Alex de Large Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 :pivopije: e tako vas volem!! ajd, pa da se vidimo na koncertu u nekoj kafani Quote
Saša Grbić Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 Koliko ce kostati album? Koliko god da košta, treba ga kupiti. Quote
Jovan Cvijic Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 Ama, ono što je bitno jest sledeće: - ako nije prof.tajna - koliko NOVIH, od-strane-fanova-nečujenih autorskih numera će biti na PDovom novom sočinjeniju????? I daj barem neki preview-demo-štagod da čujemo na majspejsu, ajde deder, zagolicaj fanove herr Freashe!!! Quote
Zaki Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 E to se čekalo mesecima! Taman bi mogli napraviti neku novogodišnju promociju albuma! Quote
Alex de Large Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 mogli bi napraviti neki spektakl u Rumi kad izadje taj album mesto vapije za jednom dobrom svirkom btw. preslushavam sad malo ove stvari sa majspejsa...NIJE MI DOBRO!!! :rockdevil: Quote
Gosn Bandar Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 Horror Piknik live LivingRoom Quote
Pero Defformero Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 Cenjeni Klane! Pogledajte na našoj MySpace stranici prvi video singl sa uskoro izlazećeg albuma "UnderGrand" ! ! ! Quote
Zaki Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 UnderGrand? Naslov nije mogao biti bolji. Quote
Chicken Little 420 Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 udergrand? do jaja! jel' vam gvera izdaje album? pozdrav od kikindskih licimura! Quote
medjutim Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 vrhunski aj okacite ga i na jutub, da moze da ga gleda i ko majspejsa nema.. Quote
Zaki Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 Ček, jel ta slika iz Myspace profila omot za CD? Quote
Alex de Large Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 strashno STRASHNO! STRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASHNO!!!!!!!!!!! Quote
Pero Defformero Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 Ček, jel ta slika iz Myspace profila omot za CD? Da... ali samo jedan deo! Budite strpljivi još 10-ak dana, CD i omot su na štampanju u Nemačkoj!!! Mislim da ćemo uspeti da organizujemo neku mini rođendansku svirku (15 godina benda) u Livingroom-u pred Novu Godinu a dotle će stići i album u prodaju... Posle Novogodišnjih praznika krećemo sa promo-svirkama!! ! Quote
Alex de Large Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 e, ne radi GOTICARKA na majspejsu... ili treba da budem ulogovan?! ja sam obrisao to sranje Quote
The D Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 Znaci brate,ove poboljsane pesme su vrh brate! Mis'im s'ha reci brate! Spot je brate, brate ovo mis'im brate, vr' brate. Znaci brate, kako da kazem brate misim ono, brate do jaja brate! Na forumu je pocela neka rasprava zasto dovode Iron Maiden istog dana kad je zakazan i Kreator. Pa da i vi napravite klansku folk/rock svirku na sajmu i rasturite i Maidene i Kreatora! Quote
VoivodBG Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 Jedno od najocekivanijih domacih albuma ce konacno izaci, mora da sanjam! Quote
Sale B.C. Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 Da... ali samo jedan deo! Budite strpljivi još 10-ak dana, CD i omot su na štampanju u Nemačkoj!!! Mislim da ćemo uspeti da organizujemo neku mini rođendansku svirku (15 godina benda) u Livingroom-u pred Novu Godinu a dotle će stići i album u prodaju... Posle Novogodišnjih praznika krećemo sa promo-svirkama!! ! ajd nemojte samo 26. 12. da može i rumski klan da dođe Quote
Sisus Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 Budite strpljivi još 10-ak dana, CD i omot su na štampanju u Nemačkoj!!! Sta, kod nas nema dovoljno dobra stamparija? Quote
Apeiron Posted December 6, 2008 Author Report Posted December 6, 2008 Odlicne vesti, nove verzije pesama, spot, nazvi albuma, a omot, nemam reci Quote
Vlaja Buraz Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 (edited) vrhunski aj okacite ga i na jutub, da moze da ga gleda i ko majspejsa nema.. Evo: Isti spot odnosno isti kvalitet (koliko vidim), okačio čika Biške par sati prije mene, pa nek' stoji na dve adrese, neće škoditi. Edited December 6, 2008 by Vlaja Buraz Quote
Alex de Large Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 joj drobac, koji avatar :) Quote
Sisus Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 Ma bilo je i boljih, ali mi zabranili. Quote
Andrija Smith Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 Tooooooo bre niste mogli izabrati (po mene) bolje vreme za izdavanje albuma! Kupujem cim izadje! Quote
Recommended Posts