Jump to content

Recommended Posts

Posted

Today, USA's National Public Radio will be premiering DRUDKH's song "When the Gods Leave Their Emerald Hails", from forthcoming album "Eternal Turn of the Wheel".

Posted

Meni ovo nema veze sa atmosferom ranog Drudkha, zvuči kao rendom ukrajinski pagan bend koji je u fazonu da snimi album sa Drudkh rifovima. Vokal očajan, kao što sam već i ranije primetio, da sam hteo da slušam Arkonu, pustio bih njih.

• 3 weeks later...
Posted

Nekakav mi ni tamo ni 'vamo ovaj novi Drudkh. Jeste tvrđi od prošlog, osetno, i vidi se da se vraćaju na stari fazon ali mi nekako fali ono "nešto", ta neka magija koja će baš da me zabije za stolicu. Sve mi se čini da previše rasipaju inspiraciju na 1000 različitih projekata i mnogo žure sa tim, a kada bi malo stali i uradili jedan ozbiljan album dobili bismo albumčinu da sve puca. Vokal isto može biti bolji ali sveukupno je ipak skroz slušljiv album i ima vrlo finih delova. Bas na početku poslednje pesme glavni trenutak albuma.

• 2 weeks later...
Posted

ovo je stvarno mnogo loše(mislim na album). nula melodije, kao otpadci sa ranijih albuma... album apsolutno bez duše, osećam da je urađen samo zbog para.

• Upvote 1
Posted

Meni je ok album, nit' smrdi nit' miriše, ali bio sam primoran da odmah posle pustim Голос Сталі da se raspametim kao svaki put kad slušam taj album.

Posted
album apsolutno bez duše, osećam da je urađen samo zbog para.

Leše se ljudi para od ukrajinskog black metala.

Posted

Pa kako onda interpretiraš promenu u zvuku? Videli su da ih fanbaza napušta, pa su se vratili korenima što je tipično tržišno razmišljanje.

Inače, ovaj me album po feeling-u više podseća na Hate Forest nego na Drudkh.

Posted

Meni se baš čini da bi tržišno razmišljanje bilo da su uskočili dalje u vagon sa Alcestom, Les Discrets i ostalom trenutno ultra-nahajpovanom kompanijom umesto što su napravili poseban projekat za to a ovamo se vratili na black metal, baš će se najebati kurvi i našmrkati koke od ovoga.