Koroviev Posted November 14, 2018 Report Posted November 14, 2018 Al da je moglo jopet, moglo je. Posebno u ovoj koalicionoj varijanti. Quote
HUMAN Posted November 14, 2018 Report Posted November 14, 2018 Naravno - uvek. Ovo se nikako ne bi smelo propustiti, ni u jednoj situaciji, pogotovo što evropa retko kad dobija ovakve veličine u jednom paketu.. Dodje Nile - sa jebenim Melekešom Dodje Immo - sa jebenim Melekešom Samo još Morbidi i Kanibali da dodju sa njima, ili nedo bog sBihimotom 1 Quote
Demon Seed Posted November 15, 2018 Report Posted November 15, 2018 Bilo je i Immolation - sa jebenim Krisiunom Behemoth je dobar samo ti nemas tu žljezdu Prvenstveno nedovoljno slusas crni metal Quote
Angelystor Posted November 15, 2018 Report Posted November 15, 2018 Bio i jebeni Marduk - sa svima. Quote
Demon Seed Posted November 15, 2018 Report Posted November 15, 2018 Marduk je fenomenalan bend. Sa svimaaa je bioo, samo sa mnom nijeee Reci mi zastooou, jer me mrzi da sviraaam Param param Aa mogoo je Frubii da me ubaci da budem predgrupaa Quote
Angelystor Posted November 15, 2018 Report Posted November 15, 2018 Ne znam, možda se nekad vratim da probam, ali oni su mi baš epitome dosadnog black metala. 1 Quote
Demon Seed Posted November 15, 2018 Report Posted November 15, 2018 Those of the Unlight, Opus Nocturne i Rom mirne duse mogu ti preporucim uvek, ima jos dobrih, ova prva dva malo tanko zvuce pa samo ne zaboravi da otpanjis lepo Rom ti je verovatno najbolji za navlacenje Quote
Talvi Posted November 15, 2018 Report Posted November 15, 2018 iz Legion ere bih uvek ljudima prvo preporučio Nightwing THEN THE SULTAN GAVE UP HIS CONQUERING PLAN "WHAT CAN WE DO AGAINST SUCH A MAN?" Quote
kuruz Posted November 15, 2018 Report Posted November 15, 2018 kolega, počni sa World Funeral i meni Marduk pre bio užasno dosadan, verovatno zato što sam prvo i najviše slušao Panzer sad ih volem Quote
Сале Posted November 15, 2018 Report Posted November 15, 2018 iz Legion ere bih uvek ljudima prvo preporučio Nightwing Quote
Angelystor Posted November 15, 2018 Report Posted November 15, 2018 kolega, počni sa World Funeral i meni Marduk pre bio užasno dosadan, verovatno zato što sam prvo i najviše slušao Panzer sad ih volem Kad sam probavao da ih slušam, to je jedini koji mi se svideo xD Ako se dobro sećam, ponajmanje ima helikopter pesama i malo više gruva generalno. Quote
kuruz Posted November 15, 2018 Report Posted November 15, 2018 tako nekako, meni je i dalje omiljeni Quote
Grobodan Posted November 15, 2018 Report Posted November 15, 2018 Meni taj u samom dnu lestvice. Quote
HUMAN Posted November 15, 2018 Report Posted November 15, 2018 Bilo je i Immolation - sa jebenim Krisiunom Bio i jebeni Marduk - sa svima. Hahaha oba ova benda su mi pala na pamet dok sam kucao taj post, al reko da ne otvaram opet pandorinu kutiju Ali pazi, jeste da je kod Marduka burgijanje mozga 40 minuta (koji deluju kao četiri čuke ), ali te samo još više pripreme za bogove i još više dodje do izražaja njihova nadmoć i ingenioznost, kako Morbida tako i Immolationa. Slično i za Krisiun, jest njesra ali za razliku od Melekeša ne dobiješ žarku želju da baciš bombu na stejdž ili se obesiš 1 Quote
obsessed by cruelty Posted November 15, 2018 Report Posted November 15, 2018 humane brate, diši Quote
Сале Posted November 15, 2018 Report Posted November 15, 2018 Slično i za Krisiun, jest njesra ali za razliku od Melekeša ne dobiješ žarku želju da baciš bombu na stejdž ili se obesiš Чему то поређење тупавог крисиуна са мелекешом?? Мелекеш добро звуче уживо а и о музици коју праве, крисиун не могу ни да сањају. 3 Quote
HUMAN Posted November 15, 2018 Report Posted November 15, 2018 Nema predaje, šundu i kiču nema mesta nigde, a pogotovo ga ne sme biti u metalu - trešeri su uspeli u tome, ali jbg uvek se nadju neki novi klovnovi, mogao bi i ovaj tekst da se upotrebi : I know they'll come again some day Where the slime live and how the slime gets WASHED AWAY Quote
Demon Seed Posted November 15, 2018 Report Posted November 15, 2018 humane brate, briši Fixed Al' ne prica barem na bm podforumu to 1 Quote
HUMAN Posted November 15, 2018 Report Posted November 15, 2018 Naravno da ti je kič kad samo takve bendove slušaš 1 Quote
Kumodraski Vo Posted November 15, 2018 Report Posted November 15, 2018 Od Marduka je jedino Behemoth dosadniji.. Quote
Demon Seed Posted November 15, 2018 Report Posted November 15, 2018 Kaze nema mesta kicu a voli rukave sa 10 logoa od benda 1 1 Quote
HUMAN Posted November 15, 2018 Report Posted November 15, 2018 Logo Morbida >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Lakosta 1 3 Quote
Demon Seed Posted November 15, 2018 Report Posted November 15, 2018 Pa ne volim stvarno lakostu bem te Sem ako je to neko kontratrolovanje Naravno da ti je kič kad samo takve bendove slušaš Iako Talvijevo nije daleko od istine, lepa goreškica! Quote
Kumodraski Vo Posted November 15, 2018 Report Posted November 15, 2018 Sto ne volis lakostu jesi siromasan.. Quote
Recommended Posts