Grobodan Posted November 1, 2010 Report Posted November 1, 2010 According to Morbid Angel guitarist Trey Azagthoth, the band would occasionally walk in on Sandoval passed out on the floor in a pool of sweat. After being woken up, he would immediately say, "Time to get back to work!" Quote
Drogarito Posted November 1, 2010 Report Posted November 1, 2010 bio si brzi za jednu sekundu xd Quote
Sisus Posted November 1, 2010 Report Posted November 1, 2010 To zapravo nije tacno,makar ne u toj meri jer su lepili na traku jache udarce samo zato sto standard mastera nije bio tolko napucan(citaj svi su imali ljudski zvucnike pa su mogli da pojacaju snimak kuci)Fora je u tome sto kad stanes ispred bas bubnja na 250 bpm on se i cuje kao grmljavina a ne kao artikulisani udarci u dobos i to je ono sto najvishe smeta ljudima(zamisli rapture da ima bubnjeve ko keep of kalesin),trigeri imaju dosta do jaja primena ali u danasnje vreme glavni je to sto su bubnjari lenje picke i tacka :)Usotalom svi znate onu pricu da su nalazili Peta onesvescenog od vezbanja duple za album !!!Ocemo flanger!!! Ocemo reverb na dobosh !!! Ocemo Morbid angel!! Šta, bre, nije tačno? Ništa te nisam skontao. Ja i rekoh da bas bubanj pri velikim brzinama bude zid buke, zato i koriste trigere, da dobiju na definiciji. Btw, i pipkati bubanj na 250 bpma je dovoljno teško da bi se nazivalo lenjošću. Quote
Lou Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 Naiđoh na ovaj dokumentarac iz 2009. Vinsent, Tom Moris, momci iz Nile-a i još par ljudi pričaju o snimanju Blessed Are The Sick albuma, o turneji za taj album i svemu vezanom za taj period. Sat vremena materijala, zanimljivo. Morbid Angel - Tales Of The Sick (A Closer Look 2009) DVDRip Quote
Џрк Posted November 21, 2010 Report Posted November 21, 2010 (edited) Sa snimanja spota za 'Rapture'. Edited November 21, 2010 by Heavy Jerk 1 Quote
azal Posted November 21, 2010 Report Posted November 21, 2010 siguran da nije god of emptiness? imam osecaj da sam video onog krilatog demona u tom spotu bedak sto vincent nije nosio pederusu u spotu Quote
Џрк Posted November 21, 2010 Report Posted November 21, 2010 U pravu si, prebacio sam se. Ova jeste sa 'Rapture' video shoot-a Haha, ladno si uocio pederusu Quote
azal Posted November 21, 2010 Report Posted November 21, 2010 ali izgleda da je thrasher pederusa, tako da je skroz kul Quote
Џрк Posted November 21, 2010 Report Posted November 21, 2010 (edited) Sad sam skontao kad su oni snimali ovaj spot, ja sam ucio da citam i pisem u prvom razredu Prolaze godine. Btw. ne mogu nigde da nadjem ceo 'God Of Emptiness' spot, tj. sa sve onim bridge rifom koji ide pre outro-a. Mozda su ga u originalu isekli za potrebe spota, mada ne vidim kako taj deo kvari ista. Ako jesu, to je gej. U svakom slucaju, ako neko zna gde moze da se skine ceo spot (ako uopste postoji) - neka javi. Edited November 21, 2010 by Heavy Jerk Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 20, 2010 Report Posted December 20, 2010 http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=485003961729&oid=9166162747&comments ziv i zdrav ! Quote
AstralliS Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 Sa fejsbuk stranice benda: Morbid AngelJust to address the many questions we receive about the release date for the new album. We want to let you know that we cannot reveal any details about the new material or the release date just yet but know this, it is 2011 already and there's a lot of surprises in the horizon for everybody. Be patient, be loyal and stay Morbid. \m/ Quote
oʞɾoƃ Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 Malefic iz Xasthur-a izbacio vrlo interesantan item na aukciju: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260728789511&ssPageName=STRK:MESELX:IT#ht_500wt_1156 Quote
Grobodan Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 Pfff pa ne bih prodao ovo za ne znam šta... crkao Xasthur, pare se istrošile izgleda. Quote
Grobodan Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 Altars of madness > cela black metal scena. Quote
Grobodan Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 Popravi više tu tastaturu ili kupi novu avetinjo. Quote
BLAGOJE Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 (edited) MENE NE KAPI PI A BACI DROGU DJAOLI JE POPILI Edited January 28, 2011 by BLAGOJE 1 2 Quote
AntaCYHOBPAT Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 ljudi nemaju losu stvar,svaki album je savrsenstvo ! 1 1 Quote
Recommended Posts