Alex de Large Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 PERO DEFFORMERO LIVE Subota 17.03.2007, 22h, "NS TIME" Club ulaz: 200din U kafani koja lechi Vinom tugu cu da sprechim, Pesmom mijem ljute rane, Zaboravljam proshle dane! :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 Vidimo se tamo naravno Jel taj NS time nije u 3materine k'o Brvanara? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marishte Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 ja sam vec poceo da sakupljam bulumentu ljudi koja bi me pratila u ovom smelom poduhvatu koji obecava... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex de Large Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 Vidimo se tamo naravno Jel taj NS time nije u 3materine k'o Brvanara? ma blizu je, nema peshachenja do smrti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Defformero Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Bulevar Despota Stefana, kod Limanskog parka... Na 300 metara odatle staju busevi, linije 4 i 7. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Metal Battle je 17. - nista od svirke za mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Defformero Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 PERO DEFFORMERO LIVE Subota 17.03.2007, 22h, "NS TIME" Club ulaz: 200din IZOSTANKE NEPRAVDAMO... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Mislim da sam vidjena na tom spektaklu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 i ja takodje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Videla sam ko ucestvuje te veceri na Metal Battle...ali nema veze, potrudicu se ipak da budem u NS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Ako bude sve po planu dolazim na svrku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nebesko Plavetnilo Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Bulevar Despota Stefana, kod Limanskog parka... Na 300 metara odatle staju busevi, linije 4 i 7. Jos blize - 30 m od studentskih domova A i B ! Jbg, necu biti, lova je kriva za sve ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Defformero Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Žao mi je stvarno ako neko nema 200din za ulaz... to je baš minimalac. Mi kad god možemo - ne naplaćujemo ulaz! Jebi ga. E sad, ako pak neko misli da će čuti više metala na nekoj drugoj svirci... E to bih voleo i ja da vidim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Sale, jel biste mogli da sredite da svirate u London Underground-u? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nebesko Plavetnilo Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Žao mi je stvarno ako neko nema 200din za ulaz... to je baš minimalac. Mi kad god možemo - ne naplaćujemo ulaz! Jebi ga. E sad, ako pak neko misli da će čuti više metala na nekoj drugoj svirci... E to bih voleo i ja da vidim! Nisam u Novom Sadu, odavno! A i kad sam bio, kad imam love, nem' sa kim da odem na svirku, pa sedam dana ubedjujem ljude, cimere, kolege, poznanike, da idemo. Jednom vide metalsku populaciju i posle toga nece sa mnom u grad ni po koju cenu! A, kad nemam love ni za kiselu vodu, obavezno neko bude raspolozen toliko da moze da zanemari gde se pije pice i sta se slusa :-) !!! Lepo se provedite i sve najbolje !!! PROLETECE RANA ZORA JER TO TAKO BITI MORA, AAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Stvarno su mi smesni ti izgovori, kad imam pare, nemam s kim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Naravmo da su smesni, ja sam bio spreman da idem na Sziget potpuno sam, e to sto nisam otisao to je druga stvar. Sada za Pero Defformero idem opet sam, najveroovatnije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaki Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Naravmo da su smesni, ja sam bio spreman da idem na Sziget potpuno sam, e to sto nisam otisao to je druga stvar. Sada za Pero Defformero idem opet sam, najveroovatnije. Sta ima veze sto ides sam? Na njihovim svirkama je uvek zdrava, prijateljska atmosfera i ne moze da ti bude lose. Bice tamo dobrih ljudi, raspolozenih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Defformero Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 NIKO NEĆE BITI SAM, JER TU ĆE BITI DEFFORMERO KLAN!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Ovo je najgenijalnija izjava koju sam pročitala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Defformero Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Grazia Bella! Ko god bude došao (ne daj Bože) solo na svirku, dobiće stolicu i sedeće pored mene na bini da mu pravim društvo! Eto, mislim da je to ok s moje strane... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nebesko Plavetnilo Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Ma dobro, kad se ima para moze se sve! Zeznuto je kad se nema love, jer i kad imas drustvo glupo ti je (osim ako to drustvo nisu zagrizeni metalci koji ce da plate desetorici da te dovuku na svirku, jer ne mogu da sebi dozvole da to propustis :-) !!! Nego, moze li neko da urgira kod makedonaca da Defformerosi sviraju na Mejdenima ??? Najbolje bi bilo da pisemo Harisu i Brusu da oni to izricito zahtevaju, na zahtev njihovih brojnih fanova !!! Ko nadje adresu neka postavi ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex de Large Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 (edited) josh 221 sat do svirke nadam se da ce da padne neka nova 'obrada'. k'o onaj seka aleksic/djogani mix :) Edited March 8, 2007 by Jack The Riffer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Defformero Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Hmmm... Recimo: NEĐO KOSTIĆ vs BLACK SABATH!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 To Careeeeeeeeeee!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts