azal Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 (edited) jedino je steve wilsonu uspelo. konacno izbacio metal fazone i snimio svoj najbolji album od lightbulb suna. ovi ostali, otisli u kurac jer su metalci koji ne znaju nista drugo, a tripuju se da znaju. moze mikael da slusa prog rock do sutra. slusam i ja rep, ali se ne usudjujem da repujem. Edited October 13, 2011 by azal Quote
HeLLsarma Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 jedino je steve wilsonu uspelo. konacno izbacio metal fazone i snimio svoj najbolji album od lightbulb suna. ovi ostali, otisli u kurac jer su metalci koji ne znaju nista drugo, a tripuju se da znaju. moze mikael da slusa prog rock do sutra. slusam i ja rep, ali se ne usudjujem da repujem. Potpuno se slazem ... Quote
Џрк Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 Angelistore, to je i fora sa novim albumom. Pesme koje si naveo su jedine 'normalne' metal pesme na ovom albumu, i zato su ti kao iskocile u prvi plan. Dok u stvarnosti, nijedna od njih ne moze da stane uz bilo koju pesmu sa npr. 'Gateways to annihilation', a to je album koji najmanje gotivim. Da su napravili pun album takvih pesama, opet bi to bilo jedno vrlo prosecno ostvarenje (doduse, ne bi bili popljuvani kao sada). Quote
Talvi Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 Šta ja znam, meni je "Nevermore" bila super pesma i dok nisam znao kakva se abominacija proteže preko ostatka albuma. Quote
azal Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 i meni, onaj uvodni riff je bas jebanje, classic MA Quote
Grobodan Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 Mene nervira onaj "o-oooo" deo, baš ne ide u death metalu to. Bolje da su stavili da bude kao u Chapel of ghouls. Quote
azal Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 ja sam mislio da ce ceo takav album biti. morbid angel muzika i vincent koji ide jos dalje od dominationa sto se tice malo modernijih, jasnijih, vise catchy vokala. ali se nije pokazalo tako Quote
Angelystor Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 Angelistore, to je i fora sa novim albumom. Pesme koje si naveo su jedine 'normalne' metal pesme na ovom albumu, i zato su ti kao iskocile u prvi plan. Dok u stvarnosti, nijedna od njih ne moze da stane uz bilo koju pesmu sa npr. 'Gateways to annihilation', a to je album koji najmanje gotivim. Da su napravili pun album takvih pesama, opet bi to bilo jedno vrlo prosecno ostvarenje (doduse, ne bi bili popljuvani kao sada). Upada i "10 More Dead" u "normalne", ali mi malo dosadnija, a muzicki moze i "I Am Morbid", ali tu ide onaj dodatni radikultni lyrics problem :] Za poredjenje sa ostalim, ne znam, ali meni onih par pesama bolje nego ceo Heretic npr. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 Pa glupost je to sto kazes posto u svakoj pesmi kojoj si nabrojao postoji riff iz heretica koji je identican ili obrnut ali uglavnom usporen Quote
Angelystor Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 Ja sam stari doomer, odgovara mi usporeno. 1 Quote
Lou Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 Više voliš Blessed Are The Sick ili Gateways To Annihilation? Quote
Demon Seed Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 Svejedno, sve su to isti rifovi, ili obrnuti, ili usporeni. Quote
iron will Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 Код ове групације више волим споре ствари, уопште спори ДМ>>>брзи ДМ. С обзиром да ми је ово прва ДМ групација коју сам слушао, дуго сам сматрао да је ДМ изразито спор жанр и одбијао да слушам брже групације типа Деисајд, Канибал и слично. 2 Quote
Mita Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 Delim misljenje sa tobom,stvarno "spori"DM>>>"brzi"DM. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 Pa zavisis sta gledate kao brzi,to je tada bila najekstrimnija muzika na svetu a danas imate ove helihopter pedala bendove Quote
Grobodan Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 Pa kome može da bude ekstremno non stop kucanje, to je baš za decu, onda dođe Asphyx i polomi svima vratove ćao zdravo. Quote
oʞɾoƃ Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 Ma ne razumeš ti, sad će Nuclear Blast da ti objasni da je Fleshgod Apocalypse najekstremniji bend na planeti. Quote
Talvi Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 Baš njih htedoh uzeti za primer. Odeš recimo na njihov last i vidiš gomilu svršotina na taj fazon. Retko koju stariju od 20 godina, doduše. Quote
Grobodan Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 I meni je bio Fleshgod Apocalypse na pameti dok sam kucao baš su ozloglašeni postali. Quote
Baron Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 Morbidi su majstori za brze i za spore stvari ali i za spajanje oba. Zbog te dinamike im pesme nisu dosadne. Quote
BLAGOJE Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 Morbidi su bili majstori za brze i za spore stvari ali i za spajanje oba. Zbog te dinamike im pesme nisu bile dosadne. fiksd. 1 Quote
Baron Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 ^Haha to sam mislio da se podrazumeva. + Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=k1Vkh_cIlXM&feature=related troll mindfuck david vincent, DO YOU LIKE BUTTER!!! Edited October 28, 2011 by STARSHOOTER_SUPREME Quote
Talvi Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 Alexandre Locher (also known as Xytras or Xy) of Swiss industrial black metallers SAMAEL has just remixed the song "Existo Vulgor" for the MORBID ANGEL remix album, due to be released early next year via Season Of Mist. Quote
Demon Seed Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 (edited) Ma za koju godinu kad prodje pljuvanje album ce da dobije kultni status Edited October 30, 2011 by Demon Seed Quote
Recommended Posts