Demon Seed Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 Zamisli sada ovu crnu kozu sa tvog avatara kako place. 1 Quote
Lunar Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 Rasplakaste Lua, bednici jedni. Quote
Grobodan Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 Meni ovo lepo jebeš ga, leže mi kao ova pljeskavica koju sam upravo požderao. Da budem iskren nisam očekivao ama baš ništa, možda je zato utisak bolji. I da, pridružujem se željama za povratak Drudkha na stari kurs. Quote
NeChrist Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Otvorite topic Old Silver Key u post-rock podforumu, jer ovo nema veze ni s Drudkhom ni Black Metalom... Quote
Talvi Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Siguran sam da će tema pucati od aktivnosti. Quote
Grobodan Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Niđe veze sa Drudkhom, samo su članovi svirali na albumu. Quote
Lou Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 + za odabir boje slina Samo prirodno. Quote
Lou Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 Psolušap danas album, ono je živa dosada. Pesmica na početku, nazovimo je introm je odlična i digla mi je očekivanja, a onda je prva pesma zvučala kao shoegaze osvrt na Brave Murder Day, što i nije bilo tako loše. Posle toga je sve otišlo u kurac. Meni je sve to prežvakano i prazno, ima dobrih delova koji se provuku, ali ništa više. Sve vreme sam razmišljao kako bih mogao da pustim Loveless ili Gish. Će ga preslušam još jednom, ali teško da će utisak biti bolji. Quote
Stolet Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 Hvala Lou na ovom postu, inače ne bih video da su nešto novo izdali. Skida se upravo, ali ne očekujem previše, nije mi jasno zašto bi oni menjali muziku na nešto što je 'aktuelno'. Volem ja dosta post- bendova, ali ne sviđa mi se ideja da Drudkh, verovatno najgenijalniji atmosferični bm i jedan od najgenijalnijih bendova uopšte, bude jedan od njih. Nemojte me pogrešno shvatiti, nemam ja ništa protiv menjanja zvuka, ali ako ti 'napredovanjem' i 'evolucijom' zvuka dođeš do nečega što je hiljadu puta odsvirano, a, btw, počeo si od nečega što niko nije svirao a što su mnogi smatrali fantastičnim, onda jebeš evoluciju. Quote
Novaliis Posted October 24, 2011 Report Posted October 24, 2011 Novi poast-rock Drudkh? Nisam bio obavesten, moram da preslusam, mad ami je stara ambient atmospheric faza omiljena. Quote
Stolet Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 I tako prođe mesec dana a ja tek sad poslušah taj Old Silver Key. Videh da nije u pitanju Drudkh, već saradnja sa Alcest, pa mi se nekako odmah nije previše i vremenom sam i zaboravio. Ali evo, ovo je skoro pa stvarno očajno Od te neke epic saradnje dva takva benda ispade nešto što je možda, u najboljem slučaju, prosečno. Nisu tu u pitanju ni očekivanja, od Drudkh nadalje i ne očekujem nove Blood In Our Wells ili nešto slično, ovo jednostavno deluje tanko, nema tog zida muzike koji te oduva, nemaštovito je i dosadno Quote
Novaliis Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Neka, stvorili su suvo zlato na starijim albumima, neka sada rade sta hoce, ocigledno je da su u potpuno drugacijim vodama danas. Definitivno ostajem fan starog, masivnog atmosfericnog zvuka. Ima brdo novih bendova koji ih zamenjuju, a stariji album ce se uvek preslusavati, to je sigurno. Quote
oʞɾoƃ Posted November 17, 2011 Report Posted November 17, 2011 DRUDKH is back! The Ukrainian black poets' forthcoming album is entitled "Eternal Turn of the Wheel" and has been scheduled for a February 24th (28th in North America), 2012 release. "Eternal Turn of the Wheel" marks a return to the band's roots and early sound. More news soon! Aj baš da vidimo da li imaju to u sebi još uvek. "Eternal Turn Of The Wheel" je jedna od najboljih Drudkh stvari ikad, mnogo rizikuju sa ovakvim naslovom Quote
Novaliis Posted November 18, 2011 Report Posted November 18, 2011 Ja sam prvo mislio da je neka sala. Ovo ozbiljno? Quote
dAdAiSt Posted November 19, 2011 Report Posted November 19, 2011 jebeš ti ovo nego KAĆE NOVI DARKTHRONE? Quote
NeChrist Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 Here are the cover artwork and tracklist of the Ukrainian black poets' new offering: 1. Eternal Circle 2. Breath of Cold Black Soil 3. When Gods Leave Their Emerald Halls 4. Farewell to Autumn's Sorrowful Birds 5. Night Woven of Snow, Winds and Grey-Haired Star Quote
Talvi Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 Ne priznajem tracklist na engleskom, samo ukrajinski. Quote
Lou Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 Вічний Оберт Колеса Dalje ne znam. Quote
Grobodan Posted January 13, 2012 Report Posted January 13, 2012 semplovi: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B006T3MB86/ref=dm_sp_alb/276-8287266-9656466 Quote
jerotimije Posted January 13, 2012 Report Posted January 13, 2012 Odlicno zvuce semplovi. Jedva cekam album. Quote
Recommended Posts