Vlaja Buraz Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 Redovi se formiraju, djevojčice kolabiraju... Quote
Pero Defformero Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 PERO DEFFORMERO "UnderGrand" u pretprodaji od sutra u klubu "Livingroom" (BG, radno vreme 11-19h) i "Mungos" (NS, radno vreme 10-19h) po ceni od 450din ! ! ! Quote
The D Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 Koliko diskova dopremate u livingroom? Da li da formiramo redove ko za leb i ulje, ili ..? Quote
Vlaja Buraz Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 Pa zar niko još nije kupio i došao ovdje da se pohvali? Ni torent na mininova ni mp3 na mediaportal... Quote
VoivodBG Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 (edited) Juce sam u posalici rekao clanovima benda (koji su tada bili u living room-u) da cu doci tacno u 11h i uzeti prvi primerak albuma, kada gle cuda, tako je i bilo. Komentari o albumu ce pasti kasnije kada se preslusa lepo i polagano natenane, da udje muzika u jedno uvo i ostane unutar glave, a ne onako ovlas kada se preslusava pa udje na jedno da bi izaslo na drugo uvce. Buklet je zanimljivo odradjen, odise humorom na sve strane a prate ga najsarenije boje, radosti li! Edited January 20, 2009 by VoivodBG Quote
Vrtoglavica Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 Juce sam u posalici rekao clanovima benda (koji su tada bili u living room-u) da cu doci tacno u 11h i uzeti prvi primerak albuma, kada gle cuda, tako je i bilo. Oficijelna potvrda sa zvanicnog mesta. Ovo je prvi prodati primerak, ali posto je ovo ujedno i prvi prodati primerak diska ne samo benda Pero Defformero, vec i izdavacke kuce "Music Planet" javices se Peri (ne Deformeri vec onom deckonji sto ti je disk i prodao ) sutra za mali poklon od SKCLivingRooma/Music Planeta. Pera ce ti objasniti sve na licu mesta, a rekao mi je i da te zna, tj. da si cesto kod nas. Posto je ovaj album zajednicko izdanje Music Planeta, SKCNS-a i Multimedia Recordsa (Universal) pokloncic ce naravno biti disk sa Multimedia kataloga. LR Quote
Bata Trokrilni Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 U 12:20 sam postao ponosan vlasnik albuma kvltnog benda Pero Defformero. Očekivao sam da me ispred Living Room-a sačekaju novinari i pitaju kako se osećam u tom velikom trenutku za mene, ali bolje što sam ih izbegao, jer od uzbuđenja ne bih mogao da progovorim ni reč. Quote
DETH Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 Moze li za nas od Makedonija koi sto ne mozeme da go kupime albmot, da go stavi nekoj na rapidshare i da mi prati PM? Fala Quote
Bata Trokrilni Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 Do toga ćeš vrlo brzo lako doći, ali ovaj kvlt bi svaki tr00 metalac i grandovac trebalo da ima na originalu. Quote
Pero Defformero Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 Moze li za nas od Makedonija koi sto ne mozeme da go kupime albmot, da go stavi nekoj na rapidshare i da mi prati PM? Fala Malo strpljenja, album će uskoro moći da se kupi i u Makedoniji! Quote
Sale B.C. Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 koliki je tiraž, ako nije tajna? Quote
Alex de Large Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 ne znam da li cu ove nedelje ici u bg... nevermind, ako smo mogli da chekamo vishe od 10 godina, moze josh malo Quote
DETH Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 Malo strpljenja, album će uskoro moći da se kupi i u Makedoniji! Odlicno brate! Obavezno kazi mi koga i kade ke moze da se kupi. Quote
Marishte Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 Prvo sam u 12 bio i zaboravio pare pa u 22 al nije radio onaj sto prodaje... Quote
Zaki Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 Velika je čast videti svoju fotku u bookletu CDa i ime na spisku onih kojima se bend zahvaljuje! Hvala vam! Quote
Vlaja Buraz Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 (edited) E, brko, kao da tebi ima razlike gdje te pipaju... Jesi kupio disk? Edited January 21, 2009 by Vlaja Buraz Quote
Buddha Posted January 22, 2009 Report Posted January 22, 2009 Goticarka hit odlican je album i buklet Quote
petruccci Posted January 22, 2009 Report Posted January 22, 2009 Samo da pohvalim Zakija na distribuciji i shirenju PD klana, stigao je prvi cd u KG! I hvala bendu na stavljanju slike sa svirke u Kragujjevcu u booklet, i pominjanje na spisku onima kojima se bend zahvaljuje! KG klan se siri ,zeljno vas iscekujemo! A muzika...pa stavio sam cd jutros u komp i cenim da nece biti "vadjenja" duuuuugo dugo! *spoiler* Onaj vrisak na kraju Goticarke je pobedio! Quote
Buddha Posted January 22, 2009 Report Posted January 22, 2009 haah onaj srednji vokal u Odlazis je pobedio Quote
VoivodBG Posted January 22, 2009 Report Posted January 22, 2009 (edited) *spoiler* Onaj vrisak na kraju Goticarke je pobedio! Najezio sam se, da ga neko cuje pa da pomisli da je to King Diamond izvristao licno! Nego da li ste provalili tajnu pesmu na albumu? Pesme su sve sami hitevi, jedino mi mozda skrivena odstupa malo od ostatka materijala, muzicki & tekstualno. I dopadaju mi se novi muzicki aranzmani, osvezili su time pesme, samo bi zaista bilo steta da za neke uzivo koriste semplove a ne prave instrumente. (npr. orgulje) Edited January 22, 2009 by VoivodBG Quote
Zaki Posted January 22, 2009 Report Posted January 22, 2009 @ petruccci Nema na čemu, uživajte! Najezio sam se, da ga neko cuje pa da pomisli da je to King Diamond izvristao licno! Nego da li ste provalili tajnu pesmu na albumu? Pesme su sve sami hitevi, jedino mi mozda skrivena odstupa malo od ostatka materijala, muzicki & tekstualno. I dopadaju mi se novi muzicki aranzmani, osvezili su time pesme, samo bi zaista bilo steta da za neke uzivo koriste semplove a ne prave instrumente. (npr. orgulje) E jesam, ali mi je malo čudno što je ubačena u sred albuma! Gangsta Rap! Quote
Recommended Posts