Џрк Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Rade na novom albumu, izlazak se planira krajem ove ili u 2008oj, samo nisam siguran koliko ce to dobro da bude, mada priznajem da zeljno iscekujem taj album... Quote
Жвакић Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 И ја сам знатижељан. Криво ми је што нема Ерика више. Можда би било лепо да се Ричард врне у екипу. Шта ви мислите? Quote
gavrosaurus Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 Ричард? Ноуп, он сигурно неће а није да је и Ерик нешто баш мноооого партиципирао у прављењу музике. Они су трио више од 10 година, Ерик је само помагао, није био члан бенда, сешн музичар. Ја га, свакако не видим као део бенда. Quote
Џрк Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 Ricard ne, iako mi je to omiljena postava sa BATS. Lik je sam napustio bend jer nije mogao tehnicki da prati Trey-a, sam je to izjavio. Upravo zbog toga je i Trey odsvirao sve ritam gitare na BATS-u, dok je Richard odsvirao neke solaze i Desolate Ways instrumental (koji je uzgred budi receno - do jaja). Svirao je i FFtF turneju '98 ali to je bilo sve. Znam da je svirao posle u Paths of Possession, ali ni tu nije vise, koliko znam trenutno nema bend. Mislim da ce MA do kraja karijere biti trojka i da ce samo unajmljivati session gitariste, kao npr. Tony-a iz Monstosity-ja. Quote
Жвакић Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 Несам знао да је Ричард зато напустио групу. Desolate Ways јесте супер! Не слажем се да је Ерик само "сешн" музикант. И он је писао песме! Добро, можда није пуно, али је писао. И не бих волео да остану трио, но видећемо шта ће бит на крају. Quote
Џрк Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 :) Richard je otisao jos '92 Rutan je napisao jednu-dve pesme, nista znacajno. Quote
Guest Kriki Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 :) Richard je otisao jos '92 Rutan je napisao jednu-dve pesme, nista znacajno. Samo cu reci Eyes to see, ears to hear!Ako je to nista znacajno, onda nek idemo svi u kurac!Inace ta pesma je njegovo delo....I imao je dosta uticaja na tom albumu(Domination), mnogi delovi su njegovi, i nije on tako beznacajan! Quote
gavrosaurus Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 Рутан? ОК, ево овако: Eyes To See, Ears To Hear - [Music: Rutan/Azagthoth/Lyrics: Vincent] Melting - [Music: Rutan] Nothing But Fear - [Music: Rutan/Lyrics: Vincent] This Means War! - [Music: Rutan/Lyrics: Vincent] Hatework - [Music: Rutan/Lyrics: Vincent] God Of The Forsaken - [Lyrics - Tucker, Music - Rutan] Мислим да нисам изоставио ни једну, то је све оно где је учествовао Рутан а мислим да су најбоље This Means War! и Hatework. Quote
Џрк Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 Meni je Eyes..., dok su ostale neupecatljive. Quote
Guest Thief Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Najbolji su.Najalbum:Covenant.Najpesma:God of emptiness.Najspot:God of emptiness.Vincent vokal. Quote
Speed_Dead Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 ako je istina da ce opet doci....joj 111 Quote
Џрк Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 Da se podsetimo tog paklenog avgusta, leta Nesvetog 2006. godine http://uk.youtube.com/watch?v=4STYptdMRJU Frubi, dovodi ponovo!!! Quote
oʞɾoƃ Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 Ja od ovog benda zaista volim samo Altars Of Madness... "Call upon immortals" Quote
Karlo SE Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 Ghooouuuuls attack the church... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 Slusah ja Morbid Angel i slusah i dodjoh da zakljucka da ce mi je njihov period sa Steve Tuckerom....nedostajati Ono je bilo tek jebanje keve,pa tek posle cika Dave... Neki su gledali i sa Tuckerom.... javi se Grobodane. ... Da se podsetimo tog paklenog avgusta, leta Nesvetog 2006. godine http://uk.youtube.com/watch?v=4STYptdMRJU Frubi, dovodi ponovo!!! IJAOOOOO MILE .............................. SERBIAN WAKENING !!!!! Quote
Amphitritê Posted October 20, 2007 Report Posted October 20, 2007 Ima li sanse da dodju ponovo? Quote
Џрк Posted October 20, 2007 Report Posted October 20, 2007 Ako ih Frubi ne dovede, ne znam ko ce. Verovatno ce na tour posle izdavanja tog famoznog come back albuma sa Evil D-jem. Quote
ba+a. Posted October 20, 2007 Report Posted October 20, 2007 jedini bend pored kinga koji bih bash zeleo ponovo da gledam xD. kako je dobro bilo .... xD Quote
azal Posted October 20, 2007 Report Posted October 20, 2007 opet sam preslusavao prva cetri albuma ove nedlje burne i samo cu reci da je trebao death metal da prestane da postoji posle tih prvih 4...nedostizni su. samo to. mislim uvek sam znao ovo...ali eto sad samo da potvrdim jer sam mnogo pijan. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted October 20, 2007 Report Posted October 20, 2007 Buahahahahah oce to posle radze )buahhahaah. Ne vidim jedan razlog zasto ih ne bi doveli ponovo.... )) Znam da oni jedva cekaju da se vrate, u odlicnim odnosima smo sa managerom ( sto je najbitnije ) , i eto ja cenim cim bude turneja u planu eto Srbije opet medju tour datesima ;)heehhehe. S'tim da bi tada trebali da ponesu svoju binsku opremu , jer kod nas nema ni go kurac od opreme koja njima treba . Quote
Жвакић Posted October 23, 2007 Report Posted October 23, 2007 Лепо што хоће да се врну овди. Још само да сниме нов албум... Quote
Apostol Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 Mene cale izjebao za pare dan pre koncerta ali evo frubi me obradovao tako da cu sledeci put doci sigurno. MAZE OF TORMENT, MAZE OF DEATH!!!!!!!!!!!! Quote
Elderane Posted March 28, 2008 Report Posted March 28, 2008 Morbid Angel potvrdjen za Castle Festival! Quote
Josif Visarionovič Posted March 28, 2008 Report Posted March 28, 2008 au,jebote pa sve mi se cini da cu uzeti kartu za ceo festival Quote
AstralliS Posted March 28, 2008 Report Posted March 28, 2008 au,jebote pa sve mi se cini da cu uzeti kartu za ceo festival Tako nekako. Quote
Recommended Posts