Pero Defformero Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Eto... nije cula ni po pesme live a vec planira da sa Vikingom ode negde na pljeskavicu! Quote
Shamandalie Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Uh bre...Kakav sada Viking u NS pobogu...PS. ja ne jedem pljeskavice, iako je to troo... Quote
Pero Defformero Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Nema ti Metala bez Pljeske i Cevapa... i Luka! Ma zezam se bre... Vidimo se! Quote
Shamandalie Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Onda ja preferiram doom..... Vidimo se, iskreno se nadam! Quote
Zaki Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Svojom nemarnoscu sam propustio novogodisnji spektakl u Temerinu, ali 19. sigurno dolazim u Brvnaru! Quote
Alex de Large Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Jedna je vec (verovatno & tradicionalno ) 19.01. u "Brvnari"! Svi Hodocasnici su dobrodosli!!! uf, ovo je mnogo brze nego shto sam ochekiv'o ovaj hodochasnik ce biti prisutan naravno MY LIFE FOR YOU MY LIFE FOR YOU MY LIFE FOR YOU MY LIFE FOR YOU MY LIFE FOR YOU MY LIFE FOR YOU MY LIFE FOR YOU MY LIFE FOR YOU MY LIFE FOR YOU MY LIFE FOR YOU MY LIFE FOR YOU MY LIFE FOR YOU MY LIFE FOR YOU MY LIFE FOR YOU MY LIFE FOR YOU MY LIFE FOR YOU Quote
MudriPanj Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Nema ti Metala bez Pljeske i Cevapa... i Luka! apsolutno Quote
Divlji Tigar Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Nema ti Metala bez Pljeske i Cevapa... i Luka! Potpisujem. Quote
Draža Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 I domace rakije. I sto opet Brvnara? Quote
Pero Defformero Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Pa "Brns" je nase domacinstvo... domaca atmosfera, domaca publika, ljubazni domacin i domaci repertoar. Domace A Nase! Znaci potvrdjujem: Petak 19.01. u klubu "Brvnara" (Petrovaradin/Novi Sad) PERO DEFFORMERO LIVE!!! Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Jeste li se prijavili za Metal Battle ? Quote
Pero Defformero Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Mozemo eventualno da se prijavimo za Guchu Battle ili Monsters Of Grand... Quote
Apeiron Posted January 11, 2007 Author Report Posted January 11, 2007 Mozemo eventualno da se prijavimo za Guchu Battle ili Monsters Of Grand... Odlicno! Quote
Pero Defformero Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 Vidim da smo se od preterivanja za praznike svi uspavali... pa da posetim: Petak 19.01. u klubu "Brvnara" (Petrovaradin/Novi Sad) PERO DEFFORMERO LIVE!!! Quote
Divlji Tigar Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 e sunce ti bogovo, uvek me nesto spreci da odem na PD Live. Quote
Alex de Large Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 nema opravdanja, to je Pero Defformero ej! Quote
Pero Defformero Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 LOOK AT THE POST NUMBER!!! Quote
Alex de Large Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 (edited) he he, moj je 666. post ako gledash spolja sad niko vishe da ne postuje zezanje LOOK AT THE POST NUMBER!!! ajde sad priznaj da si chekao da postujesh 666-ti jesi gledao nekad filmove Bore Lee-ja? imam dva, ako hocesh donecu ti na svirku. spominjao sam neshto Bishketu to se stvarno mora videti Edited January 15, 2007 by Jack The Riffer Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Jel ima neko da ide iz Beograda i da zna bar otprilike gde je Brvnara? Da organizujemo nekakav grupni polazak Quote
MudriPanj Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 kakve veze ima gdje je i da li neko zna gazas petrovaradinom i svako malo startujes nekoga, novosadjani su fini... Quote
Pero Defformero Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Gospojicna Simona Ventura je izrazila zelju da (konacno) prisustvuje silovanju Vikinga... U prevodu, Olja bi trebalo da dodje iz BG-a na nas debakl. ... bi trebalo ne znaci i 100%. Quote
Shamandalie Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Pa da, ali samo ako ne budem tog dana spremala i vodila dnevnik. Vikinge mi ne dirajte! Quote
Vlakey_Board Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Gothica je pravi hevi metal hit, ali Shto si vishe mrtva je neshto najjache shto sam chuo u poslednjih par meseci. ...und am sand.... deine.... PORZELANISCHE ZÄHNE!!! Najbolji ste. Josh neshto... jel mozhe neko da mi rastumachi prvi stih iz onog recitovanog dela? Ono shto ide pre "und das Bild wird immer mehr blass"... sve ostalo mislim da sam provalio. Quote
Pero Defformero Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 "TAGES GEHEN... UND DAS BILD WIRD IMMER MEHR BLASS, DEIN GESICHT VERSCHWINEDT IN FERNE... NUR FLUSS STEHT... UND ER BELEIDIGT MIR, UND AM SAND... DEINE... PORZELANISCHE ZAHNE!!!" Quote
Vlakey_Board Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 "TAGES GEHEN... UND DAS BILD WIRD IMMER MEHR BLASS, DEIN GESICHT VERSCHWINEDT IN FERNE... NUR FLUSS STEHT... UND ER BELEIDIGT MIR, UND AM SAND... DEINE... PORZELANISCHE ZAHNE!!!" ahahahaha skoro sve sam provalio... baj d vej... ne znam da li je namerno, ali neke stvari su pogreshne gramatichki... 1 - Mnozhina od "Tag" je "Tage", pa ide "Tage gehen" a ne "Tages gehen" 2 - Trebalo bi da je "Und er beleidigt mich" a ne "Und er beleidigt mir" 3 - "Porzelanische Zähne" zvuchi kao autovski put umesto autoput, trebalo bi da je "Porzelan Zähne" E sad, mozhda je u dzigerashkom duhu bolje ostaviti ove greshke, pogotovo ovu pod 3., ali to ostavljam tebi da odluchish... Quote
Recommended Posts