Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Brate, al' su ga smekšali. Ovo mu na momente više dođe neki post-rock/shoegaze sa black vokalom, ali je trip što su zadržali atmosferu u potpunosti. Baš čudan album, potpuno neočekivan, ali sviđa mi se zasad.

Posted

Drudkh, jedan od mojih omiljenih bendova. Izdvojio bih album Autumn Aurora posebno, jer on sadrzi neke od najboljih momenata koje sam cuo u dugogodisnjem preslusavanju black metala.

Posted

Lebe mekani, al' bi ovo vredelo posedovati.

Eto kako se takve stvari rade sa stilom, a ne upaljači, privesci za ključeve, navijačke čegrtaljke, starinske gaće sa pumparicama i šta ti ja znam.

Posted

Sad tek videh da im je cover art radio isti lik shto crta za alcest, les discrets i agalloch. Plus je napravio najbolji dizajn za majicu ikada (po mom mishljenju). agallochshirt.jpg

• 3 weeks later...
Posted

Trebalo je samo da počnem da preslušavam od prvog, a ne od poslednjeg albuma.

:da:

Novi je jos jedno fino, za sumorno vreme, Drudkh izdanje...ali, bio ovo shugejz, ili koji vec izmisljeni zanr, meni je step down u odnosu na prosle albume. Nisu izgubili na melodicnosti, ali mi je vise prijala "prosla" Drudkhova melodicnost, konkretnija pre svega. A i fali mi ovde neka pesma za izdvojiti, tipa "Ars Poetica" sa proslog, ovde su sve kao jedna pesma...

Posted

Jeste, mada meni apsolutno ne bi smetalo ni da su malo duže pesme na istoj, kao na prvom... Navikao sam se na Burzumovskih 10-15 minuta, ovako moram da stavljam Summoning The Rain na repeat :da:

• Upvote 1
Posted (edited)

Wind of the Night Forests moja omiljena Drudkh pesma i jedna od omiljenih i najboljih uopste. Nakon nje je verovatno Glare of Autumn. Autumn Aurora je jedan od najlepsih black metal albuma ikad. Nikada ne dosadi a sa dolaskom jeseni i kasnije zime, pocinjem da ga slusam sve vise. :)

Zbog toga plus svima. :haha:

Edited by Novaliis