Jump to content

Recommended Posts

Posted

Meni se baš čini da bi tržišno razmišljanje bilo da su uskočili dalje u vagon sa Alcestom, Les Discrets i ostalom trenutno ultra-najboljom kompanijom

Fixed.

Slažem se ostalo.

Posted

Realno Drudkh iznad Alcesta i Les Discrets mnogo sa svojim pre-post-rock ( :lol: ) albumima. Ovaj ću da poslušam kad izađe malo bolji rip. Ne očekujem sigurno da bude Blood In Our Wells :mhihi:

• 2 weeks later...
Posted

Dosadan novi Druk jebote, nije do promene zvuka očigledno već do gubitka inspiracije. Ispade Old silver key nešto najbolje što su uradili u zadnje 3-4 godine.

Posted

Videh da postoji bolji rip i preslušah album upravo. U poređenju sa većinom Drudkh albuma ovaj je smešan, ali u poređenju sa Handful of Stars je korak u dobrom pravcu :mhihi:

• 3 weeks later...
Posted

vidi se da je novi album pokusaj vracanja korenima. sto se tice atmosfere, donekle su kao i uspeli, ali kad je u pitanju kvalitet, ovo je miljama daleko od prvih par ostvarenja. ono sto me najvise iritira na albumu je vokal, stvarno lose odradjeno. ovako generalno, album nije los, ima nekih jako dobrih deonica, ali mi deluje kao da su mogli jako bolje da ih uklope. mozda ce mi vremenom postati bolji, ovako: 7-7,5/10.

• 2 months later...
Posted

OLD SILVER KEY update

We are pleased to inform that Andy Marshall (ex- FALLOCH) has joined OLD SILVER KEY as second vocalist and composer. The band will start working on the new album within a few weeks.