Divlji Tigar Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 (edited) A peva Dule Francuz iz Annatheme tj pevao ne verujem da je jos u bendu. Edited January 22, 2007 by Wild_Tigar Quote
Am. Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 E, Vangelise, upravo zbog tog osecaja, te pozitivne energije koju si ti sad osetio, zelim da se iscimam za takvu svirku! Zeznuto je samo sto kada dodje dan svirke, nemas vremena da dises od cimanja, tako da otpada opusteni razgovor sa bendovima! Naravno, Annathema i Griva, takodje, su dobrodosli! Bilo bi to "New Now Meet Arilje" Metal Tour :-) !!! @ Vangelis: Hvala za Gerometal, ako bude potrebe, kontaktiracu te ! Al' da ne pricamo vise o tome, kada bude, bice !!! Quote
Marishte Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 Hvala Peri zaz divan nastup i nezaboravan provod koji mi je pruzio u petak, vredelo je svakog cimanja iz bga. Moram isto i da primetim da ljudi iz Novog Sada bas imaju cudan osecaj za rec "daleko"... Quote
Pero Defformero Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Upalio sam svetlo u mracnoj komori i nasao par slika... Quote
!!!SERAFIM!!! Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 brate vi ste zive legende folk and rola ja sam odusevljen! Ja samo da pitam iz kog st vi grada>Novog sada? Quote
veliki brat bishke Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 brate vi ste zive legende folk and rola ja sam odusevljen! Ja samo da pitam iz kog st vi grada>Novog sada? Hvala na podršci ! drago nam je što kapiraš muziku.A mi smo ti iz NOVOG SADA Quote
Alex de Large Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 slike su tr00, narochito onih 100 dindzi oko kajle Quote
ignjastrasni Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 (edited) Rada sestra medicinska, odeeee dol[j]eeee da-gaaaa traziii Edited January 28, 2007 by ignjastrasni Quote
Pero Defformero Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 Jel skontao neko "par" novih Defformero frendzera na MySpace-u? Quote
richy is the worst shit in world Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 Sto ne posaljete vase stvari na ovaj sajt?To bi bilo extra. Quote
Shamandalie Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Stvarno su im super friendovi. Quote
veliki brat bishke Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Pzdrav društvo evo jedan frišak vic: Razgovaraju dva hakera: • Znaš onaj pogled, ono, kad devojci prosto viri seks iz očiju, kad se vidi da bi htela... • Ne znam. • Ni ja. Quote
Pero Defformero Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Stvarno su im super friendovi. Boze moj, pa mi biramo sa kim se druzimo... valjda znaš! Quote
Shamandalie Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Naravno, u PD klan mogu samo najbolji! Quote
Apeiron Posted January 30, 2007 Author Report Posted January 30, 2007 Jel skontao neko "par" novih Defformero frendzera na MySpace-u? Nema vam najvecih fanova (although, podrzavam gomilu prisutnih ladies-a ). Myspace.com/INTERFECTORBAND Ja rekoh ovom nasem keyboarderu zaduzenom za Interfector myspace profil da vas ubaci medju nase prijatelje, ali zabusava jos uvek. Moracu malo da ga pritisnem Quote
Pero Defformero Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 A ja čekam pa čekam da se tvoj band prijavi... Aj poguraj bre to malo, pa da se bar na Space-u družimo! Quote
Apeiron Posted January 30, 2007 Author Report Posted January 30, 2007 A ja čekam pa čekam da se tvoj band prijavi... Aj poguraj bre to malo, pa da se bar na Space-u družimo! Evo, poslao sam vam zahtev. Ko zna da li sam nesto zajebao, ali mislim da je to to. Imamo i mi ladies-e u friendsima, ako hocete da se menjamo malo Quote
Shamandalie Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Ju, ju, kakve kombinacije sa ladies... Quote
Pero Defformero Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Ja sam najveći fan žena na planeti! Ne postoji ništa lepše od lepe žene!!! Ako neko zna neku ženu duplog blizanca, vagu, vodoliju ili ovna, a ista bi volela da upozna blizanca-strelca, tj. mene, neka mi javi... ili neka se dotična javi na PP, niko neće znati! Treba samo da bude pametna, lepa, zgodna i potpuno luda. Quote
veliki brat bishke Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 E Friš pa ja znam najmanje 10 takvih riba što nepričaš Quote
Apeiron Posted January 30, 2007 Author Report Posted January 30, 2007 Vidim, ovde bas ozbiljna rasprava u toku Quote
Pero Defformero Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 (edited) Mr.Apeiron, check out the top Pero Defformero friends page... Edited January 30, 2007 by Pero Defformero Quote
ruhmeez Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Ne postoji ništa lepše od lepe žene!!! Nije tačno! Od lepe žene je lepša lepša žena, a o najlepšoj ženi da ne govorimo. Mada kontam da si hteo da kažeš kako nema ničeg lepšeg od lepih žena kao diskretne kategorije koja obuhvata sve lepe žene bez obzira na stepen njihove lepote. Vaistinu! Šta sam ja sad pametno dodao osim onoga što si i sam rekao? Ništa. Ali važno je da informaciju učinimo redundantnom (i da ja ne prospem ovo pivo). Ne postoji ništa lepše od lepe žene koja iz sise toči pivo!!! Quote
veliki brat bishke Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Tolko o lepim ženama čim neko pomene lepe žene odma se zakuca tema! Žene su lepe i tako treba da ostane... Quote
Recommended Posts