Demon Seed Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=qFjNhDWj_u0 Krv mu jebem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=JxPESxzNSAQ&feature=share PIŠAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Hahah, što piše u komentarima: 0:25 - "Smooth Criminal". Da se ne zalećem previše, ali zasad mi ovo ne zvuči baš ponajbolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Ni meni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 nije sranje ali ne znam, smeta mi pevanje ponekad, riffovi su malo generic i ovaj bubnjar ima nula od karaktera, mogli su i da kucaju bubanj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Meni generalno ne zvuči toliko... hm... mračno i jako koliko bi trebalo. Sad pustih "Heretic" posle ovoga i nemerljivo mi, da ne pominjem ono starije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Super je pesma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Kao da nije Morbid Angel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Ma beži, onakve rifove ja odsviram kada se zajebavam. Bubanj, što reče azal, kao da je nakucan, nigde muda. Da sada prvi put čujem ovo bez znanja o bendu, lagano bih zaobišao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 glas definitivno vuce na neki moderniji fazon, ali mocno zvuci, ne zvuci mi kao da je propao, ali neke ideje vokalne su mi malo neprirodne i nekako isforsirane i koliko razumem tekstove, deluju katastrofalne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Meni je ovo prvi put da sam poslusao celu Morbid Angel pesmu u zivotu (jbg, ne slusam mnogo death metal) i posle ove pesme cu da isprobam diskografiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 nova trejova solaza - sve valja.da su rifove sklepali skabo,braca iz plavog orkestra i braca iz duran durana i da je trey odradio solaze ja bi i dalje vorsipovao to. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Ne znam zasto imate problem s glasom, takav smo mu glas culi uzivo jos pre 5 god, a vrlo je slican Dominationu, maalo je visi. A i fazon u kome je pesma mi dodje kao mix zvuka na Dominationu i ovih sa Tuckerom. Ne moz da omane, nije padanje u nesvest, ali nije ni razocaranje. A druga stvar je sto jebeni biznis oduzima neke stvari muzici, u ovom slucaju, zbog deadline-a (ako ne gresim) je morao neko da upadne da lupa bubanj umesto da se saceka lepo Pete da ozdravi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Sve je ok, svidja mi se pesma, samo da je bubanj malo kreativniji. Malo je preglasan bas bubanj. Pevanje je ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 potpuno se slazem, bubanj dosadan do bola, vokali odlicni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Meni je ovo prvi put da sam poslusao celu Morbid Angel pesmu u zivotu (jbg, ne slusam mnogo death metal) i posle ove pesme cu da isprobam diskografiju. I onda čuješ Altars i istetoviraš logo na kiti kao ja. nova trejova solaza - sve valja.da su rifove sklepali skabo,braca iz plavog orkestra i braca iz duran durana i da je trey odradio solaze ja bi i dalje vorsipovao to. True. Ne znam zasto imate problem s glasom, takav smo mu glas culi uzivo jos pre 5 god, a vrlo je slican Dominationu, maalo je visi. A i fazon u kome je pesma mi dodje kao mix zvuka na Dominationu i ovih sa Tuckerom. Ne moz da omane, nije padanje u nesvest, ali nije ni razocaranje. Slažem se sa ovim postom najviše. Problem je samo što je ovo jedna od onih 6 death metalskih pesama, voleo bih da čujem neku eksperimentalnu da vidim više šta kog kurca. U svakom slučaju ću preorderovati album, moraću da ga zavolim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 solidna pesma. slazem se za bubanj, dosadan je pomalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Ne shvatam sta ocekujete od death metal bubnjara.... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 OVO: http://www.youtube.com/watch?v=rbMuNOuVkGY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Jedino sto bas pedala zvuci plasticno, ostalo okej...pesma super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Tako im i treba kada puste Helikopter Eternal bubnjara gde mu nije mesto. Svidja mi se solo na kraju, ostalo - nyaaaah. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Ne shvatam sta ocekujete od death metal bubnjara.... Pa od Death metal bubnjara se najvise ocekuje, pogotovo od Morbid Angel bubnjara. Ceo dan slusam pesmu i sad mi je po pichci! Zarazna je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Tako im i treba kada puste Helikopter Eternal bubnjara gde mu nije mesto. Svidja mi se solo na kraju, ostalo - nyaaaah. Pa ne znam,ja bih od aktuelnih death bubnjara mozda najpre Derreck Roddy-ja stavio kao zamenu. Ok je pesma na prvo slusanje, bubanj ok prati pesmu, samo je dupla prenabudzena. Ceka se album da vidimo na sta to lici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Pesma je cisti mediokritet. Da ne znam da je Morbid, mislio bih da je neki nasumicni genericni bend. Tehnicki je sve do jaja, ali im je kreativnost otisla u minus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Predskazujem album koji niko ne bi obrnuo više od dvaput da nije MA. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts