BLAGOJE Posted June 2, 2011 Report Posted June 2, 2011 (edited) Siguran fiks ti je bilo je 10:2 fiksd Edited June 2, 2011 by BLAGOJE Quote
Vassiet Posted June 2, 2011 Report Posted June 2, 2011 shto se nachitah lepih komentara ovde i stvarno jeste stvar ukusa kome se shta svidja al ja ne mogu da shvatim da je ovo ikome ukusno... al ae valjda ima svakakih ljudi... Quote
kuruz Posted June 2, 2011 Report Posted June 2, 2011 brate ne može da bude siguran kad nije došlo Sad skidam ovaj Nader Sadek, da vidim na šta liči. Samo da nije k'o rani Morbid, to ne volim. Quote
Lou Posted June 2, 2011 Report Posted June 2, 2011 Nije kao rani MA. Pravi death metal, mračno, teško, sa atmosferom i valjanim vokalima. Quote
Grobodan Posted June 2, 2011 Report Posted June 2, 2011 "nije kao rani MA" i "pravi death metal"... uočavaš li grešku? Quote
kuruz Posted June 2, 2011 Report Posted June 2, 2011 Aj da pitam kad su već svi na ovoj temi - šta se dešava sa Bolt Thrower? Za mene su oni najbolji DM ikada i čekam album već dugo, ali ništa se ne događa. Quote
Grobodan Posted June 2, 2011 Report Posted June 2, 2011 Ništa, kuliraju, odsviraju neki koncert kad im se svira, snimiće album ako im se ćefne. Quote
Lou Posted June 2, 2011 Report Posted June 2, 2011 "nije kao rani MA" i "pravi death metal"... uočavaš li grešku? Pomislio sam da može da zazvuči kontradiktorno, ali mi to nije bila namera. BT su, ako se dobro sećam, rekli da smatraju da su dostigli vrhunac kreativnosti i da ne žele da snimaju albume koji neće biti bolji od prethodnih. Quote
dAdAiSt Posted June 2, 2011 Report Posted June 2, 2011 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=374Vz2CBq_g&feature=player_embedded Edited June 2, 2011 by dAdAiSt Quote
kuruz Posted June 2, 2011 Report Posted June 2, 2011 (edited) Pa napušim im se kurca, govna poput Mejdena ne odustaju, a oni sviraju kurcu. Hrk pu, jeb'o im pas mater. Doduše, činjenica je da ne može bolje od Those Once Loyal. Edited June 2, 2011 by Underkuruz 7 2 Quote
Andrija Smith Posted June 2, 2011 Report Posted June 2, 2011 govna poput Mejdena 7+ minusa, eto ti siguran fiks Quote
Talvi Posted June 3, 2011 Report Posted June 3, 2011 Inače, krenule su već i priče da se Sandoval ne vraća, tj. da je on zapravo zapalio kad je čuo nove pesme ali to su još uvek samo tračevi, jbg. Quote
azal Posted June 3, 2011 Report Posted June 3, 2011 u kojoj je pesmi to cop killa? nisam slusao dovoljno pazljivo te uzasne da primetim Quote
Chicken Little 420 Posted June 3, 2011 Report Posted June 3, 2011 zasto mislim da slutis nesto? Quote
Grobodan Posted June 3, 2011 Report Posted June 3, 2011 u kojoj je pesmi to cop killa? nisam slusao dovoljno pazljivo te uzasne da primetim Brate kako to nisi zapazio? To je na početku Radiculta. Quote
Vassiet Posted June 3, 2011 Report Posted June 3, 2011 radikult im postade najpoznatija pesma stvarno jbt kolko li ce se prichati o ovom "hitu"... Quote
Grobodan Posted June 3, 2011 Report Posted June 3, 2011 Zapazio sam po internetu da ovaj album jedino vole ljudi koji nikad pre nisu slušali MA. Quote
Morphy Posted June 3, 2011 Report Posted June 3, 2011 Ignorance is bliss. http://www.youtube.com/watch?v=bluqgbBs3X4 Quote
Grobodan Posted June 3, 2011 Report Posted June 3, 2011 Evo još jedne dobre recenzije koja greje srce: http://www.leavethehall.co.uk/reviews/albums/morbid-angel-illud-divinum-insanus/ Nadam se da im label sve dostavlja i da čitaju sve komentare. Quote
Vassiet Posted June 3, 2011 Report Posted June 3, 2011 (edited) potpuno realna recenzija... This, however, is like Iron Maiden releasing a Reggae album, Nile dabbling in R&B or Chuck Schuldiner returning from the grave and faithfully covering Chico Time. If Trey Azagthoth and David Vincent had written 3 more shit songs and released them all as a side project called Treyvid Vincenthoth it would just have been very funny, but to put this half-baked turd out under the Morbid Angel name is a tragic and potentially irretrievable folly. i posle neko da mi kaze da bi album bio dobar da ga nisu izdali morbid angel vec neki novi bend... Edited June 3, 2011 by Vassiet 1 Quote
Recommended Posts