delay Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Bash sam se nameracio na ovaj akcisticni materijal,stoga,jeli neko narucivao Drudkh oriđinale odnekud? Quote
Grobodan Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 Pojavio se nedavno i EP Anti-urban,na limitiranoj ploci,naravno,ja ga imam u MP3 formatu Dve pesme,Fallen into oblivion je spori droning instrumental,Ashes brza ali ne znatno,i sa vokalima. Standardno dobar rad od njih. Quote
Novaliis Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Drudkh je bend no. 2 za mene sto se tice black metala.Obozavam ih a cekam mocnog Aronaxa da mi prosledi neke albume od njih.. Quote
Novaliis Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 I zar oni ne pripadaju black sobi. mislim da nisu za folk i viking.. Quote
Angelystor Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 "Fallen Into Oblivion" je definitivno pesma koju cu redje pustati. Why? Pa, daleko od toga zato sto je losa, nego sto me ubacuje u jos sumornije stanje nego u kome sam...efektivna je pesma u pm. Pravi doom metal. Zvuk je mozda tipicno blackerski..ali ovo je doom instrumental. Veoma melanholicarski...i rekoh, veoma efektivan...mlogo dobra pesma. "Ashes" je ok, ali daleko od prve. Vokali k'o da ih nema. Fin ovaj "Anti-Urban"...Eto jos jednog albuma koji pokazuje kakav kvalitet i dijapazon imaju ovi Ukrajinci. Uporedite "Blood...", "Songs..." i ovaj EP..pomislite k'o da su ga radila 3 razlicita benda...a svi su neverovatno kvalitetni radovi. Not your ordinary "black metal". Meni barem.. Quote
delay Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Nabavih ja ovo,ono,opustio se,mrak,ali nesto ne stima. Hm,hm,pogledam malo,levo-desno, ono neki krelac pogresno ripovao na 33.3 RPM umesto na 45.Bem ti,kakvi degeni. Srecom,tu je Sound Forge >)) Quote
Novaliis Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Kako te nije sramota Mani tehnologiju kad su pagani u pitanju.. Quote
Шöне Мики Posted December 12, 2007 Report Posted December 12, 2007 jedan od mojih omiljenih bendova! mrzelo me je da citam postove,ne znam da li je neko od vas slusao "anti-urban" ep,ako niste OBAVEZNO TO SKINITE! hipnotiosuce i bedno do bola,prosto da te 2 pesme ne vadite danima iz plejliste...jedino je vokal previse tih na tom izdanju,i produkcija odskace u odnosu na ostale radove,ali su pesme predobre! Quote
Angelystor Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Uz dosta zakasnelu reakciju, preslushah konachno i "Estrangement". Ovaj Drudkh savrshen za ovo sumorno vreme koje oduze ceo vikend. Jedino mozda Shining bi bolje leg'o, heh Drudkh je postao josh melanholichniji, no shto to uspeo na "Anti-Urban", i OK, meni ovakvim promenama nishta ne valja, ostaje mi "Blood In Our Wells" vrh vrhova, ali i ovaj album daje nade za josh kvalitetnih buducih izdanja, a ko zna, mozda uspeju ove godine neshto da izbace. Only The Wind Remembers My Name. Quote
Шöне Мики Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 mada...ja mislim da se oni nisu nesto znacajnije menjali,ako se sve slusa hronoloski,bend je samo napredovao,ali ne i znacajnije menjao svoj stil...naravno,ako iskljucimo akusticni album. Quote
Angelystor Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 Season of Mist's Underground Activists division has set a July 14 release date for the fifth album from Ukrainian folk/black metallers DRUDKH, entitled "Microcosmos". The track listing is as follows: 01. Days That Passed 02. Distant Cries Of Cranes 03. Decadence 04. Ars Poetica 05. Everything Unsaid Before 06. Widow's Grief According to the label, "The fans will notice that the nocturnal landscapes as well as colours of the layout are a bit unusual for the band, but perfectly fit with the aura of the album. At last, pauza je prekinuta, svidja mi se cover, a zajedno sa imenima pesama obecava jos jedan laganiji album, no videcemo. Ovaj bend nikako ne moze da omane Quote
Angelystor Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 http://rs767.rapidshare.com/files/24313399...osmos_Promo.rar Ev' da turim i ovde link, masu dobar album, "Ars Poetica" stvar je...uhhh Quote
Grobodan Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 Ja stavio link na BM novitete, i još se ubio tražeći temu Dobar je, obrnuh ga već 2 x danas, fino što ima bržih deonica. Ovaj bend ne može da zajebe. Quote
VANDALICUM Posted June 13, 2009 Report Posted June 13, 2009 Ovaj novi album je odlican... Malo je brzi na momente od prethodnih, al je i dalje super, ima tu Drudkh atmosferu... Sjajno... Quote
BLAGOJE Posted June 13, 2009 Report Posted June 13, 2009 fenomenalan album fenomenalne ekipe.koliko je ova ekipa izdala sjajnih albuma zadnih nekoliko godina,to je strasno.svaki projekat je fenomenalan. 1 Quote
Night`s Dew Posted June 13, 2009 Report Posted June 13, 2009 NAravno..nije ga potrebno hvaliti. Od njih sam ovo i ocekivala. Odlican je. Quote
Ајлин Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 Juče prvi put čuh bend, završilo se tako što sam na yt sačinila playlist i celo veče slušala Drudkh Još više me šokiralo kad sam na arhivama videla da piše "black metal" Nije to ni važno , odličan je bend. Neka osećanja koja imam dok ih slušam me podsećaju na Paradise lost, veoma im je specifična svirka. Quote
Nemethor Posted October 18, 2009 Report Posted October 18, 2009 Microcosmos je nesto najbolje sto sam cuo ove godine. 1 Quote
Ајлин Posted October 18, 2009 Report Posted October 18, 2009 To još nisam čula, tek sam počela da preslušavam. Zaista izuzetna svirka. Quote
Lunar Posted October 18, 2009 Report Posted October 18, 2009 Microcosmos je fenomenalan, ali ovo ide na black. Quote
Oak Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Samo tri strane za Drudkh, ljudi jebu kevu, ukrajina je u poslednjih par godina dala prilichno dobre bendove. Quote
delay Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 Stvarno neverovatno, mislim da ovaj bend nema los album. Jebanje mame u urbanom slengu. Quote
Sadomator Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 Tuga, golema, pregolema. Jedan od najboljih bendova u zanru. Quote
Lunar Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 Onaj Blood in Our Wells je takva albumchina da je to ne opisivo. Mada svi albumi su im odlichni. Quote
Recommended Posts