Dekapitator_Prisoner Posted September 13, 2016 Report Posted September 13, 2016 Ova pesma zvuci vise Morbid, nego oni sami na sebe na Insanusu. Tucker vraca nadu da ce bend opet valjati. http://www.youtube.com/watch?v=M3bRKL0Lk-c 1 Quote
obsessed by cruelty Posted September 14, 2016 Report Posted September 14, 2016 Jesi sluso prvi Nader Sadek? Quote
Drogarito Posted September 17, 2016 Report Posted September 17, 2016 petrofilija bolest najmilija Quote
obsessed by cruelty Posted September 17, 2016 Report Posted September 17, 2016 Slusaj jbg, pre 5 godina smo svi u neverici zbog Illud drvili patke na In the Flesh, Tucker i Blasphemer u zivotnoj formi. Quote
HUMAN Posted September 17, 2016 Report Posted September 17, 2016 Ma kakav kurac Nader Sadek... šalim se, ima dobrih momenata, ali ipak nije to to, ovaj Warfather je nešto najbliže Morbidima, naročito albumima Formulas i Gateways, što je i logično, jelte! Quote
HUMAN Posted September 18, 2016 Report Posted September 18, 2016 Mislim da je vreme da Warfather dobije svoju zasebnu temu, molim moderatore da preduzmu nešto da ne bi gušili MA temu! Kad već pominjem Warfather, posle par preslušavanja novog albuma, mogu opušteno reći da je album prava zverina i zasigurno DM album godine, za sada, mada i nema neku konkurenciji, ali baš zbog toga album i dobija na težini ili da se bolje izrazim, na važnosti! Album je prepun zlokobnih Morbidovskih rifova, i sjajnih a la Azagthoth solaža, zaista predivno! Vokali takodje zvuče vrlo moćno i brutalno! Što se samih pesama tiče, mogu reći da zvuče poprilično zanimljivo, aranžmanski su izuzetne i drže pažnju sve vreme, i ako su neke numere malo duže, nikada ne prelaze u totalnu dosadu. Mislim da nema potrebe izdvajati neku pesmu posebno, jer album zaista zvuči ujednačeno, dakle nema ni nekih ultra-mega stvarčuga, ali takodje ni apsolutnih promašaja! Što se samih muzičara tiče, u tehničkom smislu zvuče više nego odlično, tome doprinosi i produkcija koja je perfektna i kristalno jasna, ali mislim da je baš u tome i glavni problem, naime, smatram da bi ovom albumu mnogo više odgovarala za nijansu "prljavija", sirovija produkcija, ovako sve zvuči nekako mehanički i dosta hladno, to bi ujedno bila i glavna zamerka ovog albuma, kao i sam cover, koji i ne izgleda bog zna kako, idejno i nije loš, ali ne svidja mi se sama realizacija, deluje isuviše kompjuterski, ja sam pre za one oldskul crtače, no dobro, mladje generacije su ionako naviknute na radove ovakvog tipa. Zlobnici bi verovatno konstatovali da smo sve ovo čuli već 'iljadu puta, da je MA plagijat u pitanju, ali meni je itekako drago što imamo prilike da u 2016-oj čujemo jedan ovako moćan album, koji po mom mišljenju prevazilazi, pa mogu reći čak poslednja četiri Morbid Angel albuma, od prošla dva nema sumnje da je mnogo bolji, ali bi opušteno rekao da, ako baš ne šije Formulas i Gateways, onda sigurno stoji rame uz rame sa njima! Možda je prerano za neko ocenjivanje, ali mislim da bi neka realna ocena bila, jedna sasvim solidna osmica, pa čak vuče i na devetku, tome doprinosi, kao što sam i pomenuo, izuzetno mršava godina, tako da trenutno baš uživam u The Gray Eminenc-u! Quote
vudun Posted September 18, 2016 Report Posted September 18, 2016 Smatram da ne bi bilo loše da u ovom sudbonosnom trenutku izbace neki novi Divinum Insanus. Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 19, 2016 Report Posted September 19, 2016 Kill a cop, kill a cop Quote
HUMAN Posted September 19, 2016 Report Posted September 19, 2016 Pored ovog Warfathera, tačno mi se jebe šta će Morbidi izbaciti.. Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 22, 2016 Report Posted September 22, 2016 Videcemo. Nadam se da ce izbaciti nesto sto ce uspeti da ih opere posle onog govneta. Cudi me da jos nisu objavili ko je bubnjar. Quote
HUMAN Posted September 22, 2016 Report Posted September 22, 2016 Mogli bi da uzmu ovog dečka ili onu bosančicu, hahaha šalim se naravno... Ali pazi ovu BOLEŠTINU! http://youtu.be/yPJDR0KQJnM 1 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 30, 2016 Report Posted September 30, 2016 Objavljeno da sviraju na Maryland deathfestu, a jos nije objavljeno ko je bubnjar. Quote
HeLLsarma Posted September 30, 2016 Report Posted September 30, 2016 Sigurno su nasli nekoga sa kime vezbaju, samo cute jos. Inace kakav lineup za MDF, bruka. Quote
HUMAN Posted September 30, 2016 Report Posted September 30, 2016 Овај је много бољи Jeste kurac.. Quote
HeLLsarma Posted September 30, 2016 Report Posted September 30, 2016 Sto se przis Humane, pa jel vidis razliku? Steelfest ima vise black metal bendova, za nas blekere banja. Jeste ovo offtopic, ali super sto se Carpathian vraca uzivo. 1 Quote
Сале Posted September 30, 2016 Report Posted September 30, 2016 super sto se Carpathian vraca uzivo. Па они никад нису ни "одлазили". Једино што су и радили претходних неколико година јесу ти наступи на фестивалима. 1 Quote
HUMAN Posted September 30, 2016 Report Posted September 30, 2016 Pa baš zato.. hehe, za "nas" detere je merilend mnogo bolji, plus vidiš jedini bend koji bi baš ispratio sa tog stilfesta, Behexen! Quote
Kumodraski Vo Posted October 13, 2016 Report Posted October 13, 2016 Ladno indijanci izbacili best of cd. . Quote
HUMAN Posted October 13, 2016 Report Posted October 13, 2016 Misliš indijanci iz Earache-a, obzirom da su kopilacije sa veoma sličnim konceptom i omotom uradili i za Bolt Thrower, Entombed, Deicide... Quote
HeLLsarma Posted December 14, 2016 Report Posted December 14, 2016 Udario junak na junaka. Pa jasta, sad bi svi da mlate pare na staru slavu. Quote
Recommended Posts