Grobodan Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Obrisano u međuvremenu. gde ne videh. Kakvi su bili komentari? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Ne videh ni ja, pokupih ovo na fejsu. Ljudi koji videše kažu: They said they hated it. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Butcher Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Sto se mene tice nastavicu da vrtim A, B, C, D, E, F, G & H albume, ali i I - 2, 7, 10, 11. To je 30 minuta death metala! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Deseta pesma na I je Radikult Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Odlicna pesma. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Je li ti toliko dosadno ovh nedelja da toliko troluješ po forumu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 (edited) Jeste jbg, camim ovde na sparini na selu, dosadno, nema zive duse i cekam da odem preko bare za nedelju dana. Nemam sta pametnije da radim. EDIT - inace, sad sam pustio radicult na youtube da cujem o cemu se radi.. au jbt nisam ocekivao da bude bas ovako lose.. Edited June 7, 2011 by Novaliis 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Deseta pesma na I je Radikult Mislio je covek I: MINUS 2, 7, 10, 11, i sto se mene tice, u pravu je, meni ove smrdljive pesme ne smetaju da slusam ove ostale koje su ok, samo da nije onih jadnih tekstova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Znači, ti si nama drvio par dana kako seremo, a album nisi ni poslušao. Svaka čast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Aha dobro je, začudih se... Što se mene tiče, četiri pesme mogu da prođu samo. A kako imam naviku da slušam albume u celini, ni njih se neću nešto naslušati. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Jedina mi je zamerka sto nisu imali muda da urade kompletan industrial album...kad vec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Jedina mi je zamerka što su uradili ovaj album. ili Jedina mi je zamerka što se svi nisu pobili pre rada ovog albuma. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Onaj bubanj sto sam cuo bih ja bolje odradio u FL 9 programu sto koristim kuci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Setim se kad sam pre 20ak godina s nestrpljenjem cekao da mi iz Novog Sada braca Polzovici posalju kasetu, s jedne strane Morbid Angel - Blessed Are The Sick, a sa druge Death - Leprosy. Tu kasetu sam izlizao od slusanja. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Jedina mi je zamerka što se svi nisu pobili pre rada ovog albuma. Pobrkao si podforum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banedeathmetal Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Jedina mi je zamerka što su uradili ovaj album. Epic win. Dobio si + 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~SilentWarrior~ Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 http://www.voltagemedia.com.au/news/2011/06/07/musicians-comment-new-morbid-angel-album-and-so-does-hitler 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Odmah sam se uključio i ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vassiet Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=1iBDklt2neg&feature=player_embedded#at=140 evo i ovo chisto ako nekog zanima... mada kontam da je mnogo nepotrebno detaljno pregledati dugoochekivanu propast... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
englis Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Setim se kad sam pre 20ak godina s nestrpljenjem cekao da mi iz Novog Sada braca Polzovici posalju kasetu, s jedne strane Morbid Angel - Blessed Are The Sick, a sa druge Death - Leprosy. Tu kasetu sam izlizao od slusanja. Ista situacija, samo što je meni s jedne strane bio Blessed a sa druge Arise. Bože, koliko sam respektovao te Polzoviće tada,a sada ne mogu da smislim ta govna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Ista situacija, samo što je meni s jedne strane bio Blessed a sa druge Arise. Bože, koliko sam respektovao te Polzoviće tada,a sada ne mogu da smislim ta govna. Meni je iza Arise bio Obituary - Cause of Death!!!! Jbt, kakvi su albumi tada izlazili! Sad nam je sve nadohvat ruke, al onakvi albumi se redje prave. Ima doduse mnogo nepoznatih bendova koji sviraju do jaja, samo ih treba izbunariti u moru izdanja. Od starih bendova me samo novi album Death Angela bas odusevio, a ostalo je manje ili vise prosecno. Evo sad izasli In Flames i Sepultura, bendovi za koje sam pre 10 godina mogao reci da su mi u top 5, a sada mi ne pada napamet da nove albume pustim vise od 2x. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=I00tPkfpNXI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Ovo je zvanično najgori album u istoriji. Koliko je bedan, to reči ne mogu da opišu. Ne sećam se da sam se ikad osećao ovoliko glupo dok sam slušao neki album. Doduše, sa Vincentom u postavi nisam ni očekivao da će biti dobar, ali ovako nešto nisam mogao ni da sanjam. Nema veze, danas ima dobre muzike koliko hoćeš... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Album blista na arhivama: Illud Divinum Insanus Full-length 2011 12 (30%) Oni iz CrAptopsy-ja mogu da odahnu, nece im ugroziti rekord (The Unspoken King Full-length 2008 15 (16%)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts