Talvi Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 Meni i dalje "Microcosmos" najbolji, taj album mi je savršen u svakom smislu. Quote
Novaliis Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 Autumn Aurora je moj favorit. Savrsen album od pocetka do kraja. Quote
Ајлин Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 (edited) nisi dovoljno slušao Autumn Auroru, meni je ona npr bolja od Mikrokosmosa, mada sam ga možda previše i izvrtela btw videla sam te minijature za koje je vezan naslov, pa ono je da ne poveruješ. Ček da nađem neki link.. evo ga, čika Mikolaj kad napravi nema da čitaš bez mikroskopa: http://microart.kiev.ua/en/shevchenko.html Edited December 25, 2010 by Ајлин Quote
Talvi Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 Uf, naslušao sam se Drudkh-a dok sam pisao recenzije za ona silna reizdanja ali mi "Micro..." ipak ostaje vrhunac, predivan album. Inače, kad se već dodirnuste solaža, ritmova, vokala... - meni su u Drudkh muzici apsolutno najbitniji akordi i harmonije, zbog toga ih obožavam. Quote
oʞɾoƃ Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 meni su u Drudkh muzici apsolutno najbitniji akordi i harmonije, zbog toga ih obožavam. Pa šta drugo ima u Drudkh muzici 1 Quote
Talvi Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 Pa eno ti gore - solaže, vokali, ritmovi... Ono, imaju oni odlične solaže i sve ostalo, naravno, ali sve je to meni sekundarno u odnosu na harmoniju i atmosferu koju ona sama gradi. Quote
AstralliS Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 Ja se ne bih uopšte bunio da odu u tu psihodeliju. Quote
dAdAiSt Posted June 3, 2011 Report Posted June 3, 2011 Savršena konkluzija: http://www.youtube.com/watch?v=SvWQQaCpte4&feature=related Quote
Talvi Posted July 6, 2011 Report Posted July 6, 2011 OLD SILVER KEY, the new band born from the hyperactive mind of DRUDKH mainman Roman Sayenko and consisting of four DRUDKH members plus French artist Neige (ALCEST, AMESOEURS) on vocals, named their debut album "Tales of Wanderings". Here are the cover artwork and tracklist of this forthcoming Underground Activists release, set to hit the stores on September 16th (September 27th in North America). 1. What Once Was And Will Never Happen Again 2. November Nights Insomnia 3. Cold Spring 4. Nineteen Winters Far Away From Home 5. Star Catcher 6. Burnt Letters 7. About Which An Old House Dreams Quote
Oak Posted July 6, 2011 Report Posted July 6, 2011 Biće ovo veoma interesantno, po omotu baš i ne mogu da naslutim kako će da zvuči ali verovatno neki "blackgaze" a čim je Neige tu znači da će da valja. Quote
NeChrist Posted July 6, 2011 Report Posted July 6, 2011 Malo glup naziv benda, i nadam se da će to uživo da snimaju a ne da im Neige šalje vokal preko neta jer većina takvih bendova je teško smeće a i to nije true nego totalni fejk. 3 Quote
iron will Posted July 6, 2011 Report Posted July 6, 2011 Назив ''бенда'' је генијалан. ''Слушам Друк што на санскриту значи шума, што сјајно осликава њихову идеологију револта према савременом друштву и борбу за повратак древних спиритуалних вредности које су укорењене дубоко у словенској меланхоличној души.'' Сјајна фора за мување девојке. Quote
iron will Posted July 6, 2011 Report Posted July 6, 2011 Шалимо се мало. Покушај да се уклопим у тон овог форума, иначе сам строго против било каквог облика ''слободне љубави'' и сличних дегенерација. Quote
kuruz Posted July 6, 2011 Report Posted July 6, 2011 I ja brate, ali po čemu je muvanje neke devojke "slobodna ljubav"? Quote
Stolet Posted July 6, 2011 Report Posted July 6, 2011 Zapravo, po cemu prosecno muvanje devojke ima bilo kakve veze sa ljubavlju? Quote
oʞɾoƃ Posted July 6, 2011 Report Posted July 6, 2011 vi ste svi površna stoka i sad ću da vas banujem Quote
Grobodan Posted July 6, 2011 Report Posted July 6, 2011 vi ste svi površna stoka i sad ću da vas banujem Šteta samo što ne možeš ovde... Ipak nam je svima ovaj podforum ultimativna želja. Quote
kuruz Posted July 6, 2011 Report Posted July 6, 2011 Je l' moguće da je Gojko napisao rečenicu bez znakova interpunkcije i sa malim slovom na početku? Quote
Lunar Posted July 6, 2011 Report Posted July 6, 2011 (edited) Rily? Mene Smorock pitala da budem mod ovde. Ja sam mislio da ce Gojku dati ovaj podforum kada sam ja odbio. Gde je Gojko mod? Sto se tice samog Drudkha, posto je onaj Handfull of Stars bio previse mlak ali usmeren na prave stvari, mislim da ce Niegeovo prisustvo doprineti stvaranjem velikih stvari. Edited July 6, 2011 by Lunar Quote
Recommended Posts