Jump to content

Morbid Angel

nocturnog

Najbolji Morbid Angel album?  

91 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

@Novallis: Ma da, to što je neko anonimus je garancija kvaliteta. Daj, molim te. Niko se ne zajebava na račun njihovih starijih albuma, oni su izdali kolosalno smeće od albuma i još su toliko oholi da kreću da pljuju po fanovima kojima se to ne sviđa, zaslužili su da ih ljudi zajebavaju još mnogo više od ovoga.

Edited by Talvi

Blacenje Morbid Angel je vec pocelo da smara.

Pokusaji da se bude duhovit, pisu zajebane recenzije i prave smesni filmovi na tu temu jednostavno smaraju vise. Kao i nekontrolisana svrsavanja na tamo neke anonimus bendove koji su kao sad hiljadu milja iznad MA, a verovatno su ucili od njih, ili jos imaju da uce.

Kad bi malo zagrebao po povrsini, shvatio bi da ljudi zajebancijom pokusavaju da zaborave, ili da barem ne misle o ovoj abominaciji. Naravno, neki se mozda samo zajebavaju, ali nije slucajno sto su ih u 90-95% recenzija sahranili.

edit: Talvi, slazem se za ovo sa starijim albumima, ali ne znam odakle si izvukao da pljuju fanove? Jedino ako mislis na Facebook stranicu?

Jer, kao sto sam rekao, Trejeva prica o tome kako nisu deo scene nije od juce.

Edited by Heavy Jerk

edit: Talvi, slazem se za ovo sa starijim albumima, ali ne znam odakle si izvukao da pljuju fanove? Jedino ako mislis na Facebook stranicu?

Jer, kao sto sam rekao, Trejeva prica o tome kako nisu deo scene nije od juce.

Ne mislim baš da otvoreno pljuju (dobro, ne još :haha:) nego ta priča tipa "Našim pravim fanovima će se ovo svideti i razumeće šta radimo, ostalima neće..." i ti statusi tipa "Controversy is only dreaded by the advocates of error"... Ukratko, na suptilan način nazivaju ljude glupima.

Fanovi su ti kao deca, obozavaju mamu i tatu dok im kupuju dobre igracke, kad im ne kupe, ili im daju losu igracku, onda su ljuti, muse se, placu, kmece :D I sa setom se prisecaju svojih starih igracaka...

Pa deco, igrajte se sa starim igrackama, koje su dobre, nove igracke ako vam se ne svidjaju, nemojte se igratis njima , prosto je :D

• Upvote 2
  • Downvote 2

Urodilo je plodom kurac.Da su hteli uradili bi St.Anger 2.Sta ih boli kurac sta fanovi misle i sta fanovi ocekuju,treba da rade muziku kakvu zele,pa kome se svidi svidece mu se.

Isti slucaj je i ovde.Napravili ljudi album kakav su u tom momentu hteli i cao.Kakve bre izdaje,unistavanje zaostavstine i slicne gluposti.Album je govno zato sto su ga takvim sami spravili i cao.

• Upvote 2
  • Downvote 1

Blacenje Morbid Angel je vec pocelo da smara.

Pokusaji da se bude duhovit, pisu zajebane recenzije i prave smesni filmovi na tu temu jednostavno smaraju vise. Kao i nekontrolisana svrsavanja na tamo neke anonimus bendove koji su kao sad hiljadu milja iznad MA, a verovatno su ucili od njih, ili jos imaju da uce.

Ovako - ja imam sve albume MA (osim novog) uključujući i live i demose, kupio majicu na certu iako ne nosim metal majice, gledao ih tri puta tako da mogu reći da sam bend maksimalno podržao. Kad izdaju ovako nešto imam pravo da dignem glas, a ako 99% fanova bude njih hranilo govnima, što reče Max, dozvaće se pameti kao Metallica.

Altars i Blessed su za mene najbolji albumi ikad snimljeni u bilo kom žanru, i šta zbog toga ne smem da kažem da je novi loš? Da je sreće da je neko imao muda dok su snimali da im kaže to isto...

A ovo za anonimuse: od tebe stvarno nisam očekivao takvz glupost.

• Upvote 1

Ne branim ja ovaj novi album, samo sam rekao da sva ova proseravanja i takmicenja u tome ko ce kreativnije i duhovitije da se isere po albumu, a koja traju vec danima, pomalo smaraju. MA je rekao sta ima u death metal zanru, tu su bogovi, jbg, ispalili su se ovim albumom, pa sta sad? Pokusavaju da urade nesto drugo nakon 30 godina sviranja jedne te iste muzike.

Tako je uradio i Ulver, isprva je to bilo malo konfuzno ali vremenom su se izvestili, mozda ce tako biti i sa Morbid Angel.

Jbt gde god odem, parodije na MA, svi se utrkuju ko ce vise da pljuje po njima itd itd. I ljudi misle da ispadaju tr00 i pametni ako to rade. Ima milion death metal bendova, slusajte te egipcane ako hocete jedan te isti zvuk. Oni su ucili od Morbid Angel dok su jeli pacija govna. Ko zna sta ce oni svirati za 30 godina, ako opstanu kvalitetom. Ko zna, i koga briga.

Meni ovaj album nista ne kvari niti umanjuje sta su rekli tokom svih ovih godina. Mozda krenu jednim novim pravcem i budu bolji u tome sto ce raditi?

Dakle, sve sto kazem jeste da album je sranje i razocarenje nakon svih ovih godina, ali suvise lako su se njihovi fanovi okrenuli protiv njih utrkujuci se ko ce ih vise ismevati.

• Upvote 2
  • Downvote 2

Što se tiče ovog albuma, da su snimili dosadan i glup album, svi bi ga zaboravili. Ali, ovako pretenciozno i prepotentno najavljen album, a sada i ovo odbijanje da se prihvati realnost da je sranje izaziva ljude da se sprdaju sa istim.

• Upvote 5

Ne branim ja ovaj novi album, samo sam rekao da sva ova proseravanja i takmicenja u tome ko ce kreativnije i duhovitije da se isere po albumu, a koja traju vec danima, pomalo smaraju. MA je rekao sta ima u death metal zanru, tu su bogovi, jbg, ispalili su se ovim albumom, pa sta sad? Pokusavaju da urade nesto drugo nakon 30 godina sviranja jedne te iste muzike.

Tako je uradio i Ulver, isprva je to bilo malo konfuzno ali vremenom su se izvestili, mozda ce tako biti i sa Morbid Angel.

Jbt gde god odem, parodije na MA, svi se utrkuju ko ce vise da pljuje po njima itd itd. I ljudi misle da ispadaju tr00 i pametni ako to rade. Ima milion death metal bendova, slusajte te egipcane ako hocete jedan te isti zvuk. Oni su ucili od Morbid Angel dok su jeli pacija govna. Ko zna sta ce oni svirati za 30 godina, ako opstanu kvalitetom. Ko zna, i koga briga.

Meni ovaj album nista ne kvari niti umanjuje sta su rekli tokom svih ovih godina. Mozda krenu jednim novim pravcem i budu bolji u tome sto ce raditi?

Dakle, sve sto kazem jeste da album je sranje i razocarenje nakon svih ovih godina, ali suvise lako su se njihovi fanovi okrenuli protiv njih utrkujuci se ko ce ih vise ismevati.

Prvo, ja se stvarno nadam da je tebi jasno da ovde niko ne pljuje Morbide jer su promenili žanr nego zato što su snimili GOVNO. Ne znam kojim drugim rečima to da opišem. A Ulver su uvek menjali žanrove sa dosta znanja i ukusa, nikad nisu pucali na ovakav šund i ti to dobro znaš.

Drugo, s obzirom na to koliko ti voliš da troluješ okolo prilično često, ne znam zašto si sad dežurni dušebrižnik.

Kupi original, takve poput tebe su i ciljali.

Upravo su ciljali na takve kao sto si ti, koji prate sve moguce trendove i promene.

Ti garant nisi isao ni na njihove koncerte, sigurno si tad skupljao pare za neke nove patike ili duks, da se bude u trendu.

Blades for ball je odlicna pesma, ko kaze drugacije, taj je peder.

• Upvote 1
  • Downvote 2

bla bla

suvise lako su se njihovi fanovi okrenuli protiv njih utrkujuci se ko ce ih vise ismevati.

Nisu se fanovi okrenuli protiv njih per se, ja ću uvek seći vene na stare radove već protiv novog albuma.

To ti je kao kad ti dete slomi nešto u kući, povisiš ton ili ga udariš pa neće više nikad, ako ga pustiš da radi šta hoće postaće razmaženi debil. Koliko vidim, gigantsko pljuvanje je urodilo plodom kod Metallice i Cryptopsy, pa onda aj da rokamo i ovde, što da ne.

Morbid Angel asked "Illud Divinum Insanus" is generating a lot of controversy. Are you getting the album tomorrow or will you wait for more reviews?"

xaxaxa

axxaax

xaxaxa

xaxaxaax

axxaax

xaaxax