Zaklani_Analizator Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 Nisam optimista po pitanju ove vesti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 Ma samo da ne bude kao Illud. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted June 30, 2016 Report Share Posted June 30, 2016 Illud je najblasfemičniji album ikada.... oh the irony! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 30, 2016 Report Share Posted June 30, 2016 ne mogu da spavam, a nekako se setih diskusije o albumu kad je izašao, pročitah sve, pa sam preslušao i album još jednom ove elektronske kao da su rađene za Serious Sam soundtrack vrh! catchy as fuck, prezabavan je 10 MORE DEAD i provalio sam da me najviše podseća na ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 30, 2016 Report Share Posted June 30, 2016 Nekako je bilo samo pitanje vremena kada će i ovaj St. Anger da ti se dopadne 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 30, 2016 Report Share Posted June 30, 2016 ovaj tucker mi ne deluje mnogo pametan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekapitator_Prisoner Posted June 30, 2016 Report Share Posted June 30, 2016 Ne verujem da ce se ponoviti Illud, ipak Vincent vise nije u bendu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted June 30, 2016 Report Share Posted June 30, 2016 pa, dobro, nije samo on napravio taj album, ili gresim? sta su koji kurac to svirali/snimali ako im (barem u tom trenutku) nije bilo ok? sto su pristali na to? trey? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 30, 2016 Report Share Posted June 30, 2016 ma nisam rekao da mi se sviđa, nego da je toliko lud da je to prezabavno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekapitator_Prisoner Posted June 30, 2016 Report Share Posted June 30, 2016 On je bio glavni inicijator te price. Ko zna sta je sve tu bilo, vidis da ne mogu da se sastave svi zajedno, pa stalno odlaze i dolaze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted June 30, 2016 Report Share Posted June 30, 2016 pa znam, ali ne moze mene niko da natera da sviram to ako necu tako da, sranje LP (3-4-5 dobrih pesama, zna se koje su), svi su krivi i cao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekapitator_Prisoner Posted June 30, 2016 Report Share Posted June 30, 2016 Dok si pod ugovorima, mogu i u nozdrve da te jebu ako oce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milosh87 Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 Warfather nova pesma https://greyhazerecords.bandcamp.com/album/the-grey-eminence 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 Dobra pesmica, onako Morbidovska, btw baš nisam nešto optimističan što se tiče novog MA albuma i pored ove najave vraćanja korenima (pravom DM), elem, meni se od albuma sa Tuckerom svidja odprilike jedan i po album, Heretic baš sranje, predhodna dva imaju dobrih momenata, ali su daleko slabija od ABCD. Teško da Trey i dalje ima toliko dobrih i originalnih ideja za pošten materijal, plus još se ne zna ni ko je bubnjar, ne verujem da će se hristoslav vratiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekapitator_Prisoner Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 To nam jos ostaje da vidimo. Ali ne moze se poreci da je Tucker brutalan vokal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 Dejva Lombarda na bubanj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 Ma kakav Lombardo, bolje da izcimaju Lee Harisona, jbg čoveku treba čitava večnost da uradi album (Monstrosity-ja), ovako ga lepo Trey napuni kešom, pa da vidiš šta je bubnjar i onako je sve više izgubilo smisla, ko je gde i u kojem bendu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сале Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 Тешко да ће било које велико име да губи време са овим губитницима. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 (edited) Šta sad, poslednji MA album je smeće i to znači da ćemo da zaboravimo da su to ljudi koji su snimili nekoliko najboljih death metal albuma ikad? (Ok, ne ljudi nego od sadašnje 'postave' samo Trey ) Lombardo je trenutno manji gubitnik od njih, možda za nijansu. Ja bih se oduševio da Lombardo uđe u MA, on je praktično izmislio stil koji je Sandoval dodatno ekstremizovao. Pod uslovom da je u stanju sa pedes godina da odsvira šta treba, to je već naučna fantastika. xD A i što da ne fantaziramo, s njim bi bili bubnjevi više thrashy, tj. više bi vukli na Covenant, a manje na ovo ravno hiperblast sranje kao što je stil Tima Yeunga i njemu sličnih. Samo pod uslovom da Dave može bilo kakav kršten blast da svira Onda za live objave da Dave ne može zbog porodičnih obaveza na turneju, uzmu nekog mladog nerasta da odsvira kompletan asortiman i ćao. Ali može i Tony Laureano npr, ne bunim se ja. Nek samo Trej napravi rifove (i solaže), i sve mu je oprošteno, svakako ću da overim šta su uradili kad izađe. Edited July 2, 2016 by Demon Seed 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 Šta sad, poslednji MA album je smeće i to znači da ćemo da zaboravimo da su to ljudi koji su snimili nekoliko najboljih death metal albuma ikad? Ovo i ja kazem. Koliko god Illud bio govno, a jeste, A i B su najbolji albumi svih vremena vo vjeki vjekova tako da cuclajte jajca sultanima, poyy. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сале Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 Ти султани са А и Б албумима су одавно отишли у прошлост. Са задњих пар албума су више сулејмани него султани. Посебно са овим задњим. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 Ovo i ja kazem. Koliko god Illud bio govno, a jeste, A i B su najbolji albumi svih vremena vo vjeki vjekova tako da cuclajte jajca sultanima, poyy. Što bez C, meni je i on savršen od početka do kraja? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сале Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 Ц најјачи албум. Последњи одличан са старом поставом. Све после тога није вредно пажње. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 C je ingeniozan ali kao sto rekoh, meni su prva dva naj albumi ikad. Covenantu je samo mana sto sam ga cuo malo kasnije od njih jbg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 (edited) Ц најјачи албум. Последњи одличан са старом поставом. Све после тога није вредно пажње. Što si mi nešto elitno nastrojen, kao da ne slušaš svakakve blek metal mediokritete Vidiš da ni ti ne voliš kad se previše udalji od trešine -> Lombardo idealno rešenje. D, F, G su sasvim solidni albumi, pa ni Heretic nije toliko katastrofalan, mada šupljikav. Mene je recimo God of Our Own Divinity navukla na Morbid Angel, počeo sam da ih slušam kad je H izašao. Edited July 2, 2016 by Demon Seed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts