FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 Akumu mame mu ga pa al mora da se ide bas na zapad ?! Jebes zvezdu kad ionako ispadaju, morbidi se gledaju jednom u zivotu ! Quote
Џрк Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 Naravno. Idi na sever kao sve prave delije. 'Em ces da budes delija, 'em ces da gledas Morbid... Quote
WoI Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 znao sam znao sam!!!!!!! picketina si najgora picka ona prodan crnacka ciganska uvek akzes da ces doci i niakd ne dodjes i tako vec za poslednjih 20 koncerata mamu ti tvoju lazljivu Quote
Feniks . Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 Posle Morbida jedno vreme necu smeti da se sutiram i ludujem na svirkama, znaci, nagrabusili ste u sredu! Quote
Џрк Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 ...To je rekao i Trey pre nego sto je rekao da ne dolaze u Srbiju. Quote
Angelystor Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 Jebes zvezdu kad ionako ispadaju, morbidi se gledaju jednom u zivotu ! Svim pickama(ukljucujuci i moje picke sugradjane), koji ce gledati najpropaliji sport na planeti(chitaj fudbal) u jednom totalno propalom i predvidljivom mechu umesto da gledaju Morbid Angel, mogu samo pozeleti da im svaki hleb u zivotu bude kiseo, svaka pichka koje puna bila od smirgle, svaka lopta koju shutaju od balege. Amen. vidimo se u sredu. Quote
kuruz Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 I KADA ZVEZDO IGRASH TI,UVEK CU TE VOLETI,SAMO TEBE VOLIM JA,POBEDU NAM SADA DAJ!!!! Kolega,ne zhelim da se vredjamo. Quote
kuruz Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 ko svira na stadionu kad zrtvujes koncert morbida. Nemam komentar na ovaj post. Quote
Angelystor Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 I KADA ZVEZDO IGRASH TI,UVEK CU TE VOLETI,SAMO TEBE VOLIM JA,POBEDU NAM SADA DAJ!!!! Kolega,ne zhelim da se vredjamo. Pa jbg, i ti si se nashao na mojoj evil spell, ali nju su vishe uzrokovali ljudi odavdi. Inzagi ce vam doci glave, to mozes i sa tva da vidish. Quote
kuruz Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 Jebesh ga,zar u tolikom Krushevcu nemash s kim da idesh?Iz mojega Zhitishta dvojica idu sigurno,ako budem i ja bice trojka.Ma mi smo metal prestonica u odnosu na broj stanovnika. Quote
Angelystor Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 Tuzno zvuci, zar ne? Izgleda da se ne druzim sa pravim ljudima. Pa ja sam i na Desaster dodushe otishao sam(ispaljen in the last moment), ali sam ipak nashao dvojicu odavde i sa njima dzonjio posle..Sada isto ne znam dal ide vishe od nji' 3-4... Quote
kuruz Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 Ne znam shta da ti kazhem,u manjim sredinama su ljudi slozhniji i zainteresovaniji za velike dogadjaje,tipa koncerti,utakmice itd.Ove nedelje krecem na vozhnju,pa kad polozhim ima da dolazim na svaki koncert svojim kolima,pochev od Tankard-a. Quote
Angelystor Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 E da, secam se tog tvog obecanja josh sa Metalserbie Ja polazem u utorak sad...no znajuci mene, zvezda ima vece sanse da prodje Quote
Angelystor Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 E da, secam se tog tvog obecanja josh sa Metalserbie Ja polazem u utorak sad...no znajuci mene, zvezda ima vece sanse da prodje Quote
kuruz Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 Haha,pa da. Sad opet radi MS,i admini su josh veci tirani nego ranije. Srecno na polaganju! Quote
WoI Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 ti da dodjes na Tankard mora da ce pasti sneg ako budes dosao Quote
Angelystor Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 Haha,pa da. Sad opet radi MS,i admini su josh veci tirani nego ranije. Srecno na polaganju! Cu svratim i ja sad neko veche...da se smejem Anchikinim provalama...man i miss that... thanx Quote
kuruz Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 Haha,ima pun kurac nekih novi gluposti,tipa pozitivna i negativna karma,ovo ono.Warrior i ja smo najnegativniji likovi haha. Quote
WoI Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 da bre koleza i aj smo vec duboko zagazili u onaj minus na respect skali Quote
Angelystor Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 Kako radi ta karma? Koga treba da nerviram? Quote
Grobodan Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 Jebala vas Zvezda,bre,to je prodano!Anyway,govnari su oni kako god okrenes! Bow to the gods! Quote
kuruz Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 Jebi se grobaru! @Kolega Klikcesh na smite i applaud. Quote
Grobodan Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 Ljuti se koliko 'oces,cinjenice... Quote
Recommended Posts