Џрк Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Da dodju ovde, bilo bi ispod 800 ljudi. Ne verujem da je iko lud da ih dovodi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Da dođu, vikao bih "IMMOLATION!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 mislim da je bilo pregovora i da su previse trazili za nase uslove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Više nego prošla dva puta? Možda misle da sa novim albumom vrede više. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Je l' ono beše varijanta da će oni samo prva 2 albuma svirati tu? Seksi je paket, naročito u svetlu novog Nile-a koji jebe bez podmazivanja, ali jbg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 nije do morbida, paket kao paket je skup. trazi se valjda velika kolicina unapred takodje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 A opet jebem li ga, sva 3 benda su ovde imali poštenu posetu kad su poslednji put svirali, niko se nije obrukao, e sad kako bi ovo ispalo, ko će mu ga znati, zavisilo bi sve od cene karte valjda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Капирам да цена за овако нешто не би била испод 2000. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nardelorn Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Mozda i bi s obzirom da je cena za Marduk i Immolation 15 evra, a Marduk nije bend koji ce svirati tek tako (dok Immolation dolazi iz Amerike i imaju mnogo vece troskove za ovu turneju, kao sto bi imao i Morbid Angel).. Kontam da ne bi isla iznad 2-2.5 hiljade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Да, али овде су ти два велика бенда, а други пакет их има три. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nardelorn Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 (edited) da da da.. taj aspekt sam propustio.. ja sam kapirao Morbid Angel u headliner varijanti eventualno sa nekim malo poznatijim support act-om.. Al' za ovo, da u pravu si sigurno ne bi bila ispod 2 'ljade Edited July 4, 2012 by Nardelorn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavao Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 19.11.2012 BG – Sofia, Hristo Botev Hall 21.11.2012 SI – Ljubljana, New Cvetlicarna Media Park Tacno vidim da ce ovde da budu Hrvati!(mislim 20og) Ne mora biti, ali datuma novih će ipak još biti! Inače, paket je dobar, ali ništa spektakularno, jesen donosi i druge odlične turneje i koncerte (Od Einherjer i PL. Losta do Steve Vaia i Motorheada). Ovo je već viđeno sve po nekoliko puta, ali jebi ga, Kreator razbija stalno i uvijek! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Ништа спектакуларно? Па да, Еинхерјер је вазда био бољи од оваквог концерта. Посебно када МА свира само најкултније ствари икада. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Ali u okrnjenom sastavu. Sta god ko pricao, Pit je veliki deo prepoznatljivog MA zvuka. Ovaj nalickani jeste dobar, ali jednostavno nije to to, plus sto sam ih vec gledao kako sviraju te kvltne stvari. Ja na ovo ne bih isao, to je sigurno (tj. isao bih jedino ako bi karta bila smesno jeftina). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 cek,cek,cek,nema pita?zajebi pos'o onda,narocito kad se kultovi sviraju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 (edited) Gde ti zivis, el ti Vignini testisi blokiraju usi, pa nisi cuo? Edited July 5, 2012 by Џрк 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 :haha: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 mozete samo da mi ga popusite,sto bi pratio vinsenta i treja koji se ne skidaju sa hemije ja kad sam vidio da se sviraju kultovi,nije mi ni palo na pamet da idu toliko nisko pa to sviraju sa ovim novim,mislio vratili pita da se vade iz govana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Zapravo, obrnut je slucaj. Obojica su cisti, a to posebno Treju ne odgovara, jer tada pravi krs pesme Ma jok, cak se stice utisak da Pit vise nije deo benda. Odsvirao je ovaj zadnji Terrorizer, i ako vidis njegove izjave, tu se izmedju redova da procitati da tu nisu cista posla (cak se i distancirao javno od Illud-a, u smislu 'sto su ovo snimali koji kurac'). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Sviranje kurcu, u basti skca su svirali ceo Altars bez Bleed for the Devil ako se dobro secam, a mnogo bi bolje bilo da sviraju sa Gateways nesto umesto novog, nego da sviraju samo prva dva albuma, jesu to kultni albumi, ali jebo ja Morbid Angel koncert bez pesama sa Covenanta i Dominationa... Strasno 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Zapravo, obrnut je slucaj. Obojica su cisti, a to posebno Treju ne odgovara, jer tada pravi krs pesme Ma jok, cak se stice utisak da Pit vise nije deo benda. Odsvirao je ovaj zadnji Terrorizer, i ako vidis njegove izjave, tu se izmedju redova da procitati da tu nisu cista posla (cak se i distancirao javno od Illud-a, u smislu 'sto su ovo snimali koji kurac'). a bijase se terrorizer usrao od para,a i oni sa ovim zadnjim.evo vidis da su bar mene tebe i koliko kontam bar dimon sida izgubili sa tim,a da pit svira isli bi kao po komandi da su u bg-u.saberes 2 i 2 i bude ti jasno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 Ciji je vokal na Angel of Disease na Covenant? oO Ja sam mislio da je Trey, a nadjoh sad po internetu da je David. Sta li sam se utripovao, verovatno zbog Secured Limitations i Invocation to the Continual One... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 meni nije jasno kako ti je uopste palo na pamet da nije vinsent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 kapiram D.Seed-a. poslusaj Trejev vokal na Limitations, i ja sam mislio da je pevao na AoD, i to mi je isto palo na pamet pre koju godinu, ali podaci kazu drugacije (iako mi AoD uopste ne zvuci kao Vinsent). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts