Talvi Posted August 8, 2010 Report Posted August 8, 2010 Meni je onaj od "Microcosmos"-a ipak savrsen. Quote
Fapril ethereal Posted August 20, 2010 Report Posted August 20, 2010 vidju ga mali..procurelo..svaka cast! Quote
Talvi Posted August 20, 2010 Report Posted August 20, 2010 Brate, al' su ga smekšali. Ovo mu na momente više dođe neki post-rock/shoegaze sa black vokalom, ali je trip što su zadržali atmosferu u potpunosti. Baš čudan album, potpuno neočekivan, ali sviđa mi se zasad. Quote
Novaliis Posted August 23, 2010 Report Posted August 23, 2010 Drudkh, jedan od mojih omiljenih bendova. Izdvojio bih album Autumn Aurora posebno, jer on sadrzi neke od najboljih momenata koje sam cuo u dugogodisnjem preslusavanju black metala. Quote
Oak Posted August 23, 2010 Report Posted August 23, 2010 Uuu jbt bog kakav album, za mene jedan od najboljih ove godine. Quote
Novaliis Posted August 23, 2010 Report Posted August 23, 2010 Evo i ja preslusao Handful of Stars .. Odlican album. Prijatno iznenadjenje u svakom slucaju. Quote
мать Posted August 25, 2010 Report Posted August 25, 2010 Drudkh's limited boxset now available for pre-order through SoM 1 Quote
Talvi Posted August 25, 2010 Report Posted August 25, 2010 Lebe mekani, al' bi ovo vredelo posedovati. Eto kako se takve stvari rade sa stilom, a ne upaljači, privesci za ključeve, navijačke čegrtaljke, starinske gaće sa pumparicama i šta ti ja znam. Quote
Oak Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 Sad tek videh da im je cover art radio isti lik shto crta za alcest, les discrets i agalloch. Plus je napravio najbolji dizajn za majicu ikada (po mom mishljenju). Quote
oʞɾoƃ Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 KAKAV JE OVO BEND!!! Trebalo je samo da počnem da preslušavam od prvog, a ne od poslednjeg albuma. Quote
Angelystor Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 Trebalo je samo da počnem da preslušavam od prvog, a ne od poslednjeg albuma. Novi je jos jedno fino, za sumorno vreme, Drudkh izdanje...ali, bio ovo shugejz, ili koji vec izmisljeni zanr, meni je step down u odnosu na prosle albume. Nisu izgubili na melodicnosti, ali mi je vise prijala "prosla" Drudkhova melodicnost, konkretnija pre svega. A i fali mi ovde neka pesma za izdvojiti, tipa "Ars Poetica" sa proslog, ovde su sve kao jedna pesma... Quote
Grobodan Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 Prva 2 Druka su mi i dalje najbolji njihovi radovi. Quote
Novaliis Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 Za mene, Autumn Aurora i dalje nihov najbolji album. Ima tu neverovatnu hipnoticku atmosferu, a to je ono sto najvise volim u black-u. 1 Quote
Fapril ethereal Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 haha meni u Fubar-u,posle ovog lajv Opeth-a ide Katatonija(prva tri),pa Drudkh.. Quote
BLAGOJE Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 Za mene, Autumn Aurora i dalje nihov najbolji album. Ima tu neverovatnu hipnoticku atmosferu, a to je ono sto najvise volim u black-u. pluscina 1 Quote
oʞɾoƃ Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 Jeste, mada meni apsolutno ne bi smetalo ni da su malo duže pesme na istoj, kao na prvom... Navikao sam se na Burzumovskih 10-15 minuta, ovako moram da stavljam Summoning The Rain na repeat 1 Quote
мать Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2009/03/08/207700/kristofer_kolumbo1.jpg nikad nije kasno da se otkrije dobar bend? Summoning The Rain dobar izbor. moja omiljena sa AA, mozda i uopste. ja nikako lepo da preslusam novi album. sve krenem da ga pustim.. i pustim Autumn Auroru. drugi favorit sa AA: Wind 1 Quote
Novaliis Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 (edited) Wind of the Night Forests moja omiljena Drudkh pesma i jedna od omiljenih i najboljih uopste. Nakon nje je verovatno Glare of Autumn. Autumn Aurora je jedan od najlepsih black metal albuma ikad. Nikada ne dosadi a sa dolaskom jeseni i kasnije zime, pocinjem da ga slusam sve vise. Zbog toga plus svima. Edited September 19, 2010 by Novaliis Quote
Talvi Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 Svi ste vi fegeti jer koristite engleske nazive pesama. Quote
Recommended Posts