Grobodan Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Lista mnooogo lici na onu od pre 2 godine, samo je kraca, i to na stetu kulta prva 2 albuma... Kad sam ih gledao sa Tuckerom cuo sam i Chambers of Dis Samo ne znam koji vam je sa Gateways, secam se da, kada je izasao, bukvalno nista drugo nisam slusao par meseci. Fantastican album. Quote
Џрк Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 (edited) Sta nije jasno Edited December 1, 2008 by heavy jerk Quote
Grobodan Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Jel ti poredis Gateways sa Panterom? Quote
Џрк Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 (edited) Pa ne poredim ga ja, on tako zvuci. Nemoj da si bukvalista, ali vise mislim u duhu. Naravno, ne sve pesme (Ageless i He su np. odlicne stvari), ali oni gruvovi zna se od koga su uzeti. tr tr tr tr tr tr tr Meni su Gateways i Heretik najlosiji do sad, sto je zabrinjavajuce jer su im to zadnja dva Edited December 1, 2008 by heavy jerk Quote
Lunar Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 A eto npr. meni je Heretic najloshiji album dok mi je npr. Gateways i Formulas dobri albumi tu negde , ali daleko od prva 4 albuma. Quote
Џрк Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 (edited) Moze se reci. Onaj bonus disk je takvo govno, neopevano No, kao i uvek, ima i on par dobih momenata, posebno Beneath the hollow. edit: 666 je vrlo dobar album...nothing is not, prayer, chambers, invocation,...odlicno. JEdino sta kvari ceo tok su oni nepovezani instrumentali, sa kojima je, da parafraziram Treja, "popunjen disk" (tj. "posto na disk moze da stane sat vremena muzike, mislili smo zasto to ne iskoristiti" ) Edited December 1, 2008 by heavy jerk Quote
Grobodan Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Hevi, ne slazem se nikako s tim Pantera poredjenjem ali nema veze... Za kvalitet se slazem. Quote
Guest eye Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 jedno pitanje. da li neko zna koliko su karte za koncert 14. 12? Quote
Grob Bez Dna Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 2000.mislim da i golubovi na granama znaju. Quote
Guest eye Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 2000.mislim da i golubovi na granama znaju. hvala u svakom slucaju. eto ja nisam znala cenu. jbg. ali zato idem. Quote
banedeathmetal Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 (edited) ...ali zato idem. E, ovo se ceni (za razliku od onih mega tr00 ljudi, a garant ce ih biti, koji ce blejati ispred SKC-a celo vece sa pivom u ruci i bice u fazonu "mnogo mi je da dam 2000 dinara za ovo, znas ti koliko je to piva?"). Prodao sam par diskova svojih i skupio pare za kartu konacno, tako da je sada 100% da idem. Edited December 3, 2008 by banedeathmetal Quote
Жвакић Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 Аха, значи уфурница је 2 сома, а не 1800 како сам ја чуо. Па добро...једна пљескавица мање. х) Quote
Guest eye Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 E, ovo se ceni (za razliku od onih mega tr00 ljudi, a garant ce ih biti, koji ce blejati ispred SKC-a celo vece sa pivom u ruci i bice u fazonu "mnogo mi je da dam 2000 dinara za ovo, znas ti koliko je to piva?"). Prodao sam par diskova svojih i skupio pare za kartu konacno, tako da je sada 100% da idem. pivo moze da se pije svaki dan, i kod kuce i ispred cega kod hoces.... ali morbid angel uzivo, e to nije bas tako cesto u bg. Quote
oʞɾoƃ Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 a cradle of filth majica? A to je kupio zato što je gej. Quote
Grobodan Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 A ti, koji bend vise volis - In Flames ili Morbide? Quote
Grobodan Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 Pouka je - ne gledaj u tudji supak kad je vec tvoj dovoljno prohodan. Quote
WoS Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 A to je kupio zato što je gej. A ti, koji bend vise volis - In Flames ili Morbide? Pozivam se na peti amandman Pouka je - ne gledaj u tudji supak kad je vec tvoj dovoljno prohodan. AHAHAHAHH ovo ide u mracne arhive jewmetala Quote
Demon Seed Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 (edited) Jeste culi novu pesmu, Nevermore? Ja poslusao neke snimke, svidja mi se, mrsan riff i tome slicno ^^ Zeleo bih da dodam da Gateways ne lici na Panteru, da nije kraden, odlican je album, ume da bude pomalo monoton, ako preteras, kako kome... Inace, Panteru sam slusao dosta, skoro kao Morbide, tako da ne branim Morbid ovo za Gateways, nego jednostavno nije Pantera -.- Edited December 5, 2008 by Demon Seed Quote
gavrosaurus Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 Drugo, Gateways je krsh album, iako ima par dobrih pesama, poput Ageless, still I am & He who sleeps. Ово је мало смешно ... Све у свему, када се све сабере шта си све написао за "Gateways to Annihilation" - вероватно си чуо неки fake. Или си јео неке забрањене гљиве. Quote
Lunar Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 Gavro budi chovek, poshtuj tudja misljenja! Njemu je krsh, tebi nije kraj priche. Quote
Recommended Posts