Anоnymous Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Mnjah, piše da je fake slika, ali znam da je Trey Manga/Anime freak. "His non-musical interests include anime, video games and using his Alienware laptop." <- According to wikipedia, of course. Also, Doraemon: Možda deluje dečije, ali dotični Anime se prikazuje skoro 30 godina. Manga još duže. Doraemon je postao brend, kao i deo japanske kulture. Also, random info is random. Quote
gavrosaurus Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Working on New Album with David Vincent!!! Quote
.:Thor:. Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Working on New Album with David Vincent!!! E ovo mi se sviđa, jedva čekam da izađe Quote
Stansfield Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 pored death,po meni jebeno najbolji dm bend ikad! altars kult... nego,jel zna neko gde je tony norman sada? sta se desava sa njim? Quote
Angelystor Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Pa on je kao deo Terrorizera..al ja nesto ne videh da je taj bend u poslednje vreme na ikakav nachin aktivan... Quote
Stansfield Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 ma,citao sam negde na netu da je turneja morbida 2005 godine prekinuta jer je tony odjednom nestao bez traga i glasa,i on i njegova zena... kao nisu se javljali ni na telefone,ni mailove. posle nisam video nista o tome,pa reko valjda su ga nasli... Quote
Жвакић Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Ја бих волео да се Ерик врне у екипу или Ричард. Quote
Џрк Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Nije. Treyu odgovara da radi sam, i da samo unajmljuje gitaristu za live situacije. Tako beshe i na tour-u tokom kojeg su i nas posetili. Quote
Narsil Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 pa znam da je erik samo tour gitarista..ali mislio sam da im on i sad svira na turnejama... Quote
Stansfield Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 ^ to je bio moj post,samo sam zaboravioda se izlogujem... Quote
+Abigail+ Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Pa on je kao deo Terrorizera..al ja nesto ne videh da je taj bend u poslednje vreme na ikakav nachin aktivan... Kako nije? Pa negdje krajem prosle godine su izdali full lenght;) Nema ih doduse u centru zbivanja il na live.u..a i Darker Days... me i nije odusevio. World Downfall je odradio svoje u ono vrijeme..sada im je bilo tesko izdvojiti se iz mora slicnih. Al hajd..nije tema Terrorizer. Quote
Angelystor Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 Pa izdao ga prosle godine..i kol'ko vec proslo od tad, i sta se chulo od benda? Nista, to je zamene neaktivno.. Quote
Џрк Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 Sajt se redizajnira polako, overite ga naravno na http://www.morbidangel.com/ Quote
Жвакић Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 Надам се да спремају нов албум.Надам се да спремају нов албум. Quote
Angelystor Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 Krajnje je vreme. Krajnje je vreme. Quote
Џрк Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 Evo Trey-evog bulletina koji sam i ja dobio. They are heavy wtih band rehearsals. Yay "Bulletin on myspace by Trey: Hello to all my friends, we are currently heavy with band rehearsals so I dont have much time to reply so much here. Please if you can send comments only and I will check in to post them. Things are going really awesome, lots of exciting and inspired material. Thanx to all my friends here for all the nice things you send me and Im damn ready to get this new release cranking!!!!!!! Trey" Album se inace ocekuje negde u 2008oj. Quote
Vault Dweller Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 uf, sve su već rekli o njima. i što da ja napišem sade ođe? a ništa. God Of Emptiness x777 Quote
Angelystor Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Gledah malopre nekog bootlega iz '95e, Dominacija turneja, do jaja i ton i slika, otprashishe gi po svim merilima besprekorno, i tokom gledanja, sam imao opasne "avgustovske" flesheve, uh....znachi po izbacivanju novog albuma, ako ih nash dragi promoter, fan im veliki, dovuche opet - i'm there Quote
RaVeN Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Jbt....hoce li se vise nakaniti da snime novi album....u bulju ih jebem...pocevsi od Tray-a !!! :) Quote
ukyo Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Jbt....hoce li se vise nakaniti da snime novi album....u bulju ih jebem...pocevsi od Tray-a !!! :)nekako je koščat, radije bih vinsenta, nabacio je sike. Quote
Nisko_Se_Mazim Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 (edited) Slusah ja Morbid Angel i slusah i dodjoh da zakljucka da ce mi je njihov period sa Steve Tuckerom....nedostajati Ono je bilo tek jebanje keve,pa tek posle cika Dave... Edited September 24, 2007 by Full_Metal_Yakuza Quote
Recommended Posts