Misantrophil Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 tvoje misljenje ovo je moje i briga me sta ce da kazu.Po meni ima mnogo boljih bendova od Morbida Quote
Grobodan Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 tvoje misljenje ovo je moje i briga me sta ce da kazu.Po meni ima mnogo boljih bendova od Morbida E,batali ti Detah metal,molim te.Eventualno mogu da prihvatim da neko kaze da ima malo boljih bendova od MA,ali mnogo...Nemas ti veze s vezom.I to je moje misljenje.I briga me sta ces reci. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 tvoje misljenje ovo je moje i briga me sta ce da kazu.Po meni ima mnogo boljih bendova od Morbida MA vidis da se covek sali malo , nisi valjda ozbiljan ? Quote
kuruz Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 Zove se Place Of Many Deaths Kao jedna od mapa za Quake III Quote
Misantrophil Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Behemoth je najbolji Thelema 6 Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Behemoth je najbolji Thelema 6 Pa kako mozes da kazes da je Behemoth bolji? Sta mislis koji bend je najvise uticao na zvuk behemoth-a, a i koji je bend behemoth pokrao ? Odkle ono bese SAtan sword i have become?!?! Quote
Possessed Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 Njihovi albumi idu po abecednom redu zar ne??? sledeci je G ili H??? Quote
Grobodan Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 Pa kako mozes da kazes da je Behemoth bolji? Sta mislis koji bend je najvise uticao na zvuk behemoth-a, a i koji je bend behemoth pokrao ? Odkle ono bese SAtan sword i have become?!?! Ma pusti decurliju,bre....Behemoth,Nile,Zyklon,Vader,Krisiun...koliko god da su dobri bendovi,trebalo bi svi javno da popushe Treju jer mu mnogo duguju.Morbid angel - najuticajniji DM bend ikad. THIS NIGHT OF SPLENDOR THE BEAST SHALL ARISE IN ME Quote
ZWER Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 Njihovi albumi idu po abecednom redu zar ne??? sledeci je G ili H??? Ne! Heretic je poslednji za sada, i posle H ide I ako se ne varam Quote
Misantrophil Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 ne kazem ja da Morbid Angel nije uticao na celokupni death metal ali se posle pojavilo mnogo kvalitetnijih bendova.Trey je odlican gitarista to ne osporavam Quote
Possessed Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 Altars Of Madness Blessed Are The Sick Covenant Domination Entangled In Chaos Formulas Fatal To The Flesh Gateways To Annihilation Heretic Da sad chekamo I??? kako bi mogao da se zove npr. Incantation.... Quote
Anоnymous Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Kao jedna od mapa za Quake III Pa Trey je poznat po tome sto je strastveni Quake fan. Inace Morbid Angel jeste jedan od najboljih DM bendova svih vremena, i tacno je da ima boljih (ne mnogo boljih, ali ih ima). Recimo Carcass, Death, Nile, Bolt Thrower ima ih jos par, ali Cannibal Corpse nije jedan od njih. Quote
Infest Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 Ma MORBID ANGEL je savrsenstvo koje se davno rodilo i tesko je recunati na to da ce jos neko uspeti da napravi takav bend! Quote
Metnegomilj Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 Pa Trey je poznat po tome sto je strastveni Quake fan. Inace Morbid Angel jeste jedan od najboljih DM bendova svih vremena, i tacno je da ima boljih (ne mnogo boljih, ali ih ima). Recimo Carcass, Death, Nile, Bolt Thrower ima ih jos par, ali Cannibal Corpse nije jedan od njih. To,to.Carcass je uvek imao koncept iznad muzika,Death je imao oba uz sjajnu atmosferu,a Morbidima je samo prvi album apsolutni zakon(atmosfera,zvuk,stil su bili nepoznati cak i u svetu metala). Quote
Grobodan Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 Eh,samo prvi...Za mene svi(atmosfera,zvuk,stil - neprevazidjeni),ali ja sam ogroman fan,pa mogu da maximalno spustim kriterijume i da kazem - prva 4. Inace,jesam li vam kad rekao koji mi je omiljeni album svih vremena? Quote
Anоnymous Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 To,to.Carcass je uvek imao koncept iznad muzika,Death je imao oba uz sjajnu atmosferu,a Morbidima je samo prvi album apsolutni zakon(atmosfera,zvuk,stil su bili nepoznati cak i u svetu metala). Hmmm...Carcass koncept iznad muzike? Ne bih rekao, to je ubedljivo najbolja muzika koje su moje usi ikad cule. A i svidja mi se njihov cinicizam i crni humor u stihovima. Ali to je smo moje misljenje. Zna li neko koliko bendova je obradilo Day Of Suffering? Quote
VOMITED FETUS REMAINS Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 Eh,samo prvi...Za mene svi(atmosfera,zvuk,stil - neprevazidjeni),ali ja sam ogroman fan,pa mogu da maximalno spustim kriterijume i da kazem - prva 4. Inace,jesam li vam kad rekao koji mi je omiljeni album svih vremena? Ja bih rekao prva tri albuma i pola cetvrtog Quote
deicidemilan Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 Best album - Altars Of Madness Quote
eternal_night Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 Morbid Angel je svkako na prvom mestu kod mene sto se tice death metala... Fave Albumi : blessed are the sick i covenant: Pesme : Blessed are the sick (mrak!!!),fall from grace, day of suffering Rapture,God of Emptiness , Pain Divine Samo me zanima jedna stvar,da li ce se dave vincent vratiti na novom albumu posle turneje ili ne ..a novi album definitivno pocinje na I:)nadam se da ce uskoro izaci,ako vec nije:) ........................................................................................................ Lies - And you fill their souls With all oppressions of this world And all the glory you receive? So, What makes you supreme? Lies - Your crown is falling I offer fantasy And you, you creator are Blind with envy Let the children come to me Their mother loves me, so shall they Woman, bleeding, ate my gifts Man was close behind Just like a snake I'm slithering Thru my world divine And like the cat I'm stalking I'll take your soul and You'll Be like me In emptiness, free Just bow to me faithfully Bow to me splendidly Quote
AGGRESSOR55 Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 Best album - Altars Of Madness Pricaj srpski ljax Quote
Џрк Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 (edited) meni je najbolja pesma Immortal Rites.Keva Edited November 8, 2005 by Heavy jerk Quote
Narsil Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Best album - Altars Of Madness Brate kakav album...jebe keve , moj #1 Quote
Recommended Posts