kasapin Posted July 1, 2003 Report Posted July 1, 2003 evo jedan bend koji je poznat, a slusao sam samo jednu pesmu :ne: Quote
The_Vampire_Slayer Posted July 1, 2003 Report Posted July 1, 2003 Odlican bend! Najbolji album (po mom misljenju) je Covenant a: Eto,ja sam prije kojih mjesec dana otvorila taj topic i poll (za naj album)na hrvatskom forumu cmar-net, ali nije bas bio neki odaziv... Drago mi je da ovdje ima ljudi koji znaju sto je dobra glazba!! Pozdrav! Quote
Nazzgul Posted July 1, 2003 Report Posted July 1, 2003 Glazba??? Aoooo!!! Cemu to provociranje....??? Mogla si reci i muzika vala!!! Morbid Angel sabija!!!! Imam sve od njih..... Quote
Frankenchrist Posted July 1, 2003 Report Posted July 1, 2003 Sto provociranje?tako oni kazu.Bar nije dosla da proziva, kao neki sto su dolazili. Quote
kasapin Posted July 1, 2003 Report Posted July 1, 2003 ja sam slusao jednu stvar od njih i nije mi se nesto dopalo, bilo je previse sporo... neznam - nabavicu neki disk od njih pa cu da komentarusem Quote
The_Vampire_Slayer Posted July 1, 2003 Report Posted July 1, 2003 Sto provociranje?tako oni kazu.Bar nije dosla da proziva, kao neki sto su dolazili. istina... pisem onako kako sam navikla (na hrvatskom),ali poanta je ista,nemojte zamjerit PS: onaj idiot koji je dosao srat na vas forum,sere i na cmar-net forumu, ma ne obazirite se na zatucane debile... Imate super forum i super dizajn!!! - evo,toliko,necu vise skretati s teme- Quote
Liliths child Posted July 23, 2003 Report Posted July 23, 2003 Bend je zbilja fantastican. Imaju nesto misticno, demonsko u sebi, a opet tako dobro gruvaju i dizu adrenalin. Zao mi je sto je Dave otisao, bio je dobar (i u vokalnom i fizickom smislu). Izgleda da mu se vise svidja da bicuje zenu na bini. Quote
agent_orange Posted August 5, 2003 Report Posted August 5, 2003 jedan od najboljih i najoriginalnijih death metal bendova... meni se najvise svidjaju Covenant i Domination Quote
Grobodan Posted August 24, 2003 Report Posted August 24, 2003 Ne "jedan od...",vec NAJBOLJI!!!U sptembru im izlazi novi album "Heretic" Quote
The_Vampire_Slayer Posted August 24, 2003 Report Posted August 24, 2003 Bend je zbilja fantastican. Imaju nesto misticno, demonsko u sebi, a opet tako dobro gruvaju i dizu adrenalin. Zao mi je sto je Dave otisao, bio je dobar (i u vokalnom i fizickom smislu). Izgleda da mu se vise svidja da bicuje zenu na bini. Da,steta sto je Vincent otisao u Genitortures - bend je ok,ali ipak u njemu David ne moze pokazati sve svoje potencijale kao u MA,ali jebiga zena mu je zgodna pa se zbog nje sad i on podebilio! Oblaci se u latex i slicno - malo too gay za moj ukus 8O Quote
Mortalis Posted September 3, 2003 Report Posted September 3, 2003 God of emptiness i Blessed are the sick! Dave Vincent rules! Quote
TROOPS OF DOOM Posted September 4, 2003 Report Posted September 4, 2003 Jel bi znao neko da mi kaze kako to Pete Sandoval radi...tacnije sta su to "triggered" drums :? :? :? :? Quote
scissors Posted September 4, 2003 Report Posted September 4, 2003 hm moja pretpostavka za ono što si pomenuo su procesori na bubnjevima... hellhammer iz mayhema to koristi... ako si na to mislio ali ne i pete sandoval (bar koliko sam ja upućen) Quote
Patrick Bateman Posted September 11, 2003 Report Posted September 11, 2003 Bez bilo kakve sumlje najbolji death metal bend. A kako i da ne bude kada ima najboljeg bubnjara na svetu Pita Sandovala, a o Trey-u da i govorimo. Evidentno je da je u ovom bendu glavni Trey i da kada dodje do pisanja muzike samo se on pita. Zato je i Vincent ostao u bendu dok je mogao da ga prati, sam Azagthoth je rekao prilikom odlaska Vincenta da se umorio - mislio je na tekstove na Domination-u koji ne govore o necem posebnom. Isto je bilo i sa Rutanom, njegove ideje su dolazile posle Trey-ovih i zato je i osnovao Hate Ethernal, da pokaze svima koliko je dobar (po mom misljenju Trey je najbolji, boji i od Chuck Shuldinera) Omiljeni albumi su mi Blessed are the sick, Covenant i Gateways. Tesko je izdvojiti neku pesmu posebno ali recimo Rapture. Da li je neko slusao njihov demo, Abominations of desolation ili tako nesto, Dave Vincent je producirao taj album (nije pevao ) izasao je 1986? Quote
moon_dust Posted September 11, 2003 Report Posted September 11, 2003 Morbid Angel je Morbid Angel........... legende............i svaka daljna rec je suvisna..............a sto se tice bubnjara....ima jedan bolji puno puno bolji.........GENE HOGLAN.............. Ps. samo moje misljenje Quote
Aleara Posted September 11, 2003 Report Posted September 11, 2003 Da li je neko slusao njihov demo, Abominations of desolation ili tako nesto, Dave Vincent je producirao taj album (nije pevao ) izasao je 1986?Abominations je '91 ponovo izdat na cd-u, i ja imam taj album. Quote
Thabbas Posted September 11, 2003 Report Posted September 11, 2003 Altars je najbolji,najbesniji,najstrastveniji posebno njihove blasfemicne mikrosimfonije kao u pesmi Visions From the Dark Side ili Blasphemy! Quote
moon_dust Posted September 12, 2003 Report Posted September 12, 2003 ...mrzi me sve da citam...mozda vec i ima ali nema veze ........... evo jedna stvar sa novog albuma "Heretic"-Enshrined By Grace izlazi 23.09. http://slaughteringmetal.free.fr/bands/Mor...0By%20Grace.mp3 Quote
scissors Posted September 12, 2003 Report Posted September 12, 2003 solidna pjesma, ako je prema njoj suditi, sasvim solidan MA album a: Quote
moon_dust Posted September 13, 2003 Report Posted September 13, 2003 ......upravo sam "dobio" novi album.........par puta sam ga preslusao......nema sta da se kaze,nista novo...morbid angel je morbid angel........ sve kao i po pre, bez ikakve promene.album ima 14 pesama od toga 4 (ajde da nazovem "intra"(kao obicno kod MA),1 dva minuta dugacak drum sollo (stvar se zove "DRUM CHECK" (orginalno zar ne ) i 1 gitar solo isto skoro 2min. dugacak "Born Again"........... highlights, za mene,"God Of Our Own Divinity","Beneath The Hollow" i "Enshrined By Grace"......... solidan album bez ikakvih iznenadjenja.............. 8/10...... Quote
scissors Posted September 25, 2003 Report Posted September 25, 2003 odoh danas do shopa, bilo mi dosadno na faxu, kad hop novi morbid... hop $35 iz džepa limitirano izdanje, dupli cd! na drugom cdu imaju neki kao demo snimci... pržancija totalna... a sam "heretic"... nastavlja gdje je gateways stigao... nisam ga još proučio da bi mogao reći da je bolji od pomenutog, ali prilično sam zadovoljan sa onim što morbidi uvijek ponude - odličnu muziku a: Quote
Kai Hansen Posted September 25, 2003 Report Posted September 25, 2003 Nisu losi 8) ...imam "Blessed Are The Sick" i omiljena pesma mi je "Brainstorm" Quote
Thabbas Posted September 25, 2003 Report Posted September 25, 2003 odoh danas do shopa, bilo mi dosadno na faxu, kad hop novi morbid... hop $35 iz džepa limitirano izdanje, dupli cd! na drugom cdu imaju neki kao demo snimci... pržancija totalna... a sam "heretic"... nastavlja gdje je gateways stigao... nisam ga još proučio da bi mogao reći da je bolji od pomenutog, ali prilično sam zadovoljan sa onim što morbidi uvijek ponude - odličnu muziku a: Do kog Shopa? Quote
Recommended Posts