo,vrlo lepo i opustajuce izdanje. Quote
militant Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Sad skidam Utfard. Nazalost, nisam imao prilike da slusam Manegarm. Gledam da nabavim ovih dana, mislim da sam porucio ovaj Vredens Tid. Quote
militant Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Sad sam slusao Utfard. Jao, ja bre na ovakve stvari svrsavam. Ha, vec volim ovaj Manegarm. Quote
Grobodan Posted June 10, 2006 Author Report Posted June 10, 2006 Vredens Tid ti je ubedljivo najbolji,prva 2 su malo brza,na trecem usporili i na Vredensu napravili bas ono sto treba. Quote
Predator Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Skinuh i ovaj novi, pa da, sta reci, vm. Sasvim ocekivano od Manegarma. Hm, jedino nekako malo pesama...no dobro. Quote
The Watchtower Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Gde si nasao ovaj novi album?! Torrent ili DC++? Quote
Philosophem Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Da stvarno, i ja sam vec neko vreme u potrazi i nista... A da postavim neku zamku za vukove? Quote
Shamandalie Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 MENI JE OVAJ BEND ODLICAN! ALI, IPAK BI IH OKARAKTERISALA KAO BATTLE METAL. Quote
militant Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Nece moci, tako drasticno i totalno menjanje zanra jednostavno ne ide. Ja mislim da je ipak VM. Quote
Grobodan Posted June 11, 2006 Author Report Posted June 11, 2006 "battle metal" Ne izmislja se novi zanr tako lako. Quote
Recommended Posts