Grobodan Posted June 8, 2011 Report Posted June 8, 2011 Meni je iza Arise bio Obituary - Cause of Death!!!! Kod mene: Arise + Under siege singl Cause of death + Sodom - The saw is the law singl To su bila vremena. Quote
Descender Posted June 8, 2011 Report Posted June 8, 2011 (edited) Haha, sjecam se, taj The saw is the law singl sam i ja narucio na kaseti + Exodus: Bonded by blood. Edit: upade post. Edited June 8, 2011 by Descender Quote
Grobodan Posted June 8, 2011 Report Posted June 8, 2011 Exodus - Bonded by blood, s druge strane Venom - Black metal, sećam se da mi je Polzović rekao kako imam baš dobar ukus Quote
Descender Posted June 8, 2011 Report Posted June 8, 2011 Haha, kakva potvrda za mladog metalca A gle ovu kombinaciju Venom: Black metal + Running Wild: Port royal Quote
Bernard Panasonik Posted June 9, 2011 Report Posted June 9, 2011 A strana Arise, B strana Seven Churches Quote
Max Butcher Posted June 9, 2011 Report Posted June 9, 2011 Kad vec vrtimo po uspomenama... U prolece '91. smo svirali (Mortuary) na nekom festivalu u Velikoj Plani, tada je bend Motorbreath iz Petrovca na Mlavi svirao Inner Self i bila je ludnica a mi izadjemo i odsviramo Arise, ali su svi mislili da je nasa pesma, jer je album bio izasao te nedelje a ja ga dobio odmah i skinuli pesmu samo zbog te svirke... Voleo bih kada bi neko negde iskopao taj video snimak... Quote
azal Posted June 9, 2011 Report Posted June 9, 2011 ja sam svirao megadeth tribute 97 u SKCu i isto tako skinuli Trust sa radija dok sam jos bio u americi, pa je svirali pre nego sto se album pojavio Quote
Talvi Posted June 9, 2011 Report Posted June 9, 2011 (edited) http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=159209 Marama. Edited June 9, 2011 by Talvi Quote
dimmu1 Posted June 9, 2011 Report Posted June 9, 2011 jebo ti takvu setlistu ako nece otvoriti koncert sa 'Too Extreme!' Quote
Vassiet Posted June 9, 2011 Report Posted June 9, 2011 ma ovaj vincent ne mogu vishe da ga slusham nigde nikako... upropasti i rapture nachisto... Quote
Grobodan Posted June 10, 2011 Report Posted June 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=f-YehAfRAj8 Quote
Vassiet Posted June 10, 2011 Report Posted June 10, 2011 pa vala podnoshljivije je slushati live novih pesama nego starih sa novim vincentom... Quote
iron will Posted June 10, 2011 Report Posted June 10, 2011 Ја још увек не желим да преслушам нови албум. Видим да су реакције више него негативна. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted June 11, 2011 Report Posted June 11, 2011 Zna se ko je vincentu reko u facu da je peder posle koncerta ispostavilo se da sam upravu!!! 4 1 Quote
HeLLsarma Posted June 11, 2011 Report Posted June 11, 2011 Ја још увек не желим да преслушам нови албум. Видим да су реакције више него негативна. Nemoj ga ni slusati... Samo pici To Hell With God !!! Bar Deicide nije omanuo sa novim! 3 Quote
oʞɾoƃ Posted June 11, 2011 Report Posted June 11, 2011 Zna se ko je vincentu reko u facu da je peder posle koncerta ispostavilo se da sam upravu!!! Zapravo si rekao Treju da je gej, a Vinsentu si rekao da ljudi kažu da je gej I nisi mnogo pogrešio Quote
Demon Seed Posted June 11, 2011 Report Posted June 11, 2011 Zapravo si rekao Treju da je gej, a Vinsentu si rekao da ljudi kažu da je gej I nisi mnogo pogrešio A ja mislio on samo na forumu ne zna sta prica... Quote
HeLLsarma Posted June 11, 2011 Report Posted June 11, 2011 Nemoj ga ni slusati... Samo pici To Hell With God !!! Bar Deicide nije omanuo sa novim! Pa zar minus zbog Deicide-a da dobijem... Quote
oʞɾoƃ Posted June 11, 2011 Report Posted June 11, 2011 A ja mislio on samo na forumu ne zna sta prica... Ma najjača fora je što smo prišli Treju da se slikamo deset sekundi nakon što je čovek vikao TREY IS GAY ispred kompletnog SKC-a Quote
Recommended Posts