Grobodan Posted November 20, 2022 Report Posted November 20, 2022 Mui bien album, za razliku od prljavog prethodnika ovaj ima malo vise post uticaja ali i dalje je ta hipnoticka voznja i dalje tu u punom sjaju. I super sto su i dalje ostali entitet za sebe i van svega, ako nikad ocekivao sam da ce se sad oglasiti ali eto oni i dalje lebde u svom prostoru i pustaju da muzika prica samo. Cak je i DsO poceo da daje intervjue ali ovi se ne daju. No sukob je izgleda daleko od gotovog, ako ih sad Bardo ne dohvati niko nece. I novi projekat Precambrian im dobar, vise na HF struju vuce. Quote
Kumodraski Vo Posted November 20, 2022 Report Posted November 20, 2022 Nisam ni znao za raj Precambrian.. Sad procitah da su pesme isecene na kraju isto ko na Sorrow 🤦♂️ Quote
Grobodan Posted November 20, 2022 Report Posted November 20, 2022 I Ildjarn voli da isece pesme... Odlika najvecih... Quote
Kumodraski Vo Posted November 20, 2022 Report Posted November 20, 2022 Najvecih kurcoboljitelja? Quote
Grobodan Posted December 14, 2022 Report Posted December 14, 2022 Novi Hate Forst stize za koji dan https://www.osmoseproductions.com/item/2/94903-110402-1212-1-0/122918936/hate-forest-innermost.-black-vinyl.html Quote
Haos sam ja Posted December 14, 2022 Report Posted December 14, 2022 Meni je novi Drudkh album ok, ne smeta mi da piči niti me išta tu iritira osim činjenice da je ništa posebno. Nikakav twist da te malo zaintrigira, ok muzika ali ravna ploča. Quote
dAdAiSt Posted December 24, 2022 Report Posted December 24, 2022 Drudkh je, kao i Darkthrone, toliko obavezao metal scenu da bi mogli da stave govno na cover, i dovedu Tarju da peva, i opet će ih masa slušati. Quote
Recommended Posts