Angelystor Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 Jebi se grobaru! @Kolega Klikcesh na smite i applaud. Odma sam te smajtovao Nego..pa koji je fazon kad mogu da smitem i aplaudiram countless times..? Quote
kuruz Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 (edited) Cilj je da ti utiche na savest,I think. Ja cu tebi da obrishem nalog i sve postove,sad sam global moderator. Edited August 14, 2006 by Akumu Quote
Angelystor Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 CC..ako tako nastavis nikada neces dobii aplaushchich Quote
Џрк Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 Au...plac na Morbid temi...ovde su strogo zabranjene emocije. Quote
djuk Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Florida-based "shock-rock" band GENITORTURERS, featuring MORBID ANGEL frontman David "Evil D" Vincent on bass, will support MÖTLEY CRÜE at the House of Blues in Myrtle Beach, SC on November 21. GENITORTURERS will play five shows in Australia and New Zealand beginning on November 10 in Auckland. GENITORTURERS' most recent EP, "Flesh is the Law", came out in 2003. Upcoming GENITORTURERS shows: Nov. 10 - Galatos Club - Auckland, NZ Nov. 11 - Newtown – Sydney, AUS Nov. 17 - The Arena – Brisbane, AUS Nov. 18 – (Special Event Appearance TBA) - Melbourne, AUS Nov. 19 - Hifi Bar And Ballroom – Melbourne, AUS Nov. 21 - House Of Blues - Myrtle Beach, SC (w/ MÖTLEY CRÜE) Nov. 24 - State Theater – St. Petersburg, FL Nov. 25 - Culture Room – Ft. Lauderdale, FL Dec. 31 - New Year's Eve Ball at The Fenix - Seattle, WA ovo je smesno, neka vrate takera!!!!!!!!! Quote
Jedite Govna Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 Dooh', koliko ja znam Morbid Angel su bili i kod vas u osmom mjesecu, zar ne. Quote
Џрк Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 (edited) Fanovi, navalite. Evo sirim pirateriju preko jew metala( kao da je vec nema) Nadjoh link za ovaj cert iz '89, Grind crusher tour, to vam je ovaj cert sto ima na na ovom novom Altars reizdanju kao bonus DVD. Meni je ortak skinuo, mnoogo je dobro. Svrsavam. MORBID ANGEL - LIVE MADNESS '89 Takodje, i linkove za masu butlega mozete naci na ovoj lokaciji LOKACIJA Edited December 16, 2006 by Heavy jerk Quote
djuk Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 do jaja koncert, imam to vec neko vreme Quote
Grobodan Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 Goksi brate,da nemas da se pohvalis nekim novim originalom? osh ja? ili nesto ovako? Quote
Goxy Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 Koji si ti pajser,hvalis se svaki put kad nabavih neki original. K'o da drugi ne kupuju ...Morbid Angel originale Quote
Angelystor Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 Znachi na to nashim gladnim studentima idu pare ccc.. Quote
RNA Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 Drugi kupuju garderobu i obucu, a metalci muziku. To je barem valjda opstepoznata cinjenica. Quote
DragonHeart Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 @RNA: To sto si rekao je aksioma Quote
Grobodan Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Koji si ti pajser,hvalis se svaki put kad nabavih neki original. K'o da drugi ne kupuju ...Morbid Angel originale e bas sam gladan,kad smo vec kod toga. Quote
gavrosaurus Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 Може да прича ко шта хоће - "Formulas Fatal to the Flesh" је и даље један од најбољих метал албума свих времена. Ово је генијално, ово више нико неће поновити. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 Gomila ljudi pljuje albume bez Dave-a , meni je iz tog perioda Gateways neprejeban... Quote
gavrosaurus Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 Такође! И Gateways и Formulas су, за мене, савршени метал албуми! Нисам ни приметио да Давида нема, није недостајао. Стив је веома, веома моћан музичар и вокалист! Quote
Џрк Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 Slazem se za Formulas, a Gateways ne ljubim preterano, mada su do jaja Summoning i Ageless. Quote
Recommended Posts