Talvi Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 I posted on Steven Tucker's wall asking what he thought of it. He "liked" the post, lol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 (edited) Ne slazem se ja sa konstatacijama da je MA postao sranje zato sto u 2 pesme ima elektronike. Te gluposti oko doslednosti stilu ne piju vodu kod mene. Talentovani muzicari mogu da promene stil, ali da njihova muzika i dalje bude zanimljiva, kao sto je netalentovanim muzicarima i autorima dzaba sva doslednost stilu. Ima gomila bendova koje sam kao klinac obozavao, koji stil nisu promenili, ali su im poslednjih nekoliko albuma realno sranja. MA su i u proslosti pokazali sklonost ka Laibachu, tako da i sadasnje koketiranje na tu temu nije neki shok, ali mislim da je bilo bolje da naprave ceo album u tom fazonu, ili da uopste ne ubacuju elektro elemente na album. To bi doprinelo kompaktnosti izdanja, ali svejedno, bilo da su pesme industrial, ili death metal, moraju biti zanimljive, a ja ovde ne vidim nista zanimljivo nazalost. Soli, osim sto je dosadan i bezidejan sam po sebi, novi album ima jedan veliki problem, tj. bend ima problem. Nema osecaja nadgradnje. Svaki bend stvara kroz karijeru i menja se, ali ta promena mora biti jasna. Kad nazoves bend 'ne mozes' da bacas sta hoces pod njegovim imenom. Nema svrhe. Druga bi stvar bila da je ovo samo jos jedno od dela nekog muzicara, kao recimo Devin Taunsend bend, pa da mozes da radis sta hoces iz albuma u album, mada je i to pomalo nategnuto, ali moze da prodje. Po meni, svaki bend i treba da se menja vremenom, ali mora da ocuva identitet, i svoj duh. Ovde toga nema, ovo kao da su napisali neki totalno levi ljudi. Oni su ovo trebali izdati pod nekim drugim nazivom, i mirna Bosna. Mada bi ih i tada napljuvali. Edited June 3, 2011 by Heavy Jerk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 ovako govno bi bilo svakako popljuvano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^TK^ Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 (edited) koja avangarda. /m/ kao da tesla salje siifrovane poruke iz donjeg sveta jedino existo vulogre tako tako... Edited June 3, 2011 by ^TK^ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Butcher Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 I Chuck Schuldiner je na svakom albumu menjao i unapredjivao stil! Za mene je ovo MA... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 A šta fali Tuckeru? Formulas mi je za mrvu slabiji od Domination. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vermis Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 (edited) A šta fali Tuckeru? Formulas mi je za mrvu slabiji od Domination. Za mrvu slabiji? Mozda je to stvar rip-a, ali ne znam dal' je iko primetio da su pesme sa industrial matricom na novom albumu glasnije od pesama sa "zivom" postavom. Edited June 4, 2011 by Vermis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Soli, osim sto je dosadan i bezidejan sam po sebi, novi album ima jedan veliki problem, tj. bend ima problem. Nema osecaja nadgradnje. Svaki bend stvara kroz karijeru i menja se, ali ta promena mora biti jasna. Kad nazoves bend 'ne mozes' da bacas sta hoces pod njegovim imenom. Nema svrhe. Druga bi stvar bila da je ovo samo jos jedno od dela nekog muzicara, kao recimo Devin Taunsend bend, pa da mozes da radis sta hoces iz albuma u album, mada je i to pomalo nategnuto, ali moze da prodje. Po meni, svaki bend i treba da se menja vremenom, ali mora da ocuva identitet, i svoj duh. Ovde toga nema, ovo kao da su napisali neki totalno levi ljudi. Oni su ovo trebali izdati pod nekim drugim nazivom, i mirna Bosna. Mada bi ih i tada napljuvali. Nisam ulazio u preduboke analize. Vec sam ranije rekao da su motivi na albumu razbacani bez ikakvog reda, sto je mozda posledica nearadnje benda, kako kazes. Takodje sam rekao da je bolje bilo da su napravili ceo album u jednom fazonu, ma koji fazon to bio. Trece, nije istina da ovaj album zvuci kao da je Iron Maiden napravio rege album, samo zvuci kao tesko sranje koje je napravio Morbid Angel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamerlan Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Josh jedna zajebancija sa RIP Morbid Angel strane: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 (edited) Meni je Formulas mnogo drazi od Domination-a. Nego, malo pre sam pao sa stolice :haha: Edited June 4, 2011 by Heavy Jerk 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 o jebote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Meni je Formulas mnogo drazi od Domination-a. Nego, malo pre sam pao sa stolice :haha: Svi su Dejv,svi su Dejv,i svi su Dejv,svi su Dejv... 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 ljudi,niko da i ne spomene gateways. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 I ja baš gledam i čudim se. Ja sve albume slušam, nema tu sa Vinsentom i sa Takerom - da ih tako delim i odbacujem. Jedino što odbacujem je ovo đubre od poslednjeg albuma, a svi ostali imaju svoj karakter i okrećem im se zbog različitih stvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Nema šta da se pominje, svi su ingeniozni. http://www.decibelmagazine.com/featured/for-those-about-to-squawk-waldos-pecks-of-the-week-7/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 (edited) Ja bih ovako poredjao MA albume: 1. Covenant 2. Altars of Madness 3. Blessed are the Sick 4. Gateways to Annihilation 5. Domination 6. Formulas Fatal to the Flesh 7. Heretic ...8. Illud Divinum Insanus, mada on ne treba da postoji na spisku uopste xD Album lici manje-vise na kompilaciju proseravanja koja nisu mogla da upadnu na album... -.- Edited June 4, 2011 by Demon Seed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Šta tačo fali Hereticu? Jeste najslabiji (novi naravno ne računam) ali ne znam zašto ga ljudi mrze, any help? I neka otvori neko temu o Naderu, a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 done Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лука Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 (edited) kako je sra njeee ovaj novi Morbid Angel, nisam ga nikad ni slušao uopšte, Covenant je najbolji album. Edited June 4, 2011 by Лука Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vassiet Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Šta tačo fali Hereticu? Jeste najslabiji (novi naravno ne računam) ali ne znam zašto ga ljudi mrze, any help? to i mene zanima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 kako je sra njeee ovaj novi Morbid Angel, nisam ga nikad ni slušao uopšte, Metalci su tako napredni da ne moraju ni da cuju muziku, a da znaju dal valja il ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 heretic je manje fokusiran nego predhodnici,ne tece,manje-vise kao vecina modernih metal albuma,kao da ih je bolio kurac da ga uoblicavaju kao cjelinu kad ionako skoro vise niko ne slusa albume u cjelosti pa iznabacase sve na gomilu.to posebno nervira kad je u pitanju MA,jer su svi ti klasicni albumi bas bili cjelina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 (edited) Ja bih ovako poredjao MA albume: 1. Covenant 2. Altars of Madness 3. Blessed are the Sick 4. Gateways to Annihilation 5. Domination 6. Formulas Fatal to the Flesh 7. Heretic ...8. Illud Divinum Insanus, mada on ne treba da postoji na spisku uopste xD Album lici manje-vise na kompilaciju proseravanja koja nisu mogla da upadnu na album... -.- Lista je ok,s obzirom da bih zamenio da Blessed Are The Sick bude drugi... Ostalo ne diramo I ne pominjite vise Radi-crap In-falus pred ovim svetim albumima Gathered for a sacred rite Subconscious minds allied Call upon immortals Call upon the oldest one to intercede Rid us of our human waste Cleanse our earthly lives Make us one with darkness Enlighten us to your ways From churning worlds of mindlessness Come screams unheard before Haunting voices fill the room Their source remaining undefined Shadows cast from faceless beings Lost for centuries Lords of death, I summon you Reside within our brains Cast your spells upon our lives So that we may receive The gift of immortality Bestowed on those who seek you Edited June 4, 2011 by HeLLsarma 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts