AGGRESSOR55 Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 e, vratio sam se ziv i zdrav. Bilo je izvanredno. Prvo su svirali Leng Tche. Uzasno dosadni. Pevac (celavi lik sa majicom na kojoj je sam nacrtao obrnuti krst i 666) se sve vreme besio kablom od mokrofona i pravio ruzne face. zasce su smorili. Onda su nastupili Hatesphere. Nisam neki ljubitelj ovog benda ali su posluzili kao zagrevanje. Onda je na binu izasao Pete Sandoval onda ostali. David je obukao neku gumenu majicu sa pentagramom. Ali to nije bitno. Poceli su sa Rapture. Naravno, odmah se pocelo sa sutiranjem. Sledeca je bila Pain Divine pa Maze Of Torment. Onda Sworn To The Black, pa Lord of All Fevers & Plague, Dawn of The Angry, Where The Slime Live,Blood on My Hands,Chapel of Ghouls, World of Shit, Dominate i na bis su izasli sa God of Emptiness. Inace, ja sam bio daleko od Treya tj. bio sam ispred Tonya. Na kraju koncerta mi je dao trzalicu. Ista je kao Frankenchristova, samo sto na mojoj nije pirana nego zmaj Quote
Frankenchrist Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 Inace David nosi tu majcu celu turneju koliko sam ja primetio. Daj neki dobar sajt gde da okacim sliku sa trzalicom. :bigblue Quote
AGGRESSOR55 Posted April 16, 2005 Report Posted April 16, 2005 Pa verovatno ne moze da je skine Okaci na photobucket.com, samo se prvo registruj Quote
AGGRESSOR55 Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 Evo i par slika, za pocetak Dave Vincent i gumena majica Trey leng tch'é hatesphere Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 OVa gumena majca kako je rekao kosta 300e, ni ja je ne bi skidao hahahaha )))))). Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 Agressore kojim si foto aparatom slikao koncert? Vidim da i ti imas ovih sugavih tackica na slikama u cemu li je problem. JA imam sony dsc p41.... No evo par slicica: Inace ima full raport na sajtu+slike: www.nocturne-zine.co.sr pa na recenzije, pa onda na raport m.a . Quote
AGGRESSOR55 Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 Nisam ja slikao, slikao je moj prijatelj Quote
ZWER Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 Frubi ne vide se slike...a mrzi me da idem na sajt casopisa...preduzmi nesto Quote
AGGRESSOR55 Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 Frankenchriste, hoces li da nam konacno pokazes trzalicu? Quote
Zakk Fade To Black Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Uzasno ti zavidim AGGRESSORE,ali ja idem u Sofiju 23.6. da gledam Black Sabbath a predgrupe su BLS i Velvet Revolver... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Zwerko obavezno odi na sajt da vidis slike ne mogu da ih postujem nesto ovde.... Obrati paznju na sliku sa treyovom gitarom !!! TO agressor: pa koji je aparat u pitanju ?? Quote
AGGRESSOR55 Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 TO agressor: pa koji je aparat u pitanju ?? Pa jebem li ga Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Ajde da probam jos jednom slike da uploadujem : i imate jednu zanimljivu sliku u mom potpisu hhaha. Eh da evo malo i live slika : Quote
Anоnymous Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 E zna li neko kako se zove 6. pesma (instrumental) sa heretic bonus cd-a??? Mnogo luda pesma. Quote
Anоnymous Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 Zove se Place Of Many Deaths Thx dood. Prvo sam mislio da si se zajabao jer vec ima jedna takva pesma, ali sam posle provalio zvuk gitare u pozadini. Quote
AGGRESSOR55 Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 Ljudi, aj neka mi neko konacno kaze sta znaci ovo: Ia iak sakkakh iak sakkakth Ia shaxul Ia kingu ia cthulu ia azbul Ia azabua Quote
Old School Metal Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 Naj bolji Death Metal band svih vremena! Altars je naj bolja Death ploca svih vremena. Blessed i Covenant su isto legendarne.Abominations Of Desolation {1986} je SICK! Morbid Angel sam video 2 puta 1992 na Blessed Are The Sick tour i jedanput 1996 na Domination tour. Nikad ih nisan video sa Steveom nazalost. Imam autographed copy of Domination CD koj su mi signovali i poster. PS Treyeva zena Angela je Grkinja iz Australije i moj dobar prijatelj je isao u skolu sa njom 80tih. Quote
Misantrophil Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 ne volim ih nesto posebno ali su mi bolji od deicide, ali za njih je sve Cannibal zakon Quote
Angelystor Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 Cannibali bolji od Morbida? Ma daj..extrema preterivanje. Angeli ih sve drze u koncu bre Quote
Recommended Posts