Musicman Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 Brutalno,brutalno,BRUUUTALNOOOOOOOOOOOO!!!!!!! Quote
VoivodBG Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 Super su pesme na spejsu, jeste da kompresija malo unistava kvalitet ali sta sad... Nadam se da na ovoj Beogradskoj svirci album naci u prodaji, posto ovoliko cekanje davi, a i leto je pa mi treba neka muzika da udarim po slavlju i veselju Quote
The D Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 U koliko sati svirate u nedelju? Ove stare pesme na novi nacin zvuce odlicno. Quote
Pero Defformero Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 U koliko sati svirate u nedelju? Nešto sam načuo da sviramo od 21h... Quote
The D Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 Lepo, taman da oni koji nisu videli i culi vas nastup dozive pravi spektakl, i da vide kako treba da izgleda odnos izmedju benda i publike ( to jes klana ). Quote
Guest EmtscheDFaca Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 sam' da kazem da su-ste svetski mega carevi! Quote
Pero Defformero Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 Fala, fala... Vidimo se za par dana! Quote
PuPaK Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 Kad ce Pero Defformero da dodje da pali i zari shatre na jugu!?!?!?!?!?! Quote
Mita Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 kada se budem zenio zovem Pero Deformero da mi svira na svadbi Quote
Mita Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 E ljudi oce biti Dosli smo do kraja puta (vec kako se zove pesma) i Gotica lepotica i naravno Ferari Quote
Marishte Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 bilo bi lepo da svirate kasno, pa da mogu da stignem i da idem na return to forever i na Pera... Quote
Pero Defformero Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 E ljudi oce biti Dosli smo do kraja puta (vec kako se zove pesma) i Gotica lepotica i naravno Ferari N'rmalno! Quote
Mita Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 Znaci bice svega i svacega ovo se ne sme propustiti ni za zivu glavu! Quote
Zaki Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 (edited) Zvuk je sinoć bio odličan! Koliko se sećam svirali su 1 sat. Mada je nastup bio planiran za 21 h, PD su počeli već oko 20.15 h, svirali ukupno 11 pesama. Mislim da su najbolji momenti bili: - "39,2" kao uvod za "Odlaziš" - "Hajde da se drogiramo" koju su odsvirali poslednju! Ne znam tačno koliko je bilo ljudi na svirci, ali mi se čini da je moglo biti i više, prostor je delovao poluprazan, ali to nikako ne umanjuje ukupan utisak. Sale je bio izuzetno raspoložen za svirku. Znači - fenomenalno. Bilo je i nekoliko snimatelja, pa će se valjda negde pojaviti i koji izveštaj sa svirke. Edited July 7, 2008 by Zaki Quote
Пармеђано Верте Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Ja sam cuo da sa njima uvek ide i neka njihova ekipa koja broji stotinak ljudi i koja ne propusta njihove svirke ni za zivu glavu. Je li to istina? Ako neko ima tu informaciju molicu ga da mi je potvrdi, jako mi je bitno da to znam... Quote
Bata Trokrilni Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Izgleda da jeste, s obzirom da su ovi fanovi koji su sa mnom sinoć stajali u prvom redu delovali prilično ''uigrano''. Quote
Buddha Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 istina, banjaluka je opet bila tu super koncert, super zvuk... Quote
petruccci Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Bila je uigrana ekipa iz Kragujevca,nas 5....malo nas je al smo govna! (Ko razume shvatice) Odlichna svirka juche samo rokajte,jedva chekam album!!! Quote
Apeiron Posted July 7, 2008 Author Report Posted July 7, 2008 istina, banjaluka je opet bila tu super koncert, super zvuk... Mozda cak i audio/vizuelno najubedljiviji Defformero nastup! Extra ona bina, i zvuk, super je sve proslo. Videli su se osmesi na licima mnogih koji nisu do sada ni culi za bend, a sumnjam da je iko mogao ostati ravnodusan na ovakvu metalo-folkersku energiju sa bine Quote
The D Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 (edited) Ja sam cuo da sa njima uvek ide i neka njihova ekipa koja broji stotinak ljudi i koja ne propusta njihove svirke ni za zivu glavu. Je li to istina? Ako neko ima tu informaciju molicu ga da mi je potvrdi, jako mi je bitno da to znam... Cenim da mislis na klan iz Rume. Nisam ih video sinoc, ali mislim da su oni najverniji fanovi benda Pero Defformero. Dakle ovako: 1.Svirka fenomenalna kao i uvek.Scenski nastup jos bolji. 2.Publika kilava, mlaka, izgleda nije dorasla bendu kakav je Pero Defformero. 3.Bilo je izuzetaka u masi koji su se drali ki manijaci(racunajuci i mene), pa je to licilo na nesto. Ljudi izbacujte taj album bre! Pa na jesen lepo da napravimo opstenarodno poselo u nekoj od prostorija SKC-a ( a mozda i u Areni...) Edited July 7, 2008 by The D Quote
Buddha Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 "problem" sa velikom binom i ozvucenjem je sto je ista preglasna u odnosu na publiku pa se ne mogu tako dobro (glasno) cuti povici iz publike. defformero je za kafanu ipak bog Quote
Moody Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Sinoc sam prvi put slushao Pero Defformero uzhivo!!! Svirka je bila do jaja, i scenski nastup!!! A pevach je lik nevidjeni... Quote
Recommended Posts