Talvi Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 On se sjeb'o kad su pesme već bile gotove, dakle ovo je ok i sa njim. Quote
BLAGOJE Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 ne zajebavajte,pustite me da zivim u iluziji da ce on da spasi stvar. Quote
Vassiet Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 smeshno stvarno... jbt prvi put kad sam chuo nevermore previshe sam ochekivao od ovog albuma... 8 godina majku mu... sad vec ne mogu stvarno da ochekujem pa jbm li ga ne znam ni kako da se izrazim grobodan lepo reche... Quote
oʞɾoƃ Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 Tuga što su svim fanovima ovako iznerevena očekivanja unapred, ali ima jedan 1349 deo mene koji se raduje tome što ove pizde sa bleka pate. Quote
Demon Seed Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 Ma ja nemam problem sa eksperimentisanjem, cekam da preslusam ceo album, dok god ima nekoliko pesama dobre Morbid Angel krljacine, Trejevih solaza, itd, ja sam zadovoljan, cak mi je i zanimljivo da cujem ta industrial proseravanja. Jedino sto je stvarno strasno je to sto Pete ne svira na albumu. Jebali ih rokovi i ugovori ili sta vec, zasto im se zuri toliko koj' moj... Quote
oʞɾoƃ Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 U Nikšiću se koristi lokativ, Blagoje, pizdo lažljiva. Priznaj da si iz Šavnika. Quote
Grobodan Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 Tuga što su svim fanovima ovako iznerevena očekivanja unapred, ali ima jedan 1349 deo mene koji se raduje tome što ove pizde sa bleka pate. A možda i bude dobar album, realno nismo ga čuli još? Quote
Vassiet Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 ima u meni i dalje trunchica nade da ce mi se svideti... al ovim do sada shto sam chuo jednostavno se mnogo trude da mi ugase sve nade... Quote
BLAGOJE Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 U Nikšiću se koristi lokativ, Blagoje, pizdo lažljiva. Priznaj da si iz Šavnika. hercegovci.mi crnogorci koristimo lokativ kako nam se kurcu digne. 2 Quote
Grobodan Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 Recenzija na čuvenom Metal review: http://metalreview.com/reviews/6246/morbid-angel-illud-divinum-insanus Katastrofa Quote
Angelystor Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 Ne secam se kada sam se najezio prilikom citanja neke recenzije, ali jesam od poslednjeg pasusa ove. Vrhunski opelo. Ne ni da smislim kakav nas shitstorm ocekuje... ...a mozda je i do vina Quote
EPA Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 Sad mi je zao sto se nisu raspali pre snimanja ovog albuma. Quote
AstralliS Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 Sad će Vincent da odgovori ovom Danu u fazonu: "sine naš album razvaljuje, al' si ti pglu za death metal" Quote
Mita Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 Sad će Vincent da odgovori ovom Danu u fazonu: "sine naš album razvaljuje, al' si ti pglu za death metal" Quote
Џрк Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 Postovao sam link ka ovoj recenziji na morbidboard-u, i u roku od pola sata nastalo je sranje Quote
Demon Seed Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 Kazem ja da ce Destructhorova pesma da bude vise Morbid Angel nego ostatak albuma. -.- Ovo je tuzno, jebem li ga, toga sam se i plasio, ne eksperimentisanja, nego pretencioznog, a nekvalitetnog eksperimentisanja... Moracu posebno psihicki da se pripremim pre nego sto preslusam govno Quote
BLAGOJE Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 Postovao sam link ka ovoj recenziji na morbidboard-u, i u roku od pola sata nastalo je sranje ja tamo ne zalazim jos od kako se vincent vratio u bend kad sam izjavio da je taker odlicno radio pos'o. Quote
Lou Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 Molim te, idi opet, ponovi izjavu i prenesi reakcije. Quote
Џрк Posted May 26, 2011 Report Posted May 26, 2011 (edited) Blagoje, to u stvari uopste nije hereticka izjava, s'njom se slaze dosta ljudi tamo. Posebno u ovom trenutku. And yes, for the record, you DID just hear David Vincent sing “kill-a kill-a kill-a cop.” Edited May 26, 2011 by Heavy Jerk Quote
Lord Iffy Boatrace Posted May 26, 2011 Report Posted May 26, 2011 Citajuci ove postove ubijena mi je svaka zelja da preslusam album hahah. 1 Quote
Recommended Posts