Jump to content

Najbolji Morbid Angel album?  

91 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)
  On 6/4/2011 at 2:46 PM, Grobodan said:

Šta tačo fali Hereticu? Jeste najslabiji (novi naravno ne računam) ali ne znam zašto ga ljudi mrze, any help?

Ja ga ne mrzim, al' manje me je odusevio od ostalih, odlican je, zvuk gitare je jedinstven, nekako je ostriji nego na ostalim, kad udari Trey tremolo, kao mitraljez da puca, zlo, ima i pesama koje jebu mater, al ne moze da mi pridje ostalima.

Nekako, na Hereticu i Formulas mi se samo neke pesme isticu, a ostale albume znam napamet. Mozda ih nisam dovoljno slusao. A i oba albuma su mi ovo sto Blagoje kaze, malo haoticni, ostali albumi su bas celine, s tim sto mi je malo i Domination takav, krene da tece, pa kao da postaje isprekidan...

A Gateways kad sam prvi put cuo, to je bilo odusevljenje i trans, ja mislim da bi tesko nabrojao vise od 20ak albuma koji su me toliko odusevili, slusao sam ga po triput dnevno, naucio ga napamet za nedelju dana. A kakva je pesma Secured Limitations, ubio bih da to cujem uzivo...

Sad mi u Kumodrazu zabe krekecu oko zgrade, i sve imam utisak da ce odnekud da pocne uvodni riff iz Summoning Redemption. :D

http://www.youtube.com/watch?v=6tox7akCDCU

Kakav riff, oca mu jebem nenormalnog...

Edited by Demon Seed
Posted
  On 6/4/2011 at 2:46 PM, Grobodan said:

Šta tačo fali Hereticu? Jeste najslabiji (novi naravno ne računam) ali ne znam zašto ga ljudi mrze, any help?

Blagoje je rekao dosta toga, ali moram da dodam i da gomila rifova jednostavno ne obavlja posao, a pritom su u malo slabijim aranžmanima, te mi ne drže pažnju.

On 6/4/2011 at 3:30 PM, Talvi said:

Meni su sva 3 albuma sa Tuckerom odlični, nikakvih zamerki nemam, mada mi je "Gateways" možda ponajzajebaniji među njima.

Meni je taj verovatno omiljeni, samo zbog te prljavštine, tog zajebanog zvuka. Vratili su se atmosferi koja je krasila Blessed Are The Sick i napravili čudovište.

On 6/4/2011 at 4:12 PM, Talvi said:

Ali kad su pomenuli Cryptopsy, Autopsy i Nile, pao sam na dupe. :haha:

Posted

ma jebo sve ti nader sadek ispravio morbid angel...

btw vecina vas se sigurno ne slaze ali shto se mene tiche novi origin obecava za death metal album godine...

Posted (edited)

Evo malo poezije za nase napacene duse.

Reveal hidden contents

Edited by Talvi
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Sa Facebook-a:

Morbid Angel

"I'm basically just trying to explore music and push boundaries and create something new, which is something we've been doing anyway" Trey Azagthoth, Decibel Magazine July 2011

:haha:

Posted

‎"I think all the REAL fans of this band understand that already. We don't check into the scene to see what the scene people accept or don't accept" Trey Azagthoth, Decibel Magazine July 2011

Krenulo je i suptilno vređanje fanova. :haha:

Posted

Ne znam sta je veci hit, ovo:

Tu corazón latiendo

Te sientes el dolor

Deseo la locura

Tu gritas... Extreme!!!

Ili ovo Harry Pothead sranje:

We stand defiant

In this great big ugly world

Do believe that the chaos

Was our one true calling

First we muscled fate

Then we brazenly call disorder

Watch the normals cower

They just can't take it anymore

Ili ovo "let's tear this shit up, yeah!" :puke:

We're seen as monsters, merely being...

Is a threat to all

What can't destroy us makes us strong

And in a twisted mind

Oh everything is possible

And in a twist of fate

We make it all come down... Crumbling down

Oh we'll bring them down

Al mislim da je ovo bezvremeni klasik u najavi, fak jea!:

'Cause we've been crossing the line since 1989

We're moving the world

Because our power is a shining

Sick groove with fucking magic to prove that

The radicals are here to stay!

A Mea Culpa govori o ovom samoubistvu od albuma i kako od zavestanja Morbida nece ostati nista nakon njega :)

Posted
  On 6/5/2011 at 11:06 AM, Denny said:

‎"I think all the REAL fans of this band understand that already. We don't check into the scene to see what the scene people accept or don't accept" Trey Azagthoth, Decibel Magazine July 2011

Krenulo je i suptilno vređanje fanova. :haha:

Ovde treba biti fer i reci da je to Trejeva spika od pocetka benda. I u starim intervjuima mozes procitati njegove izjave, u kojima kaze da nisu deo nikakve scene i da su sami za sebe. Tako da ovo gore nije nista novo. Samo je problem sto je album sranje :haha:

Posted (edited)

Blacenje Morbid Angel je vec pocelo da smara.

Pokusaji da se bude duhovit, pisu zajebane recenzije i prave smesni filmovi na tu temu jednostavno smaraju vise. Kao i nekontrolisana svrsavanja na tamo neke anonimus bendove koji su kao sad hiljadu milja iznad MA, a verovatno su ucili od njih, ili jos imaju da uce.

Edited by Novaliis
  • Upvote 2
  • Downvote 10